Sidney Powell utstråler et alvor og en faglig integritet som imponerer mange. Foto: Jacqueline Martin/AP/Scanpix

Rudy Giuliani og Sidney Powell er et formidabelt par. Det står respekt av dem. Når de går ut som de gjør, kan det ikke unngå å gjøre inntrykk. De sier de har tonnevis av bevis for valgsvindel som de kommer til å legge frem for domstolene. Powell var også sikker på at justisdepartementet kommer til å ta affære.

Det som har foregått, er så stort at det aldri må få skje igjen: Et program og maskiner utklekket i Venezuela er brukt i et amerikansk valg for å gjøre det mulig å ha kontroll på resultatet. Resultatet er manipulert i sanntid, og stemmene er eksportert til Frankfurt og Spania. Eiere er venner av Hugo Chavez og Maduro. Cuba og Kina er også inne i bildet. En stor, viktig person er Eric Coomer, som finansierer Antifa.

Et eget kapittel må vies George Soros. Hans navn dukker opp overalt hvor USA angripes, enten det er i gatene eller i rettslokalene. At USA ikke har våpen å forsvare seg med mot en type som ham, sier noe om hvor svakt og forsvarsløst det åpne samfunn er mot indre fiender.

Soros og Dominion deler kontorer i Toronto og har gjort det siden 2013.

Giuliani, Powell og Ellis utstrålte en selvsikkerhet som fortalte at de kommer til å vinne frem. Anklagene om organisert valgsvindel er så graverende at man er tvunget til å ta dem alvorlig.

Etter denne pressekonferansen kan Biden se langt etter å bli godkjent. Spørsmålstegnet over hans hode har vokst seg enda større.

Trump beveger seg langs legale spor. Venstresiden kan skrike «– Kupp!» så mye de vil. I kveld steg utsiktene til at det blir fire nye år for president Trump.

Giuliani var usikker på hvor mye Biden visste eller forsto av det som foregikk. Biden forsnakket seg før valget og sa at hans kampanje har forberedt den mest sofistikerte valgsvindel noensinne. Var det en freudiansk slip of the tongue?

Trumps fiender har hele tiden høynet innsatsen og blitt stadig dristigere. Russia-gate var utklekket av Hillary for å fjerne oppmerksomheten om hennes egne forbrytelser. Demokratene og mediene holdt på med det i tre år. Da det var over, fortsatte de med riksrett. Det har vært løgn, løgn og atter løgn. Slik sett er det logisk at de skulle avslutte med valgfusk for at Biden skulle vinne.

Over 50 prosent av Republikanske velgere tror at valget ble stjålet. Bidens seier stemte ikke med det som foregikk før valget: Trump var i siget. Begeistringen på møtene var enorm. Rundt Biden tuslet det 20–30 mennesker. At denne 77-åringen skulle vinne så mange stemmer, sto ikke til troende, ikke når målinger viste at for folk flest var økonomien det viktigste.

Det handler derfor til syvende og sist om demokratiet. Har noen forsøkt å stjele demokratiet? Blant Trumps 73 millioner velgere har det hele tiden vært en følelse av at noe ikke stemte. Norske medier fortegner systematisk at stemningen i USA er for Trump, ikke for den gamle i bunkeren.

Norske medier og politikere er på kuppmakernes side. Det er dét de er: kuppmakere. Til og med Christian Tybring-Gjedde fremsto i Dagbladet lørdag etter valget og sluttet seg til fordømmelsen av Trump. Nå fikk det være nok, mente han!

Mediene har gjennomført den skitneste kampanjen mot en statsleder noensinne. Det har vært karaktermord døgnet rundt i fire år.

Bare av den grunn ville det være en stor gevinst for demokratiet om Trump ble gjenvalgt. De samme menneskene som har anklaget Trump, har selv oppført seg som løgnere og bøller.

Siste akt av Demokratenes forestilling er at de i flokk går etter alle som hjelper Trump. De henger ut advokater med private opplysninger, og truslene mot disse lar ikke vente på seg. Det er målrettet intimidering.

Når vi vet at dette bare er en forsmak på hva som venter hvis Trump ikke skulle vinne frem, har vi enda en grunn til å håpe på seier.

I virkeligheten har Trump vært tålmodigheten selv i møtet med presse og Demokrater. Det har ikke vært et fnugg av redelighet i deres oppførsel.

Samme tendens ser vi i Vest-Europa. De som håper på Biden, anser seg for å være anstendige. I virkeligheten er de en del av the swamp – «sumpen». Trump har avslørt at sumpen er et reelt fenomen i Vesten. En spesiell blanding av penger, makt og ideologi har utkrystallisert en elite som ikke finner seg i at noen tar fra dem hegemoniet.

Venstresiden i USA har lenge lekt med tanken på et attentat. Nå må de for alvor ta inn over seg at de taper.

 

Kjøp julegaver fra Document Forlags utsøkte utvalg her!


 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.