To filmer om valgsvindel i 2020-valget, Dinesh d’Souzas «2000mules» og «Rigged» av Citizens United gir tyngde til påstandene om valgsvindel. De legger seg som en møllesten rundt halsen på Demokrater, medier og hele Washington-lobbyen som har forsvart Biden. For hver som ser filmene, blir møllestenen litt tyngre, og til slutt vil de som har stått bak tidenes politiske svindel, gå under.

Slik fungerer sannhet. Filmene er et sannhetens øyeblikk. Medier som NTB, som har løyet om alt Trump har sagt og gjort i fire år, vil få større problemer med sin latterliggjøring og avvisning av presidenten. Hjulene til journalistene spinner i fri luft.

Derimot får hjulene til journalistene på konservativ side mer og mer energi etter hvert som folk ser filmene og forstår hva de ble utsatt for. 39 prosent av amerikanerne har hele tiden trodd de ble lurt. Nå får de syn for sagn.

Det er så mange at det må få konsekvenser for både hva som skjedde og fremtidige valg. Akkurat dette er hovedmotivet for filmene: Det må tas et oppgjør, ellers kommer de samme kreftene til å fortsette. Da har Amerika sluttet å være et demokrati.

Tenk over hva dette betyr for norsk demokrati. Ikke ett medium eller én politiker har våget å stille spørsmål ved valget. De tør ikke ta stilling til det viktigste spørsmålet i vår tid: Hva skal vi med Nato hvis USA er kuppet innenfra og ikke lenger er et demokrati?

Norske myndigheter er på samme vogna som justisminister Merrick Garland og Department of Homeland Security: De går ikke så langt at de vil gjøre det ulovlig å stille spørsmål ved valget, men de følger hakk i hæl i kampen mot «desinformasjon». Jeg har ikke sett én avis som kommer med en motforestilling som viser at de føler uro og at noe kan være galt. Alt går på autopilot, og nå fungerer krigen i Ukraina som drivstoff.

Justisminister Monica Mæland var på bølgelengde med Demokratene før de var tilbake ved makten. Dagens regjering fortsetter i samme spor. Nå er det politisjefene som later til å være briefet av Washington.

Komplottet mot Trump begynte straks han gikk ned rulletrappen i Trump Tower og varslet sitt kandidatur 16. juni 2015. Fra da av erklærte systemet ham krig. Som Newt Gingrich sier i «Rigged»: Hvis the Old Order føler seg truet, går de til angrep.

Denne Old Order hadde mye å spille på. Mange ressurser. De spilte ut kort etter kort: Russiagate, som ble til Spygate, som hang sammen med Hillarygate. Hver gang reiste Trump seg igjen og slo tilbake. Det økte systemets hat mot ham. Hatet gjorde dem uforsiktige.

Det er ikke lenger omstridt at det finnes en Deep State. Tre uker før valget eksploderte Hunter-laptop-storyen i New York Post, og 51 toppsjefer innen etterretningen rykket ut og sa at det var blitt plantet rusisk desinformasjon. Amerikanerne har ikke glemt dette.

De har fulgt historien hele veien, og de vet: Dette handler om deres barns fremtid. Skal de vokse opp i et fritt USA eller i noe som minner om et oligark-styrt Gotham City?

Geotracking

Høyesterett nektet å behandle klagen fra 17 delstater anført av Texas. De og alle andre institusjoner som blankt avviste å granske valget, får nå et problem. Vil de gå i seg selv? Var det fordi de visste at noe var irregulært og dermed iverksatte «stonewalling» – murte seg inne?

De som drev valgsvindelen, var folk på innsiden av det Demokratiske partiet og deres NGO-er. Vi har en parallell situasjon i Norge med det humanitærindustrielle kompleks. Det involverer så mange mennesker og så mye penger at ingen vil være den som drar i bremsen, selv om det er tydelig at et kompleks som minner om en krigsindustri ikke arbeider i det norske folks interesser.

Svindelen i USA er på et så gigantisk nivå at hvis pyramiden skulle begynne å kollapse, vil den rive med seg tilliten til myndigheter over hele Vesten. Den er allerede begynt å forvitre. Men hvis Trump skulle renvaskes og gjenreises som det ultimate offer, vil mange hoder måtte rulle.

