Dr. Anthony Fauci er satt på pidestall. Han er allerede plassert i Smithsonians National Museum of American History. Denne uken donerte han sin egen 3D-modell av covid-19-viruset til museet. Ved samme anledning fikk han museets Great Americans Medal. Fauci vet nok mye om viruset, for han har hatt utstrakt kontakt med Insituttet for virologi i Wuhan, der det ble fremstilt ved såkalt gain-of-functin-forskning. Fauci vet nok at et slikt virus vil fortsette å mutere. Men det kan han ikke si. Da vil han miste jobben som presidenten sjefrådgiver og den best lønnede i hele offentlig sektor. Det Fauci kan si, er hele tiden å forlenge perioden hvor vi må bære munnbind og være i lockdown. Det ligger en slags psykologisk mekanisme bak. Foto: Smithsonian via AP/NTB

USAs elite har brukt Russland som konspirasjon og skremsel i så mange år under Trump at de ikke klarer å la være. Å denge løs på Russland løser problemene, fordi det samtidig er å ramme høyresiden, dvs. Trump og hans velgere. Man slår på skjækene og mener merra.

Men hva hvis det ikke er russerne?

Den 24. februar sa Microsofts konserndirektør at hackingen av programmet SolarWinds hadde krevd minst 1.000 dyktige ingeniører.

– Vi spurte oss selv hvor mange dataingeniører vi trodde det måtte til for å gjøre dette. Svaret vi kom fram til, var minst 1.000 veldig dyktige ingeniører, sa Microsofts konserndirektør Brad Smith i en høring i Senatet i USA tirsdag.

Han sa videre at ingen andre enn den russiske etterretningstjenesten har kapasitet til å gjennomføre en slik operasjon.

– Vi har ikke sett et slikt sofistikert angrep av denne størrelsen tidligere, sa Smith. (NTB)

Bare to uker senere har pipa fått en annen lyd. Nå innrømmer Microsoft at det er en kinesisk hackergruppe, Hafnium, som selvfølgelig har statlig støtte. Det foregår ingen omfattende hacking hverken i Kina eller Russland som ikke har statlig støtte.

Det avslørende ord i Microsofts uttalelse er at «ingen andre enn den russiske etterretningstjenesten har kapasitet til å gjennomføre en slik operasjon.» Alle med kunnskap om hackingkapasitet og vilje, vet at dette er en løgn. Så hvorfor sier Microsoft-sjefen dét? Kanskje fordi han vet at det ikke er russerne, men kineserne. Men det er det ikke politisk opportunt å si i Bidens Amerika.

Det betyr at USA ikke ønsker konfrontasjon med sin største fiende, fordi de fremdeles betrakter ham som venn, selv etter at han har påført dem en pandemi som har kostet landet en halv million døde og store ofre både menneskelig og økonomisk.

Det var noe fishy med SolarWinds-storyen. Som om USAs store institusjoner ikke har datasikkerhet.

I høringen i Senatet sa både teknologiselskaper og folkevalgte at bredden i angrepet har vist at det er behov for et obligatorisk rapporteringssystem for selskaper som oppdager at de er hacket.

Angrepet ble oppdaget av sikkerhetsselskapet FireEye i desember. Hackere hadde plantet en skadelig kode i programvare fra det amerikanske selskapet SolarWinds. I alt 18.000 av deres kunder lastet ned de aktuelle oppdateringene, som gjorde det mulig for hackerne å få tilgang til systemene.

Blant de rammede var USAs utenriksdepartement, næringsdepartement og finansdepartement samt etterretningsorganisasjonen NSA. I tillegg ble myndigheter og selskaper i en lang rekke andre land rammet. (NTB)

Vi lever i en ny tid der innbilte trusler ruver mer enn virkelige.

Den 20. januar ble Washington invadert av 27.000 soldater. Hvorfor? Fordi 300 personer hadde invadert Kongressen 6. januar. Det riktige ordet er «inntrengning», selv om politiet åpnet dørene for flere. Men denne merkelige hendelsen ble omtalt som et nytt 9/11 og sammenlignet med Pearl Harbor. I tillegg til soldatene ble det satt opp et to meter høyt gjerde med barberbladpiggtråd på toppen. Kongressen så ut som en konsentrasjonsleir, og Washington lignet en okkupert by. Inne i Kongressen satt Demokrater som gråtkvalt fortalte at de mente Republikanske kolleger forsøkte å få dem drept. Etter hvert overtok fantasien helt og ble realitet. Alexandria Ocasio-Cortez spilte inn et opptak der hun hevdet å ha vært på toalettet da hun hørte inntrengere komme inn på hennes kontor, og hun hørte dem si: «Where is she? Where is she?»

