De 23 første minuttene av natten Tucker er de mest komprimerte hittil om covid 19. Det er en håndgranat: Da covid-pandemien nådde Amerikas kyster, var ikke amerikanske medier opptatt av å finne ut hvor det kom fra og hvordan det hadde sluppet ut. De var opptatt av å anklage president Trump for å være en rasist og konspirasjonsspreder.

Vi som har fulgt Tucker i alle disse årene vet at han snakker sant: Det eneste de var opptatt av var å angripe Trump.

Visste de at de løy?

Det er vanskelig å si. Når hundrevis av journalister sier det samme dag ut og dag inn er det et slags flokkinstinkt som overtar. De hadde praktisert flokkinstinktet helt siden Trump tok rulletrappen ned juni 2015 for å erklære sitt kandidatur. Alarmen gikk. Ikke bare i redaksjonene, men også i etterretning, Wall Street, Hollywood, Big Tech, Big Pharma.

De mobiliserte et forsvar som var klønete: Russiagate. Det er plukket fra hverandre av flinke folk som Devin Nunes og Kash Patel, men det  forgiftet det politiske liv og gjorde ubotelig skade på rettsvesenet.

Men tross kampanjen klarte det ikke overbevise velgerne. Den amerikanske elite fikk for første gang øye på noe de aldri hadde sett før: Den vanlige amerikaner og de så av hans oppsyn at han hatet dem. De hadde funnet på mange kallenavn på disse menneskene: clingers, chumps, og Hillary laget det beste «deplorables». De nedlatende betegnelsene var et forsøk på å marginalisere mennesker de foraktet og som de var overbevist om var marginale.

De fikk sjokk da de viste seg å være mange nok til å vinne valget for Trump.

De neste fire årene var et eneste hysteri.

Da et virus kom fra Kina tok de selvsagt Kinas parti.

Virkeligheten var uinteressant. Det interessante var deres «spin»: Å stemple Trump som rasist fordi han sa viruset kom fra Kina.

Løgnen

Amerikansk elite hadde i tre år holdt på med at Trump var Putins stråmann i Det hvite hus. Det var det en dypere grunn til enn bare mavefølelse og instinkter. Trump truet deres interesser. Han lovte å ta et oppgjør med Kina.

Kina er et kommunistisk samfunn. Da Xi Jinping overtok var det slutt på liberalisering. Det kom nye toner fra Beijing.Men i intervallet fra Kina ble medlem av Verdens handelsorganisasjon i 2000 og frem til Xi overtok hadde amerikanske selskaper flyttet sine produksjonslinjer til Kina. Amerikanske kapitalister så ikke noe problematisk ved det. At amerikansk ungdom i the Rust Belt døde av overdoser i hundretusentall, var ikke deres sak. Tvert imot. De tjente penger på det også. Amerikansk næringsliv hadde sluttet å bry seg om landet de formelt tilhørte. Verdensscenen var deres arena. Da politikerne fulgte etter ble det ingen til å ivareta amerikanernes interesser.

And along came Trump.

Eliten så plutselig avgrunnen åpne seg. De hadde tjent mer penger på Amerikas forfall enn de hadde gjort på Amerikas opptur.

Anti-Amerikanisme

Det Tucker er god på å kommunisere er deres grenseløse likegyldighet overfor amerikanerne som mennesker og deres forræderi mot eget land. De leder noen av verdens største selskaper som Apple, Amazon, Google, Microsoft, Walmart, Nike og de bryr seg ikke om Amerika. De ser ned på amerikanere.

Derfor kunne de la 1 million amerikanere dø av covid.

Hvis de hadde stilt de riktige spørsmålene ville ikke pandemien blitt så dødelig. Tucker siterer en rapport som allerede i november 2019 advarer om at det foregår noe merkelig i Wuhan, der Kinas eneste P-4-laboratorium ligger.

Først forsøkte Beijing å mørklegge all informasjon, leger som var varslere forsvant. Deretter fjernet de alle vitenskapelig informasjon om viruset fra åpne kilder. Det var det samme som å hindre forskning for å finne en vaksine.

Hva gjorde den amerikanske folkehelsa der Anthony Fauci kontrollerte forskningsmidlene: De satte igang en desinformasjonskampanje og her skjer noe interessant. Amerikansk elite kopierer Kina: De som var varslere ble hengt ut som rasister og konspirasjonsspredere. Det er slik kommunister brennmerker motstandere.

Mer katolske enn paven

I Norge deltok norske medier i kampanjen for å spre myten om at viruset oppsto naturlig på et dyremarked. Helt til det siste har norske medier og myndigheter bekjempet laboratorieversjonen. Løgnene biter hverandre i halen. Hvis man skulle ta et oppgjør vil det rive med seg tilliten til systemet, den som måtte være igjen av det.

Det gjelder derfor å få lagt alle land inn under WHO slik at landene avstår sin suverenitet i helsespørsmål til FN-organisasjonen. Ingvild Kjerkol er helt med på dette. Hun var i Geneve i fjor for å avhende kontrollen over norsk pandemibekjempelse. De kom ikke helt i mål, men er i gang igjen nå. Norske medier var totalt uinteresserte.

Du må lure på: Hvor har de denne frekkhet og arroganse fra? Først melder de oss inn i Acer og bygger utenlandskabler. Når folk murrer nedsetter de utvalg.

På område etter område svarer myndighetene på folks bekymringer med desinformasjonskampanjer. De samme myndigheter som sier at vi må bekjempe desinformasjon.

Vi lever i et tåkelandskap der folk ikke lenger vet hva som er sant. The Twilight Zone.

Forbryterne

Tucker er med å få tåken til å lette. Da ser vi:

Forbryteren vender tilbake til åstedet og fjerner alle spor. Det er det WHO, the Bill og Melinda Gates Foundation, Soros’ Open Society Foundation, Blackrock, Pfizer har gjort.

Men nå er de tatt på fersk gjerning.

Det skal vi vanskelig å vaske bort sporene.

En million amerikanere døde. Syv millioner på verdensbasis. Vestlig økonomi ble skadet, først av covid, og nå av det grønne skiftet.

Har vi fantasi til å forestille oss så mye ondskap? Fra vår egen elite?

 

 

Hjelp oss å spre Opplysning:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.