David Plouffe

Obamas strateg David Plouffe skrev etter 2016-nederlaget boken «How to defeat Donald Trump in 2020». Der peker han på vippestatene. Noen få tusen stemmer ville avgjøre. Det viste seg å være fattige 42.000.

Bevisene på valgsvindel i USA er massive, for den som vil se

Demokratene visste at de måtte mobilisere velgerne. Pandemien ble vogna de satset på. Pandemien ga dem carte blanche til å forandre stemmerettsreglene helt opp til valget, uten å gå gjennom delstatsforsamlingene.

Poststemmer og dropboxer ble instrumentene som stjal seieren fra Trump:

Zuckermoney

De ble finansiert av Mark Zuckerberg og hans kones fond, Center of Technology and Civic Life.

Zuckerberg spyttet 417 millioner dollar inn i valget, angivelig for å sikre valget, men i realiteten for å sørge for mobilisering i tunge Demokrat-områder. Med pengene fulgte spesifikke krav: Zuckerbergs folk skulle trene valgmedarbeidere og være til stede under opptellingen.

Problemet med på påvise svindel var at det er vanskelig å bevise noe som helst etter at stemmesedlene er tatt ut av konvoluttene og blandet med alle andre. Det er nåla i høystakken.

Men for noen år siden ble NGO-en TrueTheVote.org stiftet. De var opptatt av valgets integritet. Hvor var svakhetene?

I 2005 avga Jimmy Carter og tidligere utenriksminister James Baker en rapport om valgets sårbare sider. De konstaterte at det åpenbart var poststemmer og ubevoktede valgurner. Likevel var det nettopp dette Demokratene innførte overalt hvor det var mulig. Aviser som New York Times benektet at det innebar noe problem. De hadde glemt rapporten fra 2005.

Resultatet var forutsigbart:

In 2016 absentee and mail-in-ballots accounted for roughly 33 million of the 140 million ballots counted. In 2020 more than 100 million of the 159 million ballots counted were cast prior to Election Day, including by early voting.

Det er i skjæringspunktet mellom de to filmene at svindelen ligger opp i dagen: Det holdt ikke å organisere mobilisering i Demokratiske områder. For å vippe vekta, måtte det fremskaffes noen titusener falske stemmer. Det var disse som ble levert av «the mules». De ankom midt på natten og tok turen til valgurner over hele byen. Bare i Philadelphia var det 1100 mules som foretok 20–30 turer hver seg med en bunke stemmer. Når disse var avlevert, tok de bilder for å vise at de hadde gjort jobben. De måtte bevise dette for å få utbetalt penger.

De brukte hansker som de kastet. De besøkte gjerne urner hvor det ikke var kameraer. I noen delstater, eksempelvis Arizona, var kameraene slått av.

Mange av the mules var hardcore Antifa som figurerte i opptøyer. Demokratene har fått sin egen voldsmilits, den samme som nå herjer utenfor høyesterettsdommeres private hjem.

Med masseimport av hispanics kommer korrupsjonen sørfra. En mexicansk dame fra byen San Luis forteller at praksisen i hennes hjemland er at «menn» kommer og henter stemmeseddelen for å gjøre dem en tjeneste. Da hun nektet overfor en hun hadde kjent lenge, ble hun advart: Hun kunne komme til å ende opp i en søppeldunk.

Slavetiden har gjenoppstått

Demokratene var slaveeiernes parti. Rasistenes parti. Demokratene har aldri tatt noe oppgjør med sin fortid. Biden var godvenn med ledere av Ku Klux Klan. Nå importerer han hver dag tusener av nye velgere. En skal ikke se bort fra at det er et «valgteknisk» samarbeid mellom kartellene og Demokratene. Begge vil ha makt og penger.

For enhver pris.

 

Du finner «2000mules» her: https://citizenfreepress.com/breaking/2000-mules-watch-the-full-movie/

«Rigged» må kjøpes for 5 dollar: https://citizensunitedmovies.com/programs/rigged-zuckerberg-funded-plot-defeat-donald-trump

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.