Dagsorden fortsetter å snakke om USA, dagen etter at Rudy Giuliani & Co holdt pressekonferanse om valgsvindelen. At det har foregått valgsvindel er hevet over tvil. Spørsmålet er hvor omfattende den har vært. Giuliani og Sidney Powell mener åtte millioner stemmer ble flyttet fra Trump til Biden.

Anti-Trump-mediene avviser alle påstander om svindel, selv når de beviselig er sanne. De fortsetter å etterlyse bevis, men vil ikke sjekke de edsvorne forklaringene som er lagt frem.

I de tilfeller hvor Republikanske kontrollører har nektet å godkjenne resultatet,  har Demokratene startet hetskampanjer med bilder og privatadresse og oppfordring til at man avlegger valgkontrollørene et besøk for å si sin mening. Det er oppfordring til sjikane og intimidering.

Norske medier omgår omhyggelig å nevne at Demokratene har åpnet for valgsvindel og benytter trusler mot de som ikke gjør som de vil.

Republikanerne har sett seg lei på disse metodene og kommer til å nekte å godkjenne resultatene når de kommer til Kongressen 6. januar.

Norske medier fremstiller det som at Trump er en dårlig taper. Så enkelt er det ikke. 68 prosent av Republikanerne mener at valget var «rigged», men norske medier synes visst ikke det gjør noe. De mener at Republikanerne bare har å kapitulere.

De har glemt at Demokratene gikk på gatene dagen etter innsettelsen 20. januar 2016 for å si at de aldri kom til å respektere Trump som president.

Demokratiet i USA er blitt en enveiskjørt gate.

 

 

Kjøp julegaver fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.