Mel Gibson i Patriot (2000)

Helge Lurås mener hovedstrømsmediene og den politiske eliten ble så forblindet av hat mot Trump at det fikk styre deres handlinger. Derfor ble de irrasjonelle. Nå må ikke høyresiden gå i den samme fella fordi den følelsesmessig er ute av stand til å innrømme at deres kandidat tapte. – Da blir vi en sekt, skriver Lurås.

Hans grunnleggende premiss er at eliten lot hatet løpe av med seg.

Men Lurås tar feil. Visst pisket mediene opp et hat mot Trump. Men de visste hva de gjorde. Det vil si: De visste at de løy.

Når leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus, Adam Schiff, satt på lukkede høringer med Obama-topper som fortalte på direkte spørsmål at de aldri hadde sett konkrete bevis på samrøre mellom Trump-folk og Putin, gikk han deretter ut til ventende medier og sa det stikk motsatte. Han visste hva han gjorde. Selvsagt gjorde han dét.

Hele Russia collusion-storyen var kokt opp fra begynnelsen av. Det var no there there, som pressetalsmann Sam Spicer sa.

Norske medier valgte løgnen

Det er dette som bl.a. norske medier ikke har villet fortelle. På et tidlig tidspunkt bestemte de seg for å gå med løgnerne og konspiratørene. De har også sett avsløringene renne inn, men har aldri villet ta i dem. Dermed har de ikke bare tapt sin troverdighet overfor leserne, men også grepet på virkeligheten.

De vil ikke rapportere Bidens demens, og når New York Post avslører hans og familiens korrupsjon, tier de om både korrupsjonen og sensuren.

Det siste er det mest alvorlige. Big Tech har stjålet ytringsfriheten og gjort den til sitt domene. De bestemmer hvem som får synes og overhodet delta.

Tucker Carlson intervjuer professor Robert Epstein, som har hatt 600 feltarbeidere i tre delstater som over lengre tid har registrert Googles instrumentalisering av søkemotorresultater. Selv konservative velgere fikk en overvekt av pro-Biden-storyer.  Siden mars har Breitbart.com vært usynlig på Google. Det toppet seg da Google sendte ut en «husk å stemme»-påminnelse til Demokratiske velgere, men ikke til Republikanske. Da Epstein og hans folk påpekte dette, trakk Google seg tilbake.

Epstein anslår at Big Tech «flyttet» minimum seks millioner stemmer til fordel for Biden. Minimum.

Det er dette som er The Story, sier Tucker. Big Tech har stjålet valget, og hvis de får holde på, vil de kontrollere hvem som blir valgt på alle nivåer. De har ufattelig med penger, ikke bare til å få lydige folk inn i stat og styringsverk, men også akademia. De som vil opp og frem, må pent la være å utfordre dem. De fleste lar seg kjøpe eller er passive. Slik brer korrupsjonen seg, for dét er hva det er.

Google samarbeider med Kina. De samme selskapene som sensurerer amerikansk høyreside, samarbeider med Kina. Sharyl Attkinson minner om at Google bestemte at WHOs definisjon av pandemien skulle være enerådende. Dette er et valg med store politiske implikasjoner. Google velger det regimet som slapp pandemien løs på verden.

Når Biden sier at de vil melde USA inn i WHO igjen, er det ikke et utslag av humanitet, men av innordning i en korrupt struktur. Under George H.W. Bush på 1990-tallet var det snakk om en New World Order, et begrep som ble tillagt et konspiratorisk innhold: Amerika hadde vunnet i den kalde krigen og trodde det kunne gjenskape verden i sitt bilde. Det var hybris på globalt nivå.

USA feilet, både på grunn av overmot og fordi landene i Midtøsten ikke ville bli som USA. De vil heller ikke bli som Norge. Store grupper i Norge vil ikke bli norske. Det er budskapet, men den norske eliten nekter å ta det inn over seg.

Trump så det og henter soldatene hjem. Men merk: De samme politikerne som nekter å innrømme at de har store diasporaer som åpent utforderer deres verdier, hisser seg opp fordi Trump sier at 19 år i Afghanistan er nok. Også FN hisser seg opp fordi USA «svikter» Afghanistan. Kan de ikke sy sammen en koalisjon av islamske stater? De har jo flertall i FN!

