Hvis du vil følge med og være i front må du se eller lytte til Bannon’s Warroom. Selv lytter jeg til dem som podcaster, men det er valgfritt. TV gir mer persona og mer informasjon.

Bannon er en leder som er skapt for krig.Med seg i studio har han Peter Navarro som arbeidet i Det hvite hus. Navarro kan fortelle inside-storier fra the Situation Room hvor de såkalte principals møtes for å ta viktige avgjørelser. Her satt han og kranglet med Anthony Fauci 29. januar om innreiseforbudet fra Kina som Fauci var sterkt imot. Den kampen tapte han, men det er interessant å høre at han også var mot det.

I februar sa han til Laura Ingraham at det ikke var noen grunn til å tvile på det kineserne sa. Ja, han hadde gitt penger til Wuhan-laboratoriet, men de sa de ikke skulle bruke det på gain of function-forskning.

Det som før var en hypotese får mer kjøtt på beinet for hver dag: Fauci var med å finansiere forskningen som ga oss coronaviruset, og deretter gikk han inn i rollen som Trumps sjefsrådgiver. Det tok ikke lang til før det ble klart at han og Trump ikke var på samme parti og mediene elsket å spille ham ut mot presidenten. Fauci visste godt hva han gjorde.

Det er nå etablert at han i 2012 skriver at gain of function-forskning kan være eller er risikabelt, og kan utløse en pandemi, men fordelene er større. Hva er fordelene?

Fauci og hans kolleger overførte gain-of-function-forskning fra USA til Kina. Hva skjer når en totalitær stat med verdensherredømmeplaner får kloa i en metode som gjør dem i stand til å utklekke det perfekte våpen?

Vi vet ennå ikke hvor mange «functions» viruset har. Det kan være vi har flere overraskelser i vente. I India får pasienter som har overlevd covid en Black fungus, en sort sopp, som gjør dem blinde. Det ville jo være det perfekte våpen: Blinde soldater.

Men hva har gjort det mulig for Fauci å drive det så langt og holde på så lenge? Hvordan kom han forbi moratoriet på gain-of-functionforskning som ble innført under Obama i 2014, dvs to år etter at han forsvarte slik forskning.

Han ventet til en ny administrasjon var på plass. Så gikk han løs på junior-nivå-folk i State Department. Hverken Pompeo eller Pottinger ble spurt, det ble gikk grønt lys lenger ned i systemet. Hvem vet man foreløpig ikke.

Fauci «gamed the system», sier Navarro. Han vet hvordan byråkrati fungerer og visste hvordan man lurer det.

Da pandemien var et faktum spilte mediene på lag med Fauci og Demokratene, og det er umulig å unngå at Biden følger med i dragsuget hvis Fauci faller. Demokratene og mediene ga blaffen i amerikanerne. De var kun ute etter å ta Trump. Om det betød at de dekket over for Kina, so be it. Biden spilte rasismekortet mot Trump da han innførte reiseforbudet.

Visste Demokratene om Faucis mørke side? Det var senatorer som Tom Cotton som pekte på Wuhan-laboratoriet allerede i februar 2020. Han og andre ble pisket av mediene som konspirasjonsteoretikere, slik vårt eget faktisk.no pisket de som våget å peke på Wuhan-laboratoriet.

Da tidligere MI6-sjef Richard Dearlove siterte den norske forskeren Birger Sørensen på at viruset er menneskeskapt, gikk alarmen i NRK og medie-Norge. Storyen ble trukket og dementert på flere språk.

Under hele pandemien har norske medier dekket over for Kina.

Hvis Fauci faller, og det ser ut som om det allerede skjer, så vil det rive med seg mange. Også i Norge. La oss holde kruttet tørt.

Det som feller også Biden er at det første han gjorde da han ble innsatt var å stenge ned en granskning i State Department av virusets opprinnelse. Stort tydeligere kan man ikke kompromittere seg.

 


Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.