Men Ocasio-Cortez’ kontor er i en annen bygning, uten kontakt med Kongressen. Hun diktet det opp fordi det engasjerer. Slik er Demokratene blitt. De har gått over til å spille teater. Historisk har man dårlige erfaringer med politikk som teater.

Men Nancy Pelosi har spilt teater helt siden Trump dukket opp. Hun sier de mest vanvittige ting, som at den hjemlige terrorismen har drept flere mennesker enn den internasjonale. TV-ankere sammenligner Trumps tilhengere med IS og vil at de skal arresteres og bombes som jihadister i Midtøsten.

Hvordan blir amerikanerne i hodet av denne eskalerte retorikken som har pågått i fire år – og bare blir verre og verre?

Document laster ned episodene av Tucker, Hannity og Laura fordi norske medier overhodet ikke viser de klippene de selv er inspirert av!! Hvis de hadde gjort det, ville sindige nordmenn raskt oppdaget at amerikanske medier er blitt ko-ko. Da ville det ikke vært like lett å gjengi «truslene» mot Washington.

Før innsettelsen 20. januar het det at det kunne ventes voldelige opprør i samtlige delstatshovedsteder. Det var FBI som sa det.

FBI har gått fra å jage et fantom – Russia collusion – og arrestere mennesker på fiktivt grunnlag, til å skape et nasjonalt hysteri. Dette illustrerer nettopp det Tucker og Laura sier: Først jager de Trump, så går de løs på hans velgere.

To riksrettssaker førte ikke frem. Nå skaper de et hysteri rundt 6. januar. Men for å holde koken, må det fyres opp under hysteriet. FBI og lokalpoliti i Washington hevdet at Qanon skulle gå til væpnet opprør 4. mars for å innsette Trump. Dette ble blåst opp uten motforestillinger, og da dagen opprant, sto det fullt av reportere i Washington og ventet på invasjonen av høyreekstreme. De sto ute i parker og gater for å rapportere når de første Proud Boys, Oath Keepers eller Qanon kom til syne.

Alle snakker om Qanon, men ingen har sett «ham». Igjen ser vi hvordan en fantasi blåses opp og blir så stor at den overtar for virkeligheten. Slik har mediene og Demokratene holdt på i fem år, og nå begynner det å prege dem.

Nå sier de på ramme alvor at datoen for det væpnede opprøret er utsatt til 20. mars. Da skal Trump overta.

Dette minner mer og mer om en dommedagssekt.

Derfor er innrømmelsen av at det er kineserne som har hacket Microsoft , en wakeup call. Virkeligheten banker på døren.

Men det er ikke den eneste påminnelsen Biden har fått. Han vil gå til sengs med det iranske regimet, som har brukt økoterrorisme mot Israel. Dette er å ta trusler til et nytt nivå. Å ødelegge livsgrunnlaget for maritimt liv er en påminnelse om hva ondskapsfulle krefter kan få seg til å gjøre. Iran mener det bokstavelig når de sier at de vil utslette Israel.

Men hva med Xi Jinping og hans klikk, som bevisst slapp viruset løs på verden? Våre medier og politikere vil ikke en gang se i den retning. De vet at det vil tvinge dem til å endre måten de betrakter verden på. Dét vil de ikke. De vil ikke betale prisen. Da tar de heller pandemien.

Men forklaringen er enda mer kompromitterende: Amerikanske forskere og institusjoner har samarbeidet og betalt Institutt for virologi i Wuhan og har hjulpet kineserne med å slette sine spor.

International financial interests and the global scientific establishment have never wanted the true source of the COVID-19 virus to be revealed, despite the fact that its laboratory origin was suspected early after the onset of the pandemic.

Amerikanske og europeiske forskere har samarbeidet med Wuhan-instituttet om gain of function-forskning på korona-viruset. De var fullt klar over at dette var et menneskeskapt virus. Likevel deltok de i en massiv desinformasjonskampanje som fremstilte dem som mistenkte at Wuhan-insituttet var kilden, som konspirasjonsteoretikere.

