Dinesh d’Souza har laget sin viktigste film: 2000mules handler om et nettverk av «mules/muldyr» som kjørte rundt og leverte hauger med poststemmer i ubemannede valgurner. Det er snakk om en massiv svindel. Man spør seg: Hvem organiserte svindelen og hvorfor har ingen grepet fatt i den, men blokkert alle forsøk på å komme til bunns i hva som skjedde.

Vi  vet at Mark Zuckerberg og konas stiftelse betalte 425 millioner dollar for å kunne øke valgdeltakelsen i vippestater ut fra en strategihåndbok som Obamas nære medarbeider David Plouffe skrev etter valget i 2016. Big Tech og Demokratene bestemte seg for at de aldri mer skulle kunne bli tatt på senga av en ny Trump. Obama spiller en nøkkelrolle. Leder for Zuckerbergs valginitiativ kom fra Obamas stab.

Zuckerbergs folk sørget for å øke poststemmeandelen og plasserte ut ubemannede valgurner. Det er vanskelig ikke å se det i sammenheng med svindelen som d’Souza avslører, for det er virkelig valgsvindel. Zuckerberg var tilrettelegger.

Men i dagens samfunn er det også de som svindler som stiller seg laglig til for hugg. De etterlater seg elektronisk spor. En organisasjon True The Vote har et enormt arkiv over mobildata fra satellitt. De har vært i stand til å finne og spore bevegelsene til 1.100 «mules» bare i Philadelphia. Deres motiv var penger. De ble betalt for å kjøre rundt midt på natten og levere poststemmer i haugevis.

Hvem betalte dem? Hvem organiserte det hele?

Dette kan være bevis for at valget i 2020 er kompromittert.

Trump kom ingen vei med sine klager til rettsvesenet. Justisminister William Barr sa han hadde iverksatt en undersøkelse som avfødte en rapport, men ingen har sett rapporten.

Barr var justisminister mens FBI planla og organiserte kidnappingen av guvernøren av Michigan, Gretchen Whitmer og ga Trump-supportere skylden. To av de tiltalte ble nylig frikjent av en dommer som sa de var blitt «set up», forledet av FBI, Leder for FBi-gruppa som organiserte planen ble overført til Washington. Spørsmålet er om han brukte samme taktikk foran demonstrasjonen 6. januar: Vi vet at FBI infiltrerte grupper som Proud Boys og Oath Keepers. De hadde full kontroll på dem. Vi vet at FBI hadde informanter på plass før 6. januar. Det er ikke funnet et eneste våpen. Spørsmålet er om dette også var en FBI-operasjon.

Det begynner å bli mye som samler seg opp på tallerkenen til Biden og Demokratene. De stilte Trump for riksrett to ganger. Det spørs om ikke Biden bør forberede seg på en riksrettssak som kan bli langt tøffere.

Hvis Republikanerne tar tilbake begge kamre 3. november.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.