Tuckers toppsak var viruset, og han intervjuer den kinesiske avhopperen Li Meng Ja, som i september i fjor fortalte at viruset er menneskeskapt. Dette ble hun latterliggjort for av liberale medier. Men nå blåser vinden en annen vei, og stadig flere står frem og sier at viruset er menneskeskapt. Li Meng Ja går enda lenger: Hun sier at kommunistene slapp ut viruset for å skaffe seg verdensherredømme. De visste hva de gjorde.

Tucker har også en annen sjokkerende story, et intervju med en sheriff fra et grenseområde i Texas. De har hatt migrantbølger før, men han sier at denne er annerledes. Det handler om antallet: Bare på en måned kom det 17.500, og det er mange unge menn blant dem. Disse oppfører seg aggressivt, som om de eier stedet. Befolkningen i grensebyen, som har det samme antall innbyggere, er redde og holder seg innendørs. Det kjører biler gjennom byen med våpen stikkende ut. Det ser ut som om de tar kontroll.

Sheriffen sier at de har forsøkt å komme i kontakt med representantene i Kongressen. De har «ringt og ringt», men ingen ringer tilbake. Det er taust.

– Men hva med guvernør Abbott, han er jo republikaner? spør Tucker.

– Samme der, svarer sheriffen. – De tar ikke telefonen.

Tucker har nettopp hatt innslag om galopperende kriminalitet: I flere byer er den steget med 40–50 prosent. Hvorfor? Kan det ha noe å gjøre med at politikerne brukte pandemien som påskudd til å slippe fangene fri? Selv uten pandemi fortsetter løslatelsene. Bare California har sluppet ut 76.000 fanger, hvorav en tredel satt på «livstid».

Tucker gjør en liten pause:

– De ødelegger nasjonen med vilje.

Det samme har tidligere leder for grensepolitiet ICE, Tom Homan, sagt ved flere anledninger. Den såkalte grensekrisen er ikke noe som bare har skjedd. Den er skapt med overlegg, av Joe Biden og hans folk, fra første dag.

Hvis man vil forstå det som skjer i USA, er det viktig å være klar over at kartellenes makt vokser voldsomt, og det samme gjør flyten av narko og antallet overdosedødsfall. De har nå steget til 90.000 i året.

At Tucker får lov av Fox til å ha to show og lage en dokumentarserie, er overraskende og unikt med tanke på hvor forsiktig Fox er generelt. Noen holder sin hånd over ham.

Tucker har ikke mange i Washington med seg. Men senator Ron Johnson fra Wisconsin er en av dem som ikke kjøper den offisielle versjonen om 6. januar og reagerer på at hundrevis sitter inne på isolasjonsceller, som ellers regnes som en form for tortur.

Johnson viser til den samme artikkelen som Document har omtalt. Den ble skrevet av en spesialist på sikkerhetsspørsmål som var i Washington på rallyet og plutselig så flere grupper han dro kjensel på: Det var ikke Trump-supportere. Det var profesjonelle, soldater, etterretningsfolk og Antifa. Han skrev den 14 sider lange rapporten uten å se nyheter, kun basert på hva han så.

Det er klart at når en slik rapport sirkulerer blant senatorer og representanter som vil finne ut hva som er sannheten, sier det noe om hvor stor innsatsen er i dagens USA: Det står om republikkens overlevelse.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.