– Dette høres ut som en dårlig Hollywood-film, sa Kent Andersen i Dagsorden mandag. I dag viser vi utdrag av en helt reell dokumentar, om ikke fra Hollywood så i hvert fall fra en amerikansk produsent mange norske koronafengslede nok tyr til i disse dager. Temaet er selvsagt valget i USA. Vi viser en rekke sterke vitnesbyrd, men kommer ikke utenom budsjettforliket og andre nyheter fra vår «vidunderlige, nye verden». Se Dagsorden!

Sendingen åpner med et blikk på årets budsjettforhandlinger, med utgangspunkt i Hans Rustads kommentar fra i formiddag.

«Det er valg neste år. Dét skulle man ikke tro når man ser hvordan Siv skjøtter butikken. Dette var det samme som å slå hull i bunnen av skuta og berede grunnen for et brakvalg for Sp.»

FrPs budsjettforlik: Det er forskjell på å barbere seg og skjære av seg haka

MSM har valgt side i krigen – all redelighet er kastet overbord

Dersom du ikke leser, ser eller hører Document, skal man lete lenge i norske medier for å være i nærheten av å forstå hvilket drama som utspiller seg i verdens ledende supermakt. Som mange vet er mediene i aller høyeste grad aktive kombattanter i denne krigen. Her et ferskt eksempel:

Tirsdag kveld kl 22:15, sendte NTB ut følgende:

USAs justisminister: Ingen bevis for omfattende valgfusk

Oppdatert med uttalelse fra Giuliani

USAs justisdepartement har ikke avdekket bevis for omfattende valgfusk som ville ha endret utfallet av presidentvalget.

Det bekrefter justisminister William Barr i et intervju med nyhetsbyrået AP tirsdag.

– Til dags dato har vi ikke sett fusk i et omfang som kunne ha påvirket et annet utfall i av valget, sier Barr.

Kort tid etter at intervjuet ble publisert, ble Barr observert på vei inn i Det hvite hus.

Selvsagt kunne og ville ikke Document legge ut en slik melding uten å gå til kildene. Hans Rustad laget derfor en egen sak med denne tittelen: Barr: Vi fant ikke bevis på ulovligheter som ville endret utfallet. Giuliani uenig

Litt utpå onsdagen fanget vi så opp en artikkel, igjen fra godt oppdaterte Epoch Times. Den forteller at Associated Press (AP) har feilsitert den amerikanske justisministeren.

The Department of Justice (DOJ) issued a statement on Tuesday in response to the backlash from an article by The Associated Press which quoted Attorney General William Barr saying that “to date, we have not seen fraud on a scale that could have effected a different outcome in the election.”

“Some media outlets have incorrectly reported that the DOJ has concluded its investigation of election fraud and announced an affirmative finding of no fraud in the election. That is not what the Associated Press reported nor what the Attorney General stated,” a DOJ spokesperson said, according to CBS News reporter Catherine Herridge. (Epoch Times)

Ikke korrekt informasjon, der altså. Vi har ennå ikke sett noen korreksjon fra NTB eller i noen andre norske medier. (Vi forventer det heller ikke.)

Okkesom utnevnte justisminister Barr John Durham til Spesialetterforsker i Obama-gate allerede 19. oktober. (Les mer om Obama-gate her.) Hvorfor akkurat da, og hva det betyr kan du lese hos Document:

USA: Justisminister William Barr utnevner John Durham til spesial­etterforsker i Obamagate

Obama-gate synes ikke å være over ennå, men uansett er det bare å vente på at neste gate skal få sitt navn. Vi foreslår at de pågående avsløringene av uregelmessigheter ved det amerikanske presidentvalget heretter omtales som Biden-gate.

Uregelmessighetene blir dokumentert bredere og bredere, dag for dag. Om man skal kalle det for en god eller dårlig Hollywood-film, er ikke godt å si, men i dagens sending har vi et lite potpourri  av vitnesbyrd som burde få alle våkne seere til å klype seg i armen.

Vi bringer videoklipp fra Sean Hannitys siste sending på Fox News, der han dedikerte hele sendingen til varslere (whistleblowers). Legg merke til at flere av de vi viser ikke stemte selv ved valget (fordi de er libertarianere men som likevel har valgt å stå frem. Blir de tatt for å ha avgitt falsk vitnemål, risikerer de fem års fengsel, for ikke å snakke om risikoen de tar for å bli angrepet av rabiate Biden-tilhengere, BLM, Antifa eller andre som er villige til å bruke vold for å få «kabalen til å gå opp» i deres favør.

 

Vi viser også et klipp fra Blaze TV med Glenn Beck:

Det var via hans gjest, Patrick Byrne, vi fant frem til den interessante dokumentaren, dere vil få se traileren til i dagens sending.

Vi regner med at den filmen fra HBO raskt vil stige til topps på norske strømmetjenester, etter at dere har sett Dagsorden for 2. desember.

Fra gode filmer til gode bøker: Vidunderlige nye verden heter en bok som ble skrevet i 1932 av Aldous Huxley. Les denne saken, så får dere alle referanser:

Klimagalskap åpner for laboratorie-kjøtt

 

 

 

Før dere kaster dere over filmen vi viste en trailer av, må dere ikke glemme vår egen uhøytidelige julebok-kalender. I den forbindelse kan det lønne seg å kikke innom vår forlagsside, der dere fort kan komme til å finne både svaret på dagens oppgave og kanskje en ferdiginnpakket julegave-bok eller fem.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.