Professsor i datavitenskap ved Princeton i arbeid med en skrutrekker ved en harddisk. Mer skal det ikke til for å trikse med Dominion-programmet som ble brukt i presidentvalget i USA. Foto: Princeton

En autorisert undersøkelse av Dominion-maskinene viser at de er blitt laget for å kunne drive valgsvindel. Det hevder firmaet som har fått lov til å undersøke dem av en dommer, som deretter ga lov til å publisere resultatet.

A forensic audit of Dominion Voting Systems machines and software in Michigan showed that they were designed to create fraud and influence election results, a data firm said Monday.

Teknikerne har konstatert at maskinene er laget for å kunne jukse med hensikt. Det er ikke fordi det er feil ved maskinene.

“We conclude that the Dominion Voting System is intentionally and purposefully designed with inherent errors to create systemic fraud and influence election results,” Russell Ramsland Jr., co-founder of Allied Security Operations Group, said in a preliminary report.

Ramsland har jobbet for Reagan-administrasjonen og NASA. Han har høy troverdighet.

Firmaet har undersøkt maskinene som ble brukt i Antrim County i Michigan. Resultatet her kom i søkelyset fordi det skjedde en «glitch» med maskinene som gjorde at 6.000 Trump-stemmer ble forvandlet til Biden-stemmer.

Nå sier teknikerne at det ikke var en teknisk feil. Det er slik maskinene er konstruert.

Dommer Kevin Elsenheimer ga tillatelse til at Allied Security Operations Group kunne undersøke maskinene.

Resultatet underbygger hva Sidney Powell hele tiden har hevdet, og dét kan gjøre det vanskelig for høyesterett å avvise et nytt søksmål.

Ramsland sier at det høye antall feilmeldinger maskinene produserte valgnatten, var bevisste feil. Operatørene måtte behandle dem individuelt, og da oppstår mulighetene for juks.

Ramsland said the tabulation log for the forensic examination of the server for the county showed 15,676 individual events. Of those, some 68 percent were recorded errors.

“These errors resulted in overall tabulation errors or ballots being sent to adjudication. This high error rates proves the Dominion Voting System is flawed and does not meet state or federal election laws,” he wrote.

“A staggering number of votes required adjudication. This was a 2020 issue not seen in previous election cycles still stored on the server. This is caused by intentional errors in the system. The intentional errors lead to bulk adjudication of ballots with no oversight, no transparency, or audit trail. Our examination of the server logs indicates that this high error rate was incongruent with patterns from previous years. The statement attributing these issues to human error is not consistent with the forensic evaluation, which points more correctly to systemic machine and/or software errors. The systemic errors are intentionally designed to create errors in order to push a high volume of ballots to bulk adjudication,” he added later.

En venezuelaner bosatt i Michigan sa han så maskinene i bruk i sitt hjemland for tyve år siden, og det var ikke med lett hjerte han registrerte at de var brukt i USA. I 2004 ble de brukt til valgsvindel.

In a separate declaration, Michigan resident Gustavo Delfino said he was involved in a 2004 election in his native Venezuela. He said he witnessed strange events and later found discrepancies involving Smartmactic computers. He said he was alarmed when he learned the technology was being used in the Nov. 3 presidential election and said the pattern of so-called glitches and voting machines being connected to the Internet mirrored what happened in his country nearly two decades ago.

Fylkets politiske ledere, med Demokraten Jocelyn Benson, i spissen, hadde ingen kommentar.

Dominion Software Intentionally Designed to Influence Election Results: Forensics Report

Kjøp Asle Tojes siste bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.