– Koronaviruset kom fra et kinesisk militært laboratorium, sa avhopperen Li-Meng Yan, som forsøkte å alarmere verden. Hun sa hun ikke kunne se seg selv i øynene hvis hun ikke fortalte sannheten. Men «verden», dvs. de som styrer den vestlige verden, ville ikke se seg selv i øynene. De visste allerede det Li-Meng fortalte, og var ikke interessert i at det kom ut. Stillbilde: Lude Press / YouTube.

Britiske Steve Hilton har et program på Fox News som heter The Next Revolution. I natt hadde han et spesialinnslag om koronaviruset som var nok til å slå knockout på de fleste. Viruset er et resultat av en ny type forskning, såkalt gain of function, som ble oppfunnet i Nederland. Den slags forskning går kort og godt ut på at forskere tar farlige virus og gjør dem enda farligere, mer smittsomme, mer dødelige. Offisielt for å kunne være forberedt på biologisk krigføring eller pandemier. Men mynten har en bakside: Forskerne kan lage noe de mister kontrollen over.

Det må ha gått opp for Obama-administrasjonen, for i oktober 2014 stanset de all finansiering av gain-of-function-forskning. En av dem som sterkest motsatte seg forbudet, var Anthony Fauci, som har sitt eget forskningsinstitutt. Fauci samarbeider med P4-laboratoriet i Wuhan, Kinas eneste på et så høyt sikkerhetsnivå. Det var Frankrike, USA og Australia som hjalp Kina å bygge et laboratorium på et nivå hvor man kan drive forskning på å utvikle dødelige virus. Hvorfor har vestlige land gitt Kina et slikt våpen? At dette har skjedd, i samarbeid med universiteter i Australia og USA, sier noe om hvor dypt Vesten har involvert seg med Kina. Som om de ikke aner hva regimet står for.

At koronaviruset lekket fra laboratoriet og forårsaket en pandemi blant deres egen befolkning, må ha fått håret deres til å ta fyr. Verdens etterretningsorganisasjoner og ledere visste at de selv var medskyldige. Hvis verden fikk vite sannheten, ville det rive vekk all tillit til dem. De hadde samme interesse som Beijing av å drive damage control.

Derfor lot de Beijing undertrykke sannheten, og de kinesiske lederne og legene som slo alarm, «forsvant». De som lyktes med å flykte til Vesten, ble latterliggjort av Kinas venner, eksempelvis faktisk.no. Norske medier har systematisk løpt Kinas ærend.

En av de mest spektakulære glippene var da vaksineforskeren Birger Sørensen og hans kollega Angus Dalgliesh skrev en artikkel om at viruset umulig kunne ha oppstått ved naturlig seleksjon. Det måtte være manipulert. Da gikk alarmen.

Sørensen og Dalgliesh fikk ikke noe fagtidsskrift til å trykke artikkelen. Men tidligere leder for MI6, Sir Richard Dearlove, benyttet sin posisjon til å gå ut i The Telegraph. Han visste at dette var en så alvorlig historie at den måtte ut. Historien fløy verden rundt på noen timer.

NRKs Peter Svaar laget også en story og et intervju med Sørensen. Det som videre skjedde, forteller at Kina-vennlige krefter ikke har full kontroll, og når det glipper, må de eksponere seg. NRK og NTB publiserte dementier både på norsk og engelsk. Faktisk.no har hatt flere lange artikler som «motbeviser» at viruset kommer fra Wuhan-laboratoriet. Så stor er Kinas makt at avsløring av det viruset de selv har spredt, blir stanset.

Alle som har øyne og ører, forstår hva det betyr: Legg deg ut med Kina, og du havner i trøbbel. Sørensen ga noen interessante intervjuer til minervanett.no før han trakk seg helt ut.

Fienden som utgir seg for venn

Det er vanskelig å bekjempe en fiende man selv har omfavnet som venn.

Vesten har selv gitt Kina innpass i Verdens Handelsorganisasjon og Wall Street. 300.000 kinesiske studenter går på amerikanske universitet. De blir ikke amerikanere.

Siden Kina er et diktatur og Vesten er åpent, har «samarbeidet» noen konsekvenser som er skadelige for befolkningen i Vesten, først og fremst deres demokratiske friheter, men også nasjonal sikkerhet og – som det nå viser seg – liv og helse.

