Når det skitne spillet rundt coronaviruset går opp for en, kan man lure på hvem som er verst: Kommunistregimet som slapp viruset løs, eller amerikanerne som lot seg kjøpe, og som da pandemien kom til USA, satte alt inn på en dekkinformasjon, for at sannheten ikke skulle komme ut. De valgte å redde sitt eget skinn, fremfor amerikanske liv.

For hvis Anthony Fauci, Peter Daszak, Kristian Andersen, Ralf Beric og mange fler, hadde valgt sannheten, ville håndteringen av viruset tatt en helt annen retning.

Da ville ikke Demokratene og mediene kunne brukt covid til å senke Trump og hans største suksess: økonomien. Da kunne de ikke ha angrepet ham for å være rasist fordi han stengte flytrafikken fra Kina.

Men de gjorde ikke det, for det å stanse Trump var det som overskygget alt annet.

Fauci, Demokratene, e-tjenestene og deres allierte innen Big Tech og Big Pharma forsto at de nå hadde en sjanse til å ødelegge Trump. De var villige til å ofre mange amerikanske liv for å oppnå sine mål. Om ikke annet ved å hindre at hydroxyklorokin ble tatt i bruk.

17. april 2020 står Fauci på podiet med Trump og Pence bak seg og sier at han har en ny studie som har kartlagt evolusjonen av coronaviruset fra art til art. Den som ville kunne få rapporten.

En snau måned tidligere sto artikkelen i Lancet, der Fauci og en rekke forskere benektet muligheten for at viruset var manipulert og kom fra laboratoriet i Wuhan. Blant underskriverne var Peter Daszak som var direkte implisert i gain-of-function-forskningen.

Blant underskriverne var også Janna Mazit som forvaltet 200 millioner føderale dollar i et program kalt Predict.

63 millioner dollar gikk til Daszak og hans EcoHealth Alliance, som i sin tur sendte pengene til laboratoriet ii Wuhan,

Mazit var blant underskriverne på brevet i Lancet om at viruset kom fra naturen. De som var mest aktive i gain-of-function-forskning var også de mest ivrige til å avvise laboratoriemistanken.

Da WHO skulle sende en delegasjon til Wuhan for å finne ut hvor viruset stammer fra, ble Peter Daszak med. Skulle han passe på at de ikke fant ut noe? I så fall var det i samforstand med Kina.

Når både Fauci og utenriksminister Tony Blinken så sent som forrige uke begge sa at også kineserne var interessert i å finne ut sannheten, så vet vi at de lyver.

Blinken og Fauci kjenner sannheten. Det de i virkeligheten sier er at de forstår kineserne. Sannheten kan ikke komme ut. Prisen ville bli altfor høy. Det var en grunn til at Biden skrinla etterforskningen i State Department. Historien må anrettes av “ansvarlige mennesker”.

Sannheten om viruset er noe alle på G7 og NATO-møtet kjente, og de visste at den ikke må ut. Slik blir de underkastet Kina.

Kina vet at vestlige ledere vet, men også at de er så kompromitterte at de heller ofrer sine egne borgere enn å la sannheten komme frem.

Dermed har Kina lykkes å diskreditere og demoralisere vestlige medier, politikere og Big Tech og Big Pharma. Hvor skal de finne styrken til å stå imot neste kinesiske fremstøt?

Fra geopolitikkens syke verden tar Furuseth og Rustad turen hjem til egne sykdomstegn: sentraliseringsiveren som preger ikke minst helsevesenet, og så til vår nye statsreligion, Pride-kulturen.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.