Tucker tok i natt et drabelig oppgjør med Anthony Fauci, som har vært sjefsrådgiver for både Trump og Biden og den høyest lønnede på føderalt nivå. Fauci er ikke bare helsepolitisk rådgiver, han er politiker og en maktperson. Gjennom Peter Daszaks EcoHealth Alliance og sitt eget institutt, NIAID, National Institute of Allergy and Infectious Disease har de finansiert og instruert gain-of-function-forskning i Wuhan-laboratoriet. Formål: Å skape det perfekte virus som kan smitte mennesker. Det vil si det perfekte biovåpen.

Hvis dette stemmer, det lekket ut og kineserne bestemte seg for å la det stå til. De tok en pokersjanse, men de må ha visst at de hadde mange allierte, ikke minst i USA, fra Biden-familien, universitetene, Wall Street til Kongressen og Fauci og Daszak.

Forskerne som selv var med på frembringelsen av corona-virusets organiserte underskriftskampanjer i the Lancet som kategorisk avviste at viruset kunne være menneskeskapt. Det er klart at om det kom til å bli kjent at disse forskerne visste bedre, at de rett og slett bedro publikum, så kommer det til å få store og uante konsekvenser.

Det hører med til historien at denne Tucker-episoden ikke har vært å finne på youtube. Vanligvis er det en rekke personer som laster opp Tucker og de får ligge lenge nok til at alle som vil kan laste dem ned. Ikke denne gang.

Dette er eklatant eksempel på det vi kaller negativ bekreftelse.

Big Tech vet hvem de skal beskytte.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.