Lincoln Memorial i Washington. Foto: J. Scott Applewhite/AP/Scanpix

Rudy Giuliani og Jenna Ellis holdt onsdag en høring i Gettysburg om valget. Valgmedarbeidere sto frem og fortalte om opptelling bak lukkede dører der ingen slapp inn. En av varslerne, Leah Hoopes, fortalte at hun er blitt truet og har måttet holde seg i dekning. Lignende historier har vi hørt fra hele USA. Venstresiden bruker trusler som del av den politiske kampen.

Det går fra topp til bunn: Politikere som Jerry Nadler og Adam Schiff og Lieu (D-CA) veksler mellom å kalle Trump en mafioso og mene at han bør stilles for retten når han går av. TV-anker Mika Brzinski var ikke i tvil om at Trump må stilles for retten. Det er litt som å høre mobben fyre seg selv opp før en lynsjing: Hang him high! Det mangler bare at de vil ha en offentlig henrettelse.

På mange måter er det dét de har drevet med i fem år.

Når Trumps tilhengere i tillegg tror at valget er stjålet fra dem, er det klart at motsetningene blir store. Uoverstigelige. Bidens oppfordringer til samhold er ren svada. Det han gjør og de folkene han velger, sier noe helt annet.

Plausibelt

I Pennsylvania hørte folk om hvordan valget hadde foregått. Det de har i bakhodet, er hvordan Demokratene har oppført seg med Russia collusion. Det er denne totalt amoralske oppførselen som gjør at folk anser det for plausibelt at Demokratene har stjålet valget. Egentlig er det dét de har drevet med i fire år. De har aldri respektert resultatet i 2016.

Other witnesses explained that thousands of ballots were counted in secret, as they were kept out of the room.

Leah Hoopes from Delaware County, Pennsylvania said she served as a poll worker for three straight days as the results came in.

“What became of concern was the back room, which had no observers, no line of sight or transparency into the process. There was no cooperation, complete resistance from election night to every day after,” she said.

Hoops said she and others were intimidated for coming out and signing affidavits about their concerns with the election.

“We have stuck our necks out, been intimidated, threatened bullied, have spent countless hours away from our families, friends, and jobs,” she said during the hearing.

Summen

Det er summen av ulik behandling som forteller Republikanerne at noen hadde bestemt at deres kandidat ikke skulle vinne. Hvorfor brøt man ellers regel på regel?

Attorney Justin C. Kweder, a certified canvass observer, said he returned as an election observer for ten days at the Philadelphia Convention Center.

He said that Republican observers were kept between 10-200 ft. away from the election counting process.

Regelen sier at begge partier har rett til å observere tellingen på nært hold. Republikanerne i Philadelphia fikk en dommerkjennelse på at de skulle slippe inn. Da truet sheriffen med å arrestere dem.

Forskjellsbehandling av stemmer

5.000 ødelagte poststemmer ble «reparert» av valgfunksjonærer slik at de likevel kunne telles. Ingen ordentlige systemer tillater at stemmer blir doktorert, og særlig ikke hvis det bare er til den ene siden.

Det amerikanerne har sett de siste fem årene, er at det eksisterer én lov for Demokrater og venstresiden, og en annen for Republikanere og konservative. Dermed brytes en av de mest fundamentale prinsipper for USA som en nasjon av mange nasjoner: Likhet for loven.

Men samme utvikling er på gang i Vest-Europa. Her skal innfødte europeere måles med en annen og mye strengere standard enn innvandrere. Egne lover spesifiserer forskjellen. Eller som politiet i Norge sier: Nordmenn kan per definisjon ikke bli diskriminert.

Hva er det vi ikke må oppdage?

Det begynner å gå opp for folk at valget i USA også angår dem. Det er en grunn til at mediene dundrer løs mot Trump døgnet rundt. Tenk om folk skulle oppdage hva han virkelig står for? Da kunne de komme til å oppdage noen sammenhenger som mediene og politikerne helst ønsker skal forbli skjult.

Trumps fordel er at stadig flere blir klar over at noe er hakkende galt. Ikke bare i USA, men også i Norden.

600.000 for Biden

En valgekspert var innkalt for å analysere valgresultatet. Han ga noen tall og tidspunkt som fikk publikum til å steile: Sent på kvelden kom det inn aggregert 600.000 stemmer for Biden. Og hvor mange for Trump: 3.200. Ingen tror dette har noen naturlig forklaring.

Giuliani also brought an election security specialist to talk about the voting systems in the United States.

The expert questioned the anomaly of reporting spikes in the voting counts for Biden late in the evening as a “prime indicator of fraudulent voting.”

He claimed that there was a discrepancy of around 700,000 ballots between the number of mail-in ballots sent out and the mail-in ballots that were received.

The audience laughed and gasped in shock as the expert noted a point when a spike of votes recorded in Pennsylvania had 600,000 votes for Biden and only 3,200 for Trump.

Samtidig leverte Sidney Powell sin stevning til en dommer i Georgia. Utfallet er ikke lenger gitt, og usikkerheten er til fordel for Trump. Demokratene har gått så høyt opp på banen at de kan ha gapt over for mye.

 

Highlights of Pennsylvania Republicans’ Hearing on Election Irregularities

 

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Kjøp julegaver fra Document Forlags utsøkte utvalg her. Vi pakker og sender for deg.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.