Stillbilde: Team Trump / Twitter.

Kina må stilles til ansvar for lekkasjen fra Wuhan-laboratoriet og løgnene etter covid-19-utbruddet, mener Donald Trump. I en kronikk i Daily Mail lørdag antyder den tidligere amerikanske presidenten et erstatnings­beløp på 50.000 milliarder dollar.

Som USAs neste president vil jeg meldte USA ut av WHO igjen, skriver Trump i kronikken, der han også tar avstand fra den planlagte traktaten som vil gi WHO over­nasjonale pandemi­fullmakter.

The Donald minner innledningsvis om at han selv tidlig utpekte Kina som skyldig i virusutbruddet,

For tre år siden erklærte jeg at covid-19 nesten helt sikkert kom fra det kinesiske Wuhan-laboratoriet. Nå erkjenner verden omsider sannheten.

og retter flengende kritikk mot Kinas hemmelighold av sannheten:

Tilsløringen av opprinnelsen til covid-19 opprinnelse er en av de største skandalene i verdenshistorien. Millioner av mennesker over hele planeten har dødd av Kina-viruset.

Nå som sannheten om utbruddet trer frem, må Kina stilles til ansvar, fortsetter han:

Kostnadene ved utbruddet og løgnene om dets opprinnelsen er uberegnelige. Noen sier mer enn 50 tusen milliarder dollar.

Nå er det på tide å stille Kina – og de korrupte kreftene som har lagt til rette for denne kolossale undertrykkelsen av fakta – til ansvar for skadene de har påført hele menneskeheten.

Ifølge nylige rapporter har det amerikanske energidepartementet konkludert med at en laboratorielekkasje i Wuhan er den sannsynlige årsaken til pandemien. FBI kom til samme konklusjon. Faktaene er nå åpenbare for alle.

Trump tar videre et oppgjør med den kolossale operasjonen for undertrykking av fri diskusjon om utbruddet:

Da jeg tidlig i 2020 først antydet at viruset kunne ha kommet fra et laboratorium, ble det omtalt som «rasistisk», en «konspirasjonsteori» og en påstand som «det ikke er noe bevis for».

Hele det globalistiske apparatet – fra Verdens helseorganisasjon (WHO) via mediene, Anthony Fauci og folkehelsemyndighetene til de korrupte teknologigigantene i Silicon Valley og Joe Biden – jobbet nådeløst for å sensurere, stenge ned og bringe til taushet enhver antydning om at den såkalte «laboratorielekkasjeteorien» kunne være sann.

Forskere som ba om åpenhet og undersøkelser, ble angrepet.

Facebook og Twitter merket innlegg relatert til teorien som «desinformasjon».

Mediene latterliggjorde tanken nådeløst.

Den tidligere presidenten mener at denne sensuriveren ikke skjedde i god tro:

Da Joe Biden tiltrådte som president, avsluttet han etterforskningen som min administrasjon hadde satt i gang om den virkelige opprinnelsen til Kina-viruset.

Vi vet alle den egentlige årsaken til disse sensurkampanjene. «Laboratorielekkasjen» tjente ikke deres politiske agendaer. Så de gjorde den skitne jobben for det kinesiske kommunistpartiets, og påtvang Kinas propaganda effektivt på den vestlige verden.

Det må nå tas et oppgjør med dette. De ondskapsfulle sensurregimene i USA og i hele Vesten må avskaffes og ødelegges.

Denne skandalen er den best mulige påminnelsen om hvorfor vi må ha ytringsfrihet.

Heller ikke WHO bør komme ustraffet fra covid-19, mener Trump:

Verdens helseorganisasjon må også stilles til ansvar. WHO, som faktisk adlød Kinas befalinger, støttet fullt ut teorien om «naturlig opprinnelse», unnlog å gjennomføre noen grundig undersøkelse av muligheten for at viruset kom fra et laboratorium, og beskyttet Kina hver eneste gang.

