Hvis man vil ha en idé om hvordan Demokratenes «ingen er hevet over loven» arter seg i praksis kan man bare se på hvordan Demokratiske domstoler går etter Rudy Giuliani. Han mister advokatbevillingen i New York, byen han reddet fra kriminalitet.

Nå er kriminaliteten verre enn noen gang og Demokratene bruker kreftene på å forfølge politiske motstandere. Alle som har vært Trumps nærmeste skal knuses.

En. domstol fratok ham advokatbevillingen slik at han ikke kan livnære seg. Det samme har de gjort med en annen av Trumps nærmeste, John Eastman. Steve Bannon og Peter Navarro er i fengsel.

Man forstår hvordan Demokratenes styre ville arte seg hvis de fikk ubegrenset makt.

Begrunnelsen for å frata Giulliani bevillingen er latterlig.

De har funnet at han løy da han påsto at presidentvalget i 2020 ble stjålet fra Trump.

Demokratene kan påstå at Trump kan takke Putin for seieren i 2016 og organisere en hel sammensvergelse med justisdepartementet, FBI og CIAs hjelp. Det får ingen konsekvenser.

Domstolen mener at han «angrep og undergravde integriteten til det amerikanske valgsystemet» i etterkant av valget i 2020, som Trump tapte mot president Joe Biden.

De mener også at Giuliani har bidratt sterkt til å så tvil om valgresultatet, og at han ikke viser noen tegn til å angre på det. (NTB)

Det første Demokratene gjorde etter Trumps seier i 2016 var å danne La Resistance som undergravde ham både utenfra og innenfra. Foran valget i 2020 organiserte CIA-ansatte et brev om Hunters laptop som var pur løgn. Det har ikke fått noen konsekvenser.

Demokratene forbereder allerede å bestride resultatet hvis Trump skulle vinne. De vil nekte å godkjenne Trumps valgmenn, akkurat slik Trump foreslo 6. januar 2020.

Demokratene ser ikke den minste inkonsekvens. Det er en lov for Loke og en lov for Tor. Det er det «ingen er hevet over loven» betyr i praksis.

I Foulton county i Georgia har en domstol dømt Giuliani til å betale en erstatning til to valgmedarbeidere på flere hundre millioner hver seg. Giuliani blir slått konkurs.

Dette er Demokratisk lawfare, a la Maduro i Venezuela.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.