En av arkitektene bak covid19, Peter Daszak, har fått over seks millioner kroner av den amerikanske Folkehelsa for å studere virus i Sørøstasia. Daszak skrøt i et videofilmet intervju om hvor lett det var å drive gain-of-function forskning som var måten man utviklet covid19 på. Med denne bevilgningen gir Folkehelsa og Anthony Fauci fingeren til alle som døde av viruset og krav om at de ansvarlige må svare for seg,

A $653,392 grant to Peter Daszak’s EcoHealth Alliance, awarded Sept. 21, is being administered by the National Institute of Allergy and Infectious Diseases — whose director, Dr. Anthony Fauci, announced in August that he was stepping down at the end of this year.

Men dette er bare en av flere bevilgninger.

The grant is the first installment of a five-year award totaling $3.3 million — and was doled out on the same day NIAID awarded EcoHealth more than $2.1 million for two more ongoing studies, one of which involves so-called “gain-of-function” to make viruses more dangerous.

Bevilgningen er den første delen av en femårig tildeling på totalt 3,3 millioner dollar – og ble delt ut samme dag som NIAID tildelte EcoHealth mer enn 2,1 millioner dollar for ytterligere to pågående studier, hvorav den ene involverer såkalt «gain of function» for å gjøre virus farligere.

 

Peter Daszak kom raskt i søkelyset da man begynte å lete etter opprinnelsen til viruset. Fauci og Daszak ble alarmert da Wuhan Institute of Virology ble utpekt som kilden for lekkasjen. Det var deres samarbeidspartner. De risikerte å havne i heisen. De satte derfor i gang et omfattende mørkleggingsarbeid. Bl.a. fikk de flere kjente forskere til å skrive under på et samlebrev i the Lancet hvor de tok avstand fra konspirasjonsteorier om at viruset var utviklet i et laboratorium. De insisterte på at viruset kom fra et marked for dyr. Norske medier har fulgt lojalt opp om denne forklaringen selv om det er massive bevis for at viruset er resultat av gain-of-function-forskning.

Bio-arkitekter som Fauci kunne gjøre ting i Kina som de ikke kunne gjøre hjemme.

Biden-regimet har hele tiden beskyttet Fauci og med bevilgningen til Daszak signaliserer Fauci at han og hans team aldri vil bøye seg for kravet om transparens og ansvar.

Fauci foretok en maktdemonstrasjon da han trosset forespørsler om å redgjøre og forklare seg. I stedet sa han I am science. De som var uenige med ham var science-deniers/vitenskapsbenektere. Dette var et narrativ som mediene støttet. Det ble støpt alterlys av Fauci som helgen.

Det er samme holdning som FNs representant demonstrerer når hun sier at FN «eier vitenskapen»

Fauci og Daszak driver forskning over hele Asia for å gjøre virus mer smittsomt og dødelig.

An April 15, 2020, email from NIH Principal Deputy Director Lawrence Tabak to Fauci and then-NIH Director Dr. Francis Collins described the that project as “a large multi-country study with Wuhan being one site.”

In addition to several EcoHealth research sites in China, Tabak’s email referred to sites in “Thailand, Cambodia, Laos, Vietnam, Malaysia, Indonesia, and Myanmar.”

..

In October of last year, Tabak admitted in a letter to Rep. James Comer (R-Ky.) that the study included gain-of-function research — in which viruses were made more transmissible or virulent — despite previous denials by Fauci in front of Congress.

En e-post fra 15. april 2020 fra NIH-direktør Lawrence Tabak til Fauci og daværende NIH-direktør Dr. Francis Collins beskrev prosjektet som «en stor multi-landsstudie med Wuhan som ett sted».

I tillegg til flere EcoHealth-forskningssteder i Kina, refererte Tabaks e-post til nettsteder i «Thailand, Kambodsja, Laos, Vietnam, Malaysia, Indonesia og Myanmar.»

..

I oktober i fjor innrømmet Tabak i et brev til rep. James Comer (R-Ky.) at studien inkluderte forskning om funksjoner – der virus ble gjort mer overførbare eller virulente – til tross for tidligere benektelser fra Fauci foran kongressen.

Vitenskapen bygger på tillit. Studier av farlige virus kan forsvares hvis det gjøres for å forebygge evt helbrede utbrudd. Men hvis man studerer virus i naturen som gir hjernehinnebetennelse og ser på hvordan det kan brukes i biologisk krigføring, er det et tillitsbrudd av globale proporsjoner. Det ser ut til at det er dette Fauci, Ralph Barnack, Francis Collins og Peter Daszak har holdt på med. I samarbeid med Kina, som benyttet anledningen til å sende viruset ut i verden da epidemien var et faktum i Wuhan.

WHO er i lomma på Kina og det er også Daszak og Fauci. Trumps nærmeste, Fauci og Dr. Brix, drev et spill mot Trump. Fauci var mot stengning av flytrafikken fra Kina og de saboterte bruken av billige medisiner som hydroxycholorquin. Etterhvert overtok de corona-policyen i samarbeid med Demokratene og media.

 

https://nypost.com/2022/10/03/non-profit-tied-to-wuhan-lab-gets-650k-more-to-study-coronaviruses/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.