Hvis sannheten om covid-19 skulle komme ut, er det nok til å blåse topplokket av det meste og de fleste. Eliten har bekjempet Trump i fire år. Hva hvis en leder som ham skulle få en covid-pandemi som gave? Vissheten om at deres fremtid hang i en tråd, fikk dem til å utsette Trump for et umenneskelig press. Alle covid-døde ble hengt rundt hans hals.

Dette er et eksempel på hva Heather Higgins kaller mal-information: ondsinnet informasjon. Fordi den gjentas av alle, og fordi de som måtte være uenige, renskes ut, får løgnen status som et etablert faktum.

Dramatiske begivenheter kan brukes til å bygge sannheter rundt: Enten det er Trumps pressekonferanse med Putin i Helsingfors eller urolighetene i Kongressen 6. januar. Fakta er uinteressante. Det som betyr noe, er hva man kan gjøre et faktum til.

Trump var en trussel fordi han med sine 80 millioner følgere på Twitter kunne true den ene og sanne versjon.

Derfor gjaldt det å bli kvitt Trump for enhver pris. Big Pharma var ikke vonde å be. De ville ikke bekrefte hans utsagn om at en vaksine ville foreligge i desember. Men ikke før var valget over, før de selv kunngjorde det.

Antenner

Publikum har hatt antenne for at det er noe muffens med pandemien. Artikler om «bat woman» Shi Zheng-li og Li-Meng Yan har hatt store lesertall. Det samme har avsløringer av Wuhan-laboratoriet og regimets undertrykking av informasjon om viruset. WHO var Beijings lydige tjener. De fulgte Beijings anvisning, selv på at viruset ikke smittet mellom mennesker. At WHO har latt seg kjøpe av Kina, med USA som største donor, sier noe om at FN er blitt korrupt. WHO har hele tiden spilt med Demokratene og brukt pandemien som et politisk våpen.

Det vi er vitne til, er det som kalles 5. generasjons krigføring. Dette er hva Goebbels i sin tid ba tyskerne om da Tyskland holdt på å tape: «Wollen sie den totalen Krieg?» spurte Goebbels – og fikk det svaret han ønsket.

5. generasjons krigføring er den totale krig, men kuler og krutt er bare en liten del av den. Strategien går ut på at man ikke bekjemper fienden «kinetisk», dvs. fysisk, men bruker alle kontaktflater til å infiltrere og overta innenfra, uten at objektet er klar over at det er blitt overtatt.

Det er nå en rekke indikasjoner på hvor langt Kina er kommet i å overta USAs plass og bli den dominante supermakt: Lekkasjen om at Kina har 1,9 millioner kinesere utplassert i vestlige selskaper og institusjoner, som danner kommunistceller som en fremmed organisme, sier noe om kinesernes ambisjoner.

De som lekket dette, var kinesere som ville alarmere Vesten. Mange kinesere er mer opptatt av Vestens fremtid enn hva Vestens ledere er. De gjenkjenner faren.

Interaksjon

Når noen samhandler, utveksler de informasjon og følger visse regler. Men hvis den ene parten kun er opptatt av penger, mens den andre er opptatt av makt, er forholdet skjevt. I all sin omgang med Vesten trekker Kina det lengste strået, for kineserne følger andre parametre enn Vesten, som ikke orker å ta en kamp så lenge pengene renner inn.

De siste to årene er våkne amerikanere og andre blitt klar over hvor langt Kina har kommet i å skaffe seg kontroll over kritiske industrier, som medisinproduksjon og såkalte rare earth minerals, sjeldne metaller. Kina lager byggestenene andre må ha for å kunne lage elbiler og smarttelefoner. Apple er no. 1, men telefonene lages i Kina, og Apple er avhengig av de sjeldne metallene Kina kontrollerer. Hvis Apple la seg ut med Kina, ville de slå bena under seg selv.

Et selskap som Apple er ikke som en annen vareprodusent. Det kontrollerer informasjonsflyten i verden. Det at fabrikkene ligger i Kina, sier noe om hva Apple vil og hva det ikke kan. Det kan ikke utfordre Kina. Man har tatt et valg.

Sovet i timen?

USA har ikke sovet i timen. De som har hatt ansvar for å passe på amerikanerne, har i stedet valgt å passe på seg selv og sine egne bankkonti. Denne tilpasningen har gjort at det har oppstått en følelse av uavvendelighet: Kinas makt og innflytelse er noe som er der, det lar seg ikke stanse. Corporate Americas fremtid er avhengig av Kina. Det skal forferdelig mye til før Corporate America bryter med Beijing. Selv ikke en pandemi var nok. Når man står overfor noen man ikke kan konkurrere med, kan man like gjerne samarbeide med dem.