Pandemien er en forbrytelse, og de som er medskyldige, deltok i et samarbeid med kineserne om å svine til folk som kom på sporet av sannheten.

Den 3. februar skriver sjefen for helse og teknologi i Det hvite hus, Kelvin Droegemeier, til presidenten for Det amerikanske vitenskapsakademiet og ber om en uttalelse om virusets opprinnelse.

De forskerne som svarte, foretok en hvitvasking av Kinas ansvar og underslo sin egen rolle. Det var:

Those scientists were Kristian G. Andersen (Scripps Research Institute), Ralph Baric (UNC School of Public Health), Trevor Bedford (Fred Hutchinson Cancer Institute), Aravinda Chakravarti (New York University School of Medicine), Peter Daszak (EcoHealth Alliance), Gigi K. Gronvall (Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health), Tom Inglesby (Johns Hopkins Center for Health Security), and Stanley Perlman (University of Iowa).

Hver på sin måte rykket de ut og latterliggjorde forskere som sa at viruset var menneskeskapt. Selv avhopperen Li Meng-Yan, som hadde risikert livet for å kunne advare Vesten, ble latterliggjort.

According to the email exchanges between the National Academy of Science and the consultant scientists, there appeared to be a clear effort by the scientists to support the naturally-occurring theory and to eliminate or downplay any mention that the COVID-19 virus was engineered, had unique human binding characteristics, might mutate towards higher infectivity and possessed a furin polybasic cleavage site not found in any related coronavirus.

Faktisk.no og norske medier deltok i hvitvaskingen av Kina og stemplingen av sannheten som en konspirasjonsteori. Mediene må bære et tungt ansvar når de unnlater å avsløre at den eneste amerikanske representanten som deltok i WHO-delegasjonen til Wuhan, selv samarbeidet med kineserne. Han var med for å passe på at sannheten ikke kom ut.

On March 7, 2020, Peter Daszak and Stanley Perlman were authors on an article in the British medical journal The Lancet, which stated “We stand together to strongly condemn conspiracy theories suggesting that COVID-19 does not have a natural origin.”

On March 17, 2020, Kristian G. Andersen appeared as senior author on the article “The proximal origin of SARS-CoV-2,” which claimed that the COVID-19 virus was “not a purposefully manipulated virus.”

On September 21, 2020, Gigi K. Gronvall was part of a Johns Hopkins University team that wrote a criticism of Chinese whistleblower, Dr. Li-Meng Yan, who presented evidence that the COVID-19 virus was created in a laboratory.

It is also well-known that Ralph Baric has been a long-time collaborator with Zheng-Li Shi, the “bat woman” from the Wuhan Institute of Virology, including conducting experiments involving highly dangerous “gain of function” research.

As recently described by Neil Patel in the Daily Signal, Peter Daszak, the sole U.S. representative on the World Health Organization team investigating the origin of the COVID-19 virus, is also a close associate of Zheng-Li Shi and was a key figure in directing American taxpayer funds to the Wuhan Institute of Virology.

Daszak even organized a public relations campaign to paint the lab leak hypothesis as a “conspiracy” before any thorough investigation had been conducted. His spokesperson later said the goal was to protect the lab’s scientists, but ultimately and, perhaps intentionally, the beneficiaries were China, international financial interests and the global scientific establishment.

EXCLUSIVE: New Evidence Shows U.S. Government and the American Scientific Establishment Involved in Cover Up of COVID-19’s Origin 

Vestlige interesser er så dypt investert og infiltrert i Kina at de blir opptatt av å beskytte Kina selv når regimet bevisst smitter resten av verden med et virus de selv har skapt sammen med vestlige forskere.

Dette overgår fantasien.

For å holde fast på publikums oppmerksomhet, må man holde befolkningen i lockdowns og blåse opp skremsler som er så store at de rettferdiggjør alle tiltak. Selv okkupasjon av hovedstaden og påstand om «væpnet opprør».

Det er derfor en sammenheng mellom bruken av 6. januar, unntakstilstanden i Washington og pandemien. Dette spillet er så stort at folk blir helt numne og bedøvet av det. Hva skal man stille opp?

Sannheten. Mange er på sporet.

 

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.