Biden selger ut USA i rasende tempo. Kombinasjonen av infiltrasjon og Bidens utrulling av den røde løperen for Kina, er det stikk motsatte av Trumps politikk. Det er USA Last.

Opplysningene at covid19 er utviklet i samarbeid mellom amerikanske biolaboratorier og kineserne er nok til å gi en frysninger. Hva har foregått over så lang tid? Dette kom ikke out of the blue.

Man har brukt såkalt transgene mus til å teste ut et virus som ble spesialisert til å smitte mellom mennesker. Deretter ble det sluppet ut med vilje, hevdes det.

Er det mulig? For ikke lenge siden insisterte man på at viruset stammet fra dyr. Det tror man ikke lenger. Det er spesielle karakteristikker ved viruset, den såkalte furin polybasic cleavage site, viser at det er utviklet i et laboratorium.

Disse avsløringene er med å skape den mistanken som gjør at folk ikke vil ta vaksinen. Er det ikke de samme folkene som skapte viruset? Det er som en skrekkfilm der alle ligner på Anthony Fauci.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.