Tucker er kjemisk renset fra youtube. Han ble fjernet da han tirsdag avslørte Anthony Faucis samarbeid med laboratoriet i Wuhan hvor coronaviruset ble utviklet og slapp ut. Det går åpenbart en rød linje for Big Tech ved Fauci. Hvis han skulle falle vil han rive mange andre med seg i fallet.

Det er artikkelen til vitenskapsjournalisten Nicholas Wade som hat endret debatten. Hans systematiske gjennomgang av utviklingen av gain-of-function-forskning viser hvordan Fauci og Peter Daszak var involvert.

Senator Rand Paul konfronterte Fauci i høring tirsdag. Fauci benektet alt. Han hadde ikke hatt noe med gain-of-function-forskning å gjøre.

Tucker stiller nå det kritiske spørsmål Document reiste i studio tirsdag: Er mannen som har vært hovedansvarlig for pandemipolitikken den samme som har vært med å utvikle viruset?

Tucker sier Faucis store plan er å få vaksinert hele befolkningen, også barna. Vaksinene er Faucis store prosjekt. Han har selv skrytt av at det er den største beslutning han har tatt, selv om det er presidenten som tar den.

Spørsmålet stadig flere stiller seg er om viruset og vaksinen er del av et gigantisk eksperiment der befolkningen er forsøkskaniner.

Lekkasjen fra laboratoriet var et uhell, men da skaden var skjedd bestemte Beijing å beskytte sin egen befolkning og la resten av verden være forsøksdyr.

Les Wades artikkel:

Origin of Covid — Following the Clues
Did people or nature open Pandora’s box at Wuhan?


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.