Tuckern tok i natt et knallhardt oppgjør med Anthony Fauci. Mannen som har vært både Trumps og Bidens sjefsrådgiver har samarbeidet med Wuhan-laboratoriet om utviklingen av viruset. Det er lett å tenke seg at Fauci bruker sin posisjon til å forsvare sine egne interesser: Sannheten må ikke ut.

Vitenskapsjournalist Nicholas Wade skriver at hvis sannheten kommer ut vil hele det vitenskapelige establishment revne. De har dekket over utviklingen av viruset og hvordan de selv har spilt en rolle. Det var ikke bare kommunistregimet. Amerikanske forskere jobbet tett med dem.

Når vi vet at amerikanske diplomater på besøk i Wuhan i 2018 sa at sikkerheten var på linje med en tannlegeklinikk, forstår vi at dette var en ulykke som var varslet. Ansatte spylte rester av eksperimenter ned i klokken, andre skal ha tatt forsøksdyr med seg og solgt dem på det åpne markedet i byen.

Når Tucker avslører Fauci og hans venn Peter Daszak vil sannheten etter hvert vinne frem. Hva vil disse avsløringene bety for tilliten til vaksinene? Vil du stole på en slik mann og hans råd? Nå kommer Faucis mange linjeskift til å bli ettergått. Noe av det første han sa var at viruset ikke var farlig og at munnbind var unødvendig. Så snudde han 180 grader. Han sa vi kanskje måtte endre vår kultur for alltid og slutte å håndhilse.

Fauci er fortsatt tilhenger av munnbind og nevner 2022 og lenger ut. Er det kontroll som er formålet? vil folk spørre.

Det ligger an til avsløringer som kan komme til å ryste ikke bare det amerikanske samfunnet i grunnvollene.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.