Hvorfor valgte Demokratene og regime-medier å kalle dem som bestred resultatet i 2020, for «valgfornektere»? Fordi det rimer på Holocaust-fornektere og klimafornektere. Et tilsynelatende uskyldig ord kommer med masse bagasje, og du merker ikke at du tar den inn.

Noen måtte gjøre meg oppmerksom på assosiasjonsrekken som lå innebygd i ordet «fornekter». Når det først gikk opp for meg, var sammenhengen innlysende, og da vendes vreden mot dem som leker med folks samvittighet.

Det er en snedig, snikende propaganda som ligger bak. Liz Cheney snakker om pro-Putin-fløyen i Det republikanske partiet. 6. januar-komiteen som hun ledet, var ikke interessert i å finne ut sannheten om 6. januar. Det var en skueprosess. Derfor mistet publikum fort interessen. Propaganda er kjedelig. Den må beherske hele det offentlige rom, slik at motforestillinger elimineres hvis folk skal tro hva som sies.

Så langt har ikke USA kommet. Men Biden-regimet, Big Tech og regime-medier arbeider utrettelig for at USA skal bli et totalitært samfunn.

Aftenposten har hektet seg på dette toget, og avisen later som om den er moderat. Forsiden lørdag 29. oktober sier alt:

Inne i avisen kalles Kari Lake «Skumlere enn originalen.» Valgfornekteren kan snart styre en viktig vippestat.

Øystein Kløvstad Langberg er Aftenpostens USA-korrespondent. Når alt blir propaganda, er det vanskelig for en uten kunnskap å avsløre at det du leser, er bygget på løgn og at hensikten er å svine til mennesker.

Én ting er at ingenting av det Kløvstad Langberg skriver, stemmer.

Han vil sjokkere leserne med at flertallet av Republikanske kandidater tror valget i 2020 var stjålet eller ikke gikk riktig for seg. De må være gale, for det er ingenting som bekrefter en slik påstand eller mistanke.

Joe Biden fikk syv millioner flere stemmer enn Donald Trump under presidentvalget i 2020. Han sikret seg 306 valgmannsstemmer. Trump fikk 232.

Siden er det blitt gjennomført utallige omtellinger, granskninger og runder i rettssystemet. Ikke noe sted er det blitt avdekket juks i et omfang som er i nærheten av å kunne endre resultatet.

Det var så mye som ikke stemte at selv en betydelig andel Demokrater mente det var noe som ikke stemte. Skulle en mann som nesten ikke drev valgkamp, få flere stemmer enn noen annen i amerikansk historie? Flere enn Obama? Trump fikk ni millioner flere stemmer enn i 2016, og likevel tapte han? Opptellingen ble stanset i flere timer valgnatten, og da den ble gjenopptatt, hadde resultatene svingt dramatisk. Vi har ikke fått noen forklaring på hvorfor.

Kløvstad Langberg siterer bare de omtellingene som passer hans påstand. Den som har fulgt med, vet at det er avdekket svindel på svindel. Dinesh D’Souzas film «2000 Mules» overbeviste mange.

Denne uken fortalte en kvinne i Orlando, Florida, hvordan stemmekjøp er satt i system: Folk vet hvem som har fått tilsendt stemmesedler, og de kommer hjem til dem og henter dem. De får betalt 10 dollar for hver stemme de sanker inn. Dette er kriminelle, farlige elementer, og ikke noen man legger seg ut med.

Men den mest oppsiktsvekkende historien i nyere tid var arrestasjonen av toppsjefen for software-selskapet Konnech, som har kontrakt på fem år med valgmedarbeidere i California. Det viste seg at Konnech stjal personinfo om valgmedarbeidere og sendte dataene til Kina. Eugene Yu ble pågrepet som følge av gravearbeidet til Catherine Engelbrecht og Gregg Phillips i organisasjonen TrueTheVote. Det var disse som avslørte den massive valgsvindelen i «2000 Mules».

Phillips og Engelbrecht hevder at FBI i Michigan opprinnelig samarbeidet med dem, og at det var det som førte til at Eugene Yu ble arrestert. Men så fikk FBI kalde føtter.

During the PIT conference, Phillips and Engelbrecht alleged they were cooperating with the FBI in Michigan about data being sent overseas by this company. The investigation quickly started to turn on them after the FBI started to distance itself from the investigation.

Journalist “incognito” Kanekoa has covered this company and researched them better than anyone.

Selskapet Konnech gikk til sak mot Engelbrecht og Phillips. Det er samme taktikk som Dominion Voting Systems brukte da det kom frem at maskinene deres lot seg styre utenfra. Enorme søksmål fikk bl.a. Fox News til å trekke følehornene til seg. Advokat Sidney Powell ville ha forlik, men Dominion avslo. Hun og Rudy Giulinani risikerer konkurs.

Det er lawfare. Konnech har den kinesiske stat i ryggen.

Da saken mot de to kom opp for en dommer i California, forlangte denne at de skulle oppgi sin anonyme kilde. Det kan ingen journalist gjøre. Da ryker fortroligheten. Men i Demokratenes USA er dette ok.

De som avslørte et straffbart forhold, risikerer altså å havne i fengsel fremfor dem som har begått svindel med valgdata.

True the Vote’s Catherine Engelbrecht and investigator Gregg Phillips were hauled into court earlier this month by lawyers representing Konnech who are suing Catherine and Gregg for defamation.

In what was a strange twist, the court case started just days after the CEO of Konnech was arrested on October 4th.

U.S. District Judge Kenneth Hoyt demanded the conservative nonprofit group disclose their sourcesof the information central to the case, about sensitive poll worker data managed by Konnech Inc.

Dette er Bidens USA, og Aftenposten vil ikke ta i det med ildtang.

 

BREAKING: “2000 Mules” Investigators Gregg Phillips and Catherine Engelbrecht Threatened with Jail Monday If They Do Not Identify Confidential Informant in Konnech Investigation

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.