De som følger godt med, vet at Robert Kennedy Jr. er den ledende vaksinemotstanderen i USA. Men de vet kanskje ikke at han er en stor intellektuell kapasitet som i en alder av 69 kan holde et foredrag uten manus og ramse opp datoer og data som slår en over ende. Det han forteller, er nemlig forferdelig,

Det er den seriøse måten Kennedy forteller på som gjør at du forstår han vet hva han snakker om:

I 2001 fusjonerte Biopharma med det militærindutsrielle kompleks og skapte et monster. Det er dette monsteret som har gitt oss covid19 og vaksinene. Og de har bare begynt.

Kennedy har hele kronologien tilbake til da man hentet Nazi-Tysklands forskere til USA. Vår tid begynner med en hensynsløs eksperimentering på sivilbefolkningen som var intetanende. CIA sprayet subwayen i New York med biovåpen, rester finnes fortsatt. Det ble foretatt rundt 200 eksperimenter.

Annen verdenskrig hadde gjort noe med USA og den vestlige verden.

Tyskerne hadde eksperimentert med raketteknologi og atomvåpen. Det var det berømte brevet fra Einstein til Roosevelt: Tyskerne må ikke få atombomben.

Men da krigen var over, oppsto konkurransen med Sovjet om tyskernes vitenskapsmenn, spioner og arkiver. Amerikanerne startet Operation Paperclip, som betød å hente ut tyske vitenskapsmenn til USA. Den mest berømte er Werner von Braun, som hadde utviklet V1 og V2. Men det var mange andre som også ble hentet over som hadde eksperimentert med bakteriologiske og kjemiske våpen.

Robert Oppenheimer, den vitenskapelige leder av Manhattan-prosjektet, hadde samvittighetskvaler. De forsto at atombomben ville være å krysse en evolusjonær grense: Mennesket kunne utrydde alt liv.

Det er viktig å forstå at kjemiske og bakteriologiske våpen ble utviklet over mange år. Richard Nixon visste at CIA drev uttesting i real life. Vitenskapsmenn advarte ham, og han bestemte seg for å stenge det hele ned.

Så kom konvensjonene mot bakteriologisk og kjemisk krigføring, og disse var strenge. Det var livstid for å bli tatt.

Men CIA sørget for at det ble tatt prøver av alle kulturer før Nixons forbud trådte i kraft. De kunne gjenoppta arbeidet ved å kanalisere pengene gjennom myndigheter som skulle drive medisinsk forskning, og det er her Anthony Fauci kommer inn.

Når Fauci har vært så mektig, er det fordi han har hatt Pentagon i ryggen. Han får en bonus på 60 prosent hvert år, og er derfor den best betale i hele den føderale regjeringen.

Fauci har vært urørbar. Varslere har fortalt om gain-of-function-forskningen, flere av dem har vært på Tucker og fortalt i detalj hva som skjedde i Wuhan, men nåla har ikke flyttet seg.

Journalistene forstår at makta ikke skal utfordres.

Hva gjorde Trump da John Brennan måtte gå av som CIA-sjef? Han forfremmet Gina Haspel. Haspel hadde vært stasjonssjef i London da George Papadopoulos ble fanget i CIAs nett mens de spant Russiagate. Hvor mye visste Trump? Det var fiender over alt. Han måtte forfremme sine verste fiender. Og de ble mer og mer freidige.

Journalistene hadde blitt spinndoktorer for Obama og gitt seg helt over. De identifiserte seg med makten og var dens forsvarere.

Dette skulle bli fatalt under pandemien.

Bobby Kennedy har oversikten.

Da 9/11 inntraff, hentet administrasjonen frem the Patriot Act. Vi trodde den var skrevet der og da som svar på det verste terrorangrep noensinne. Men loven hadde ligget klar og bare ventet på en anledning. Den var på 350 sider, og den ble kjørt gjennom på en uke.

Det var Republikanerne som kjørte showet. Den gang stemte 66 Demokrater i Representantenes hus mot. Jerry Nadler stemte mot. Han er i dag en lojal forsvarer av den dype staten og alt krigspartiet finner på. Det har skjedd en stor transformasjon på tyve år.

