Mediene er blitt fotsoldater for Makten, dvs Wall Street og Kina. De har interesse av at sannheten om coronaviruset ikke kommer frem. Men for å gjøre det må de fordumme befolkningen. Det kommer nemlig støtt og stadig nye analyser som gir enda flere detaljer om hvordan viruset ble klekket ut og lekket ut av Wuhan-laboratoriet.

Likevel klarer AP/NTB å lire av seg denne padda i en artikel om jakten på viruset blant ville dyr i USA.

Selv om opprinnelsen til covid-19 fortsatt ikke er helt entydig bevist, mener mange forskere at viruset sannsynligvis hoppet fra flaggermus til mennesker, enten direkte eller gjennom en annen dyreart som ble solgt levende på et marked i Wuhan i Kina.

De forskerne og journalistene som er kjøpt og betalt av Kina, som Anthony Fauci, mener det. Men ikke uavhengige forskere og journalister. Det sto nylig en lang artikkel om opprinnelsen i Vanity Fair av alle steder. Det har vært flere slike avsløringer. Ingenting kommer i norske medier.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.