Når NRK konsekvent unngår å informere det norske publikum om hvor stor debatt det er i USA om Dominions mulige betydning for valget i USA fordunster tilliten statskringkasteren en gang hadde. Bedre er det ikke når det gjelder norske institusjoners manglende rapportering om Kina, om innvandring, og om korona. Se Dagsorden!

I kveldens sending får vi endelig besøk av vår korrespondent i Storbritannia, Wales-bosatte Hanne Tolg. Hun følger med på sin barndoms dal, Groruddalen, og undrer seg over Statistisk Sentralbyrås metodebruk i en undersøkelse om nordmenns holdninger til innvandrere.

Fra de britiske øyene kan Hanne fortelle mer utfyllende om småbyen Dewsbury. En by som ikke lenger forbindes med engelsk publiv, og engelske stereotypier om yorkshire-folk som gjerrigere enn selv skottene. I dag er det moskeer og grooming som preger bybildet.

Selvsagt kan vi ikke ha en sending uten siste nytt fra USA.

Redaksjonen søkte mandag ettermiddag på NRKs sider for å se om Hans Rustad og resten av redaksjonen mot formodning skulle ha hørt eller sett feil. Har virkelig ikke statskringkasteren nevnt Dominion Software etter det amerikanske presidentvalget?!

Skjermdump fra NRKs egne søkesider, kl 16:15, 14.12.20

I det dette skrives, tikker følgende melding inn:

A forensic audit of Dominion Voting Systems machines and software in Michigan showed that they were designed to create fraud and influence election results, a data firm said Monday.

“We conclude that the Dominion Voting System is intentionally and purposefully designed with inherent errors to create systemic fraud and influence election results,” Russell Ramsland Jr., co-founder of Allied Security Operations Group, said in a preliminary report. (The Epoch Times)

Les Hans Rustads sak om dette. Nyheten kommer garantert ikke på kveldens Dagsrevy.

Der får du heller ikke se hva Sidney Powell har å si om den rettslige kampen hun fører for å få sannheten om Dominion opp og frem i det amerikanske rettssystemet.

Slike nyheter må du til Dagsorden for å få med deg!

 Videoen skulle premiere klokken 21:00 i kveld, men YouTube klarte ikke behandlingen. Her er en ny opplastning som starter 22:45!

Følg med på Dagsorden, på Facebook, på YouTubeRumble og PodBean! Søk opp Document.no og abonnér eller lik, slik at du ikke går glipp av nyheter sett og satt i sammenheng!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.