Demokraten Dennis Kucinich (OH-10) var ifølge Kennedy en av de få som leste hele loven. Han sa den ville gjøre slutt på demokrati i Amerika slik vi kjente det. Myndighetene fikk nå anledning til å overvåke sine egne borgere. Det går en direkte linje herfra til den nye politiregisterloven i Norge som ble vedtatt før påske.

Pandemien spilte samme rolle som 9/11: Det hadde vært et seminar i New York i oktober 2019 kalt Event 201, hvor man diskuterte hvordan man skulle håndtere en pandemi. Da var den allerede på vei i Wuhan. Sjefen for Kinas Folkehelse var med, sammen med visesjef for CIA, Avril Haines, og Bill Gates. En som nevnes som del av dette miljøet, er Gro Harlem Brundtland.

Viruset var utviklet i Wuhan gjennom Anthony Fauci, CIA og Pentagon. De visste hva de holdt på med. De hadde også utviklet en vaksine. Man utvikler ikke et biovåpen uten å ha en vaksine klar. Dette er hva mange har sagt: Vaksinen forelå allerede da pandemien brøt ut.

Hvorvidt kineserne bevisst slapp den ut, står åpent. Det som er sikkert, er at de bevisst spredte den til resten av verden. De visste at den kom til å treffe USA akkurat da Trump skulle innlede valgkampen. Demokratene var ikke vonde å be.

Den som husker hvordan Demokratene angrep Trump for koronahåndteringen, forstår nå at det kanskje ikke var spontane reaksjoner, men en systematisk og kynisk utnyttelse av en helsekrise. De satt med fasit. Det gjorde ikke Trump. Han var omgitt av «rådgivere» som var hans verste fiender.

Trump måtte stole på en korona-tsar som var den som hadde utviklet viruset: Anthony Fauci.

Flere brikker faller på plass: Det var tre lekkasjer fra Faucis laboratorier i USA. Vitenskapsmenn slo alarm. Dette var å leke med ilden, og det ville før eller senere ta fyr. Da var det Obama innførte et moratorium i 2014.

Men Fauci og Peter Daszak i EcoHealth Alliance gikk en omvei, og de fikk unntak fra moratoriet ved å henvende seg til embetsmenn på lavere nivå etter at Trump overtok.

Noen visste hva de ville, og Trump forsto ikke hvor slue og ondsinnede hans motstandere var.

CIA flyttet bioprogrammene ut av USA – til Kina og Ukraina. Dermed faller enda en brikke på plass. Ukraina har inngått i et amerikansk spill siden 2014. Det forklarer hvorfor Hunter Biden fortsatt går fri. Det er mange som har svin på skogen.

En av institusjonene som ble brukt, var DARPA, Pentagons egen forskningsgren, som også er som en slags stat i staten.

USA har fått flere institusjoner som er vokst seg store og mektige, og gjør hva de vil.

Den historien Bobby Kennedy forteller, er så stor og mørk at man trenger tid på å fordøye den. Men han har en oversikt og kontroll på kronologi og fakta som er imponerende.

De fire store pharma-selskapene er kriminelle foretak, sier Kennedy. De har betalt 35 milliarder dollar i bøter bare i løpet av de senere år. mRNA-vaskinen er ikke den første. De har startet så mange vaksineprogrammer at én av 34 yngre amerikanere nå lider av autisme. Én av 20 unge menn. Det er disse som blir hjemløse og aldri kommer til å klare en jobb eller skrive et dikt, sier Kennedy.

Han er en ekte Kennedy, den gangen ordet betød noe.

Han har allerede 10 prosent på meningsmålingene.

Big Pharma, CIA, DARPA – de har angrepet det amerikanske sivilsamfunnet lenge. Det har hele tiden vært en opposisjon. Nå har de fått en talsmann som kan bli en helt.

Bobby Kennedy har en ubotelig skade på stemmebåndet som han selvfølgelig ikke kan noe for. Så snart du har vennet deg til talen hans og kan konsentrere deg om innholdet, forstår du: Han er en helt.

Amerikanerne er under angrep fra sine egne myndigheter. Har de styrke til å forsvare seg?

Hillsdale er et konservativt college. Bobby liberaleren er likevel hjemme. Mye vann har rent i havet.

Han er fra en liberal tradisjon, som er noe helt annet enn dagens woke.

Han og Trump er på samme side.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.