Når denne stemningen griper et lands elite, er det closing time. Bak all rikdommen ligger svakhet. Den er institusjonell, og den er filosofisk: Vesten savner mening og formål. Kina har fem tusen års historie, men det er en historie hektet på kommunistpartiets tog. De store bygningene reiser seg nå i Kina: New York Times trykket 4. januar en artikkel som sa at Kina var verdens tryggeste sted. Det er nesten ingen smitte der, og restaurantene og parkene er fulle. Slik snakker medier som er erobret innenfra.

Tilgitt

Historien om at Kina er best i verden på å tiltrekke seg direkte utenlandsinvesteringer, er uttrykk for det samme: Kina er tilgitt for covid. Det kommer ikke noe politisk oppgjør. Trump er ute, og Boris Johnson er svak. Australia ligger der som en utpost, men kan ikke ta opp kampen alene. Når Starbucks, Walmart og Tesla sier at de vil investere i Kina mens deres egne land ødelegges av viruset Beijing med vitende og vilje eksporterte, sier de at Amerika ikke betyr noe for dem som et hjem, kun som et marked. Før eller senere vil dette gå opp for amerikanere flest.

For å forskuttere en slik utvikling, har Biden-administrasjonen sagt at USA er truet av hjemlig terrorisme på linje med den man bekjempet i Midtøsten. Det er så vanvittig at man må lure på om disse folkene er gale.

Men dét er de ikke. De vet hva de gjør.

7000 soldater blir stående i Washington til mars. Dette på oppdrag fra en administrasjon som skrek i fistel da Trump ville utplassere noen hundre da Det hvite hus var truet.

Selvfølgelig vet Biden-administrasjonen hva den driver med.

På samme side

Når det første Biden gjør som president, er å melde USA inn igjen i WHO og utnevne Fauci til sin nærmeste rådgiver med spesialfullmakter, sier det alt: Biden kommer ikke til å utfordre Kina. Han er på deres side.

For Fauci ville ikke bøye seg for forbudet mot gain-of-function-forskning som kom i 2014. Han fortsatte med nettopp den forskningen som var aller farligst. Fauci formulerte et mål om å skape et koronavirus som var mer smittsomt og farlig. Han ga jobben til en annen korona-forsker, Peter Daszak, som outsourcet jobben til P4-laboratoriet i Wuhan! Ringen var sluttet.

Det Hilton forteller, får magen til å krympe seg: Faucis prosjekt var å finne nye virus hos flaggermus, og disse ble injisert i menneskelige celler inntil man hadde et virus som var 20–30 ganger farligere. Man fant en «dør» inn til cellene som gjorde viruset mer smittsomt.

Det som nå herjer verden, er en kombinasjon av to koronavirus, og det er hinsides sannsynlighet at det skulle oppstått naturlig.

Hilton sier de kjenner kodenavnet på Faucis prosjekt og finner det igjen i vitenskapelige artikler fra Wuhan-laboratoriet. Peter Daszak var hans partner.

Daszak er nå med WHO-delegasjonen som et år på etterskudd har fått slippe inn i Kina for å granske virusets opprinnelse. WHO betaler, og Kina står for de vitenskapelige undersøkelsene. Slik beholder de full kontroll.

Er slik kynisme overhodet mulig? spør normale mennesker.

Menneskelig gain-of-function

Det er ikke bare virus som har fått gain-of-function. Det har menneskene også. Omgangen med det kinesiske diktaturet har gjort noe med vestlige representanter. De har internalisert et helt annet hierarki, men når de er i Vesten, snakker de som om de deler våre verdier. For å skjule sin dobbelthet, lovpriser de demokrati høyere enn noen gang. Da det dukket opp en som gjennomskuet Kinas dobbeltspill, var de med på å gjøre ham til fiende.

Vi kjenner nå den politiske opprinnelsen til koronaviruset. Sannheten er ute av flasken, og det vil bli umulig å få den inn dit igjen. Kinas spindoktorer vil kalle det en konspirasjonsteori, men de er som trollet: Når sola kommer, sprekker de.

Denne avsløringen er også tema i kveldens Dagsorden som premierer på YouTube og Rumble kl 21, og den blir også tilgjengelig på våre Facebook-sider og som podkast på PodBean.

 

 

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.