Det kommer to filmer nå som forteller om riggingen av valget i 2020. Den første er «Rigged2020», som forteller om hvordan to av Zuckerberg-parets stiftelser i samarbeid med Obama-strateg David Plouffe brukte over 400 millioner dollar på innpiskingen av stemmer for Biden i tre avgjørende vippestater.

“The Zuckerbucks folks were paying governments with grants with conditions that they go do get-out-the-vote activities in the Democrat areas. In the Republican areas, they just gave them the money, and they said, ‘Hey, we’re helping them conduct the election,’” Ken Cuccinelli, the national chairman for the Election Transparency Initiative, explains in Rigged.

Den viktigste organisasjonen het Center for Tech and Civic Life. Sammen med Chan Zuckerbergs Initiative rådde de over mer enn 400 millioner dollar. Det var mer penger enn selv føderale myndigheter brukte.

Vi søker i NTBs database på Center for Tech and Civic Life. Null treff. Det er ikke fordi NTB ikke har hørt om Big Techs innblanding. Makten må ikke røres. Derimot er faktisk.no faktasjekkere for Meta og vil selvsagt rykke ut og kalle slike historier for konspirasjoner.

As Rigged explores, the Chan Zuckerberg Initiative (CZI) donated $69.5 million to the Center for Election Innovation and Research (CEIR) and another whopping $328 million to the Center for Tech and Civic Life (CTCL), an organization headed by Obama Foundation fellow Tiana Epps-Johnson, who prior to forming CTCL in 2015, worked for an organization described by the Washington Post as “the Democratic party’s Hogwarts for digital wizardry.”

Hogwarts er slottet hvor Harry Potter innføres i heksekunstens verden.

En av trollmennene het David Plouffe:

As Rigged explains, this effort was funded with money from the Chan Zuckerberg Initiative (CZI), a philanthropic organization founded by Mark Zuckerberg and his wife Priscilla Chan, and which lists Barack Obama’s former campaign manager David Plouffe as a key strategist.

Plouffe, who authored the book A Citizen’s Guide to Beating Donald Trump, knew exactly how many votes Joe Biden would need to win the swing state of Wisconsin.

Moderne data gjør det mulig å finne ut eksakt hvor mange stemmer som trengs for å vinne vippestater. Pandemien ga åpningen for å gjøre ting som ellers ville vært vanskelig. Man kunne vise til helsesikkerhet og la folk stemme via post og med utplasserte ubevoktede stemmebokser. Hvor de var plassert, sa også mye om hvor stemmene ville komme.

Summen av alt dette gjorde valget rigget. Nå slår Trumps støttespillere tilbake. De har hatt tid til å fordøye 2020 og analysere hva som skjedde. Det blir ikke like lett å gjenta i 2022.

Pengefolket stjal valget for den mest korrupte president i Amerikas historie. Pga. amerikanernes totale desillusjonering med Biden slår denne filmen ekstra hardt.

“They’re sending the money to big urban centers, they’re dramatically-increasing the ballot boxes that are there, and they’re conditioning the money on those polling locations, those government entities, throwing open the flood gates, to potential voter fraud,” Sen. Ted Cruz (R-TX) says in Rigged. “This was the greatest billionaire assault on election integrity we’ve ever seen.”

De rigget valget, og da en såkalt October Surprise dukket opp tre uker før 3. november i form av hunter Bidens laptop, sørget Big Tech for å begrave historien. De rigget valget og stanset en avsløring som ville påvirket utfallet. Keine Experimente! Her skulle alt styres inn mot sikker seier for Biden.

Men de tenkte ikke fremover. Når har man lurt noen én gang, er det ikke sikkert de er så lettlurte neste gang.

Men de prøvde seg. Demokratene forsøkte å få gjort valget føderalt og få innført en ny valglov som ville betydd valgrett for alle uten krav om legitimasjon. Det er motstanden mot denne annulleringen av amerikaneres demokratiske rett norske eksperter som Hilde Restad og Hilmar Mjelde betegner som autoritært styre.

Senere kommer Dinesh d’Sousas film «2000mules.com», om planting av falske stemmesedler i Georgia.

You can learn more about this groundbreaking documentary and watch Rigged in its entirety here.

 

Explosive New Documentary: Obama’s Campaign Manager Predicted How Many Votes Biden Needed in Wisconsin – Zuckerberg’s Money Helped Get There 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.