Men det kommer ikke til å skje. FN, islamske stater og Russland vil alle at USA skal forblø på slagmarkene langt borte, på steder som soldatenes foreldre knapt vet hvor er. Kina kan sitte stille og se USA blodtappes: Sønner og døtre lemlestes ute, og de som er hjemme, dør av fentanyl produsert i Kina, for arbeidsplassene deres er eksportert dit av mennesker som blir styrtrike.

Trump var den som satte navn på og avslørte dette skuespillet.

Nå vil de samme folkene som gjorde Kina rikt og mektig, inn igjen i en Biden-administrasjon. Den nye utenriksministeren har vært «konsulent» for Big Pharma og Kina:

Trump fikk lokket frem en maktallianse som truer demokratiene på livet. De har ikke helt fått samstemt seg. De trodde de kunne bruke covid til å skaffe seg kontroll, men metodene er for rigorøse og samfunnsnedbrytende.

Bill Gates, Anthony Fauci, Big Pharma, Big Tech og Amazon er ikke bekymret for hvordan det går med mennesker som sitter innesperret i månedsvis. De har tjent enormt på pandemien, i makt og penger.

Den normalen de vil tilbake til, er noe helt annet enn det vi mener med normalt. Det vil være et globalt herredømme med Kina som ledende, ganske enkelt fordi Kina er best på herredømme. Det demokratiske USA står for helt andre prinsipper. Det demokratiske USA ville delt og båndlagt Big Tech, Big Pharma og Amazon.

Dette er en kamp for demokratiets overlevelse som er mer alvorlig enn selv den kalde krigen.

At Demokratene bevisst åpnet alle luker for at døde, illegale og folk utenfra delstaten og stemmetyver kunne stemme, er utvilsomt. Gamlehjem og asyl stemte en bloc for Biden.

Sidney Powell mener hun kan avsløre noe enda mer alvorlig: Stemmemaskiner utviklet i Venezuela og brukt til å stjele valget der, er brukt i 27 delstater. Valgnatta var det et slikt valgskred at Bidens folk fikk panikk. De måtte stanse opptelllingen i fem delstater hvor Trump ledet stort. Da tellingen kom opp igjen, hadde Biden overtatt.

At Dominion og Smartmatic eksisterer og at de deler kontorer med George Soros i Toronto, er utvilsomt. Vi har mye materiale liggende på Dominion og Smartmatic.

Helge Lurås forsøker å fremstille deres rolle som en «vill» ide. Men ut fra det som er kommet frem, er det all grunn til alarm: Texas sendte seks eksperter for å vurdere maskinene og sa at det ikke kom på tale å bruke dem. De var ikke sikret mot manipulasjon.

Hvis Bidens seier hadde vært lovlig og ordentlig, kunne Demokratene sagt ja til all mulig etterkontroll, i forvissningen om at de ikke hadde noe å tape. En slik etterkontroll er helt etter boka. I stedet gikk Demokratene amok, og folk som har vitnet, er blitt truet på livet.

Sensur ovenfra, Big Techs manipulasjon, kontakten med Kina, alle sluser åpne for poststemmer – dette var en maktdemonstrasjon fra en struktur som er villig til å bruke alle midler. Også vold. Når butikkene var gjenspikret før valget, var det ikke fordi innehaverne trodde at Trump-velgere ville gå amok hvis deres kandidat tapte.

Av en eller annen grunn fokuserer ikke våre medier på dette. Også de har akseptert at den gode siden kan bruke vold. Det er et meget alvorlig budskap til vårt samfunn, for vi ser hvilken side som får signalet til at de har rett til å bruke vold også her, når motstanderen er den utpekte fienden. Den nye lederen av 17. mai-komiteen i Oslo etterplaprer Dagsrevyens propaganda om at politiet er hovedårsaken til at svarte blir drept i USA. Dette er en oppfordring til hat.

Også norske medier har i fire år pekt på Trump og hans velgere som mål det er legitimt å sensurere, måke ut, stemple og bruke vold mot. At Lurås ikke forstår at han er i deres sikte, er ubegripelig. Den aggressive Soros/Hillary/AOC-fløyen setter opp proskripsjonslister over folk som har arbeidet for Trump. Det var slikt man gjorde i det gamle Rom under Sulla.

Dette forsvarer våre medier og politikere under mottoet «normalitet» og «gjenreisning av USAs internasjonale rolle».

Jeg trodde aldri jeg skulle oppleve at den gamle anarkisten Proudhons ord ble sanne: – Når politikerne snakker fagre ord, forbereder de store forbrytelser.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.