WHO gikk sterkt mot mitt tidlige reiseforbud til Kina – som viste seg å være 100 prosent riktig. På grunn av det reddet vi hundretusenvis av liv i USA.

Etter at mine detaljerte krav om spesifikke reformer ble ignorert, avsluttet jeg derfor USAs forhold til Verdens helseorganisasjon.

USA, med 300 millioner mennesker, betalte WHO 450 millioner dollar i året da jeg meldte oss ut.

Kina, med 1,4 milliarder mennesker, betalte 40 millioner dollar. De ville veldig gjerne at jeg skulle komme tilbake. De tilbød meg å komme tilbake for det Kina betalte. Jeg sa: «En dag vil jeg kanskje gjøre det, men dere må irettesettes.»

Ikke bare meldte Joe Biden oss inn i WHO igjen uten at det skjedde noen meningsfulle reformer, men han gjorde det til full pris, og begynte igjen å sende flere hundre millioner dollar av amerikanske skattebetaleres penger årlig til en organisasjon som førte verden grovt bak lyset i det kommunistiske Kinas tjeneste.

The Donald advarer sterkt mot å slutte seg til WHOs planlagte pandemitraktat:

Nå forhandler Joe Biden om undertegning av en traktat som gir WHO omfattende fullmakter hver gang utenlandske byråkrater bestemmer seg for å erklære en pandemi.

Hvis det skjer en virkelig nødsituasjon, vil traktaten forplikte oss til å sende opptil 20 prosent av våre medisinske forsyninger og medisiner til WHO for distribusjon til andre land.

Dette vanvittige globalistiske opplegget ville føre USA og andre undertegnere på vei til å oppgi suvereniteten til utenlandske folkehelsebyråkraters innfall – de samme menneskene som tok fullstendig og totalt feil om covid-19.

Utkastet til traktaten presser også på for sensur av mislikte ytringer om folkehelsespørsmål – akkurat sensuren av fakta om Wuhan-laboratoriet.

Dette er galskap. USA og andre frie land bør ikke delta på noen som helst måte i det.

Som USAs neste president vil han selv ta affære, noe Biden ikke vil gjøre fordi familien hans er blitt smurt av Kina, mener Trump:

Når jeg avlegger ed som USAs 47. president, vil jeg nok en gang melde USA ut av WHO for å beskytte helsen vår og for å forsvare vår frihet og uavhengighet.

Nå som bevisene for kinesisk skyld er klare for alle, må vi endelig stille Kina til økonomisk ansvar for å ha sluppet denne pesten løs på verden.

Joe Biden vil ikke gjøre det. Biden er ufattelig svak overfor Kina – kanskje fordi familien hans har fått millioner av dollar fra organisasjoner knyttet til det kinesiske kommunistpartiet.

Trump langer voldsomt ut mot Kinas dekkoperasjon etter virusutbruddet:

Likevel gjenstår behovet for å trekke til ansvar. Kinas løgner og bedrag i den kritiske tidlige fasen av utbruddet er godt dokumentert.

For eksempel fortsatte de lenge å fortelle verden at viruset ikke kunne spre seg fra menneske til menneske.

De kjøpte opp enorme mengder personlige beskyttelsesutstyr fra hele verden, mens de løy til andre land om virusets egenskaper viruset og utbruddets alvorlighetsgrad.

Kinas løgner og bedrag drepte enhver mulighet til å stoppe denne dødelige globale katastrofen i starten.

Når det i tillegg er sannsynlig at viruset kom fra et laboratorium tilhørende kinesiske myndigheter, og til og med kan ha blitt utviklet av kinesiske myndigheters forskere, er det klart at verdens land ikke bare har krav på en massiv unnskyldning, men også massive erstatninger.

For å inndrive denne erstatningen bør alle alternativet være på bordet – tollsatser, skatter og et globalt toppmøte om erstatning.

Verden må sørge for at en slik tragedie aldri skjer igjen!

 

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.