Regjeringsadvokater i Missouri and Louisiana har samlet flere bevis som de hevder viser at Dr. Anthony Fauci samarbeidet direkte med Big Tech om å sensurere opprinnelsesteori om covid-19.

Disse bevisene skal inneholde samtaler Fauci har hatt direkte med Facebook-direktør Mark Zuckerberg om å sensurere folks spekulasjoner om at koronaviruset var lekket fra et laboratorium i Wuhan, skriver Fox News.

Det er regjeringsadvokatene Jeff Landry fra Louisiana og Eric Schmitt fra Missouri som nå får muligheten til å avsette Fauci og andre i Biden-administrasjonen som samarbeidet om denne sensuren.

– Den saksøkte, Dr. Anthony Fauci, en høyerestående føderal embetsmann, i samarbeid med andre, igangsatte en kampanje for å sverte lab-lekkasje-teorien tidlig i 2020, skriver de to i en kort kunngjøring.

– Som direktør for NIAID hadde Dr. Fauci finansiert en risikabel «gain-of-function»-forskning ved Wuhan Institute of Virology gjennom mellommenn som EcoHealth Alliance, ledet av Dr. Peter Daszak, skriver de videre.

Regjeringsadvokaten i Louisiana, Jeff Landry. Foto: AP/Meg Kinnard

«Dermed, dersom lab-lekkasje-teorien ble etablert, kunne dr. Fauci og dr. Daszak potensielt være involvert i finansieringen av forskningen på virus som forårsaket covid-19-pandemien og drepte millioner av mennesker over hele verden», hevder de to regjeringsadvokatene.

De hevder videre at Fauci sent i januar 2020, da lab-lekkasje-teorien hadde kommet ut i sosiale medier, hadde en samtale med vitenskapsmenn og økonomiske støttespillere om muligheten for å diskreditere og legge lokk på teorien.

Forskerne i biolaboratoriene er dagens Frankenstein, og monsteret kan slippes løs når som helst

Det skal ha vært på omtrent den samme tiden at Fauci hadde en samtale med Mark Zuckerberg om sensur av offentlig informasjon i henhold til spekulasjoner rundt covid-19, ifølge de to.

Ifølge rettsdokumenter skal Zuckerberg ha invitert Fauci til å «sørge for at folk kan få autoritativ informasjon fra pålitelige kilder» ved å inkludere en videobeskjed fra Fauci fordi «folk stoler på, og vil høre fra, eksperter».

Regjeringsadvokaten i Missouri, Eric Schmitt. Foto: AP/Charlie Riedel

Zuckerberg skal så ha lovet å lime beskjeden fast til toppen av Facebook for å nå ut til over 200 millioner amerikanere, samt 2,5 milliarder verden rundt.

Dette skal Fauci ha svart på i en e-post som er sitert i rettsdokumentene og som rett og slett lyder:

«Veldig spennende.»

De to regjeringsadvokatene hevder også at Fauci & co. skal ha hatt en tilsvarende rolle under Facebooks sensur av hva de hevdet var «feilaktig informasjon om koronavaksinene».

Fauci og de andre tiltalte i Biden-administrasjonen er forventet å komme med sine vitnemål i løpet av de neste månedene.

 

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.