Dr. Li-Meng Yan er en kinesisk virolog som hoppet av til Vesten for å fortelle sannheten: Wuhan-viruset ble skapt i et militært laboratorium og sluppet ut i verden helt bevisst av myndighetene i Bejiing.

Det er ikke første gang Li-Meng er i mediene, men nå er hun gjest i prime time hos Tucker Carlson.

Carlson har en introduksjon. Da senator Tom Cotton fra Arkansas stilte akkurat det spørsmålet om virusets opprinnelse i februar, ble han latterliggjort i amerikanske anti-Trump-medier. Han led av konspirasjonsvanvidd.

Det er interessant at norske medier, med NRK i spissen, har drevet den samme pro-kinesiske propagandaen som anti-Trump-mediene i USA. Dette har ingenting med lakseeksport og Ernas løfte til Kina om aldri å trå Kina for nær å gjøre. Det handler om noe mye mer. Mediene har tatt kommunistpartiets side under en pandemi som rammer befolkningen i deres eget land.

Vi har knapt sett noe lignende.

Tucker stiller innledningsvis noen spørsmål: Hvorfor må han og programfolkene gå til australsk tv for å finne bilder og omtale av en av de første i Wuhan som slo alarm, leder for akutten på sykehuset i Wuhan, Ai Fen, som «ble forsvunnet», som Li-Meng kaller det. Hun sier samme skjebne ville rammet henne hvis hun hadde blitt i Kina. Hvorfor har ikke amerikanske medier gravd i denne storyen, som burde være den hotteste av dem alle: Hvor kom viruset fra, og hvordan slapp det ut?

Dr. Li-Meng Yan er klar:

Carlson specifically asked Dr. Li-Meng Yan whether she believed the Chinese communist party released the virus «on purpose». «Yes, of course, it’s intentionally,» she responded on «Tucker Carlson Tonight.»

Tucker innrømmer villig at også for ham er dette tungt å ta inn over seg.

«So, together with my experience, I can tell you, this is created in the lab … and also, it is spread to the world to make such damage.»

 

Det er en stund siden Li-Meng Yan sto frem første gang. Hvorfor har ikke mediene gravd mer i hennes historie?

Hvorfor forsøker de i stedet å motarbeide henne?

Rett før hun skulle på lufta hos Tucker, tok Twitter ned hennes konto.

Et stort sosialt medium i USA lukker kontoen til en dissident og avhopper som kom for å advare Vesten mot en pandemi. Kan det få blitt noe villere?

Li-Meng sier at vitenskapsmenn vil kunne se at viruset er manipulert. Det er lenge siden det ble hevdet at viruset er «spiked», dvs. manipulert slik at det smitter mellom mennesker på en agressiv måte og gjør maksimal skade.

Her er noe merkelig: De samme medier og helsebyråkrater som dag ut og dag inn kverner på covid-19 og forsiktighet og rapporterer hvert eneste smittetilfelle, vil ikke snakke om hvor viruset stammer fra.

Fox News’ medisinske ekspert Marc Siegel blir intervjuet etter Li-Meng. Han sier han er skeptisk, men så sier han at dette viruset er ulikt noe annet vi har sett. Det gjør ting med kroppen, f.eks. blodet. Det er meget farlig.

Det er første gang jeg har hørt Siegel uttale seg så alarmistisk.

Hvorfor er det så lite oppmerksomhet rundt virusets egenskaper og skadene det forvolder?

Hvorfor skal Kina skånes?

Det Li-Meng rører ved her, er storpolitikk, og det griper rett inn i den amerikanske valgkampen.

Biden forsøker å gjøre Trump til den mest uansvarlige president noensinne, og som har vist seg helt ukvalifisert til å lede bekjempelsen.

Men her må Biden passe seg. Biden kalte innreiseforbudet for reisende fra Kina for fremmedfiendtlig. Han forsøker nå å si at han var for det.

Han har sagt at Kina ikke er noen trussel, men at Kinas oppstigning er en vinn-vinn-situasjon for USA. Biden sier nå at han er den som kan hamle opp med Kina. Få tror ham.

Peter Schweizer har bidratt til å lage filmen om Biden-familien og Kina. Bidens er som et mafiasyndikat. De har alt å tape på at spørsmålene rettes mot dem. Bidens ville aldri finne på å kommentere opplysningene i denne filmen. Men Chris Wallace blir nødt til å ta hensyn til dem. Han skal stille spørsmål i den første debatten mellom Trump og Biden om bare to uker, og Kina vil nødvendigvis være tema.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.