Anthony Faucis nære samarbeidspartner i arbeidet med å gjøre virus farligere, såkalt gain-of’function-forskning, Dr. Peter Daszak, besøkte Norge for å forelese om «den neste pandemien» i august 2019. Daszak jobbet tett sammen med Fauci for å omgå et amerikansk forbud mot slik forskning. De valgte laboratoriet i Wuhan som samarbeidspartnere.

Foredraget ble avholdt på Veterinærinstituttet i Oslo, i august 2019:

Onsdag 28. august kl. 10.00-11.15 holder Dr. Peter Daszak, president i EcoHealth Alliance, foredraget «Can one health help prevent the next pandemic?» Foredraget er åpent og arrangeres i fellesauditoriet på Adamstua. (Veterinærinstituttet)

To dager senere publiserte Marianne Carson en artikkel på engelsk om foredraget på sidene til Medisinsk institutt, Universitetet i Oslo:

Report: Lancet One Health Commissioner Peter Daszak is Back in Oslo

I artikkelen gis et kort sammendrag av Daszaks foredrag for den interdisiplinære forsamlingen. Kritiske spørsmål fremkommer ikke.

Skjermdump: UiO

Nederst på siden kan man lese at artikkelen er oppdatert. Det er ikke uvanlig at slikt gjøres, men her er tidspunktet for oppdatering/endring meget interessant:

Skjermdump: UiO

Norsk hatt

Etter det vi har kunnet finne ut har ingen norske medier rapportert om Peter Daszaks besøk i Norge. Nettavisen og muligens noen andre medier skrev til gjengjeld mye om Daszak etter utbruddet av Covid-19 i Wuhan. Ettersom Peter Dasazak også var ikledd en hatt påskrevet ‘Norway’, da han var med i WHOs delegasjon til Wuhan i februar 2021, ble det lagt merke til:

The shifting sands of ‘gain-of-function’ research (Nature)

Les også:

Lekkede militære dokumenter: Koronaviruset ble utviklet av amerikanere i Wuhan-laboratoriet

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.