Den nye studien av 2000 helsearbeidere i Sverige som viser at immuniteten for dobbeltvaksinerte synker til 15 prosent etter syv måneder, kullkaster hele den planen myndighetene har solgt til offentligheten: Ta vaksinen og vær beskyttet! Hvis det blir nødvendig med tilføyelsen «bare i syv måneder», vil det ryste tilliten til systemet.

Skal folk bli tvunget til å ta vaksine hver syvende måned for å være beskyttet? Joe Biden tok et såkalt booster shot for et par dager siden. Han er gammel og skrøpelig. Men hva med gravide eller unge, skal de utsette seg for risiko hver syvende måned? For det er en risiko forbundet med hvert «skudd», dét vet vi, og kunnskapen om bivirkninger vil bli større. I natt hadde Laura Ingraham en anestesilege som gjest, og hun kunne fortelle at både Moderna og Pfizer inneholder et stoff som man lenge har visst gir allergiske reaksjoner. Likevel vil man ikke informere publikum om det. Slik uansvarlighet og uærlighet vil straffe seg.

Press

Myndighetene har lagt et voldsomt press på innbyggerne for at de skal vaksinere seg. Det er betydelig skepsis i en del av befolkningen, mens et flertall er lydige. Også disse kan nå komme i tvil: Vet myndighetene hva de snakker om? Vi som har fulgt Tucker Carlson og Laura Ingraham helt siden pandemien startet, vet at det fins masse informasjon som ikke er kommet frem.

Facebook, Google og Twitter inngikk et samarbeid med Anthony Fauci om å stenge ned den offentlige debatten. Selv den moderate Barrington Declaration ble sensurert, og leger som bare ville fortelle om alternative behandlinger, ble sensurert.

Den massive bakvaskelsen av hydroxyklorokin, remdesivir og ivermectin var hysterisk og har vist mange innen helsevesenet at dette ikke handler om helse. Det handler om makt og kontroll.

Kina

Dette angrepet på ytringsfrihet/pressefrihet og folks rett til kunnskap og legers rett til å informere pasientene, er noe av det mest alvorlige som har skjedd under pandemien. Big Tech, Big Pharma og Big government umyndiggjorde befolkningen.

Denne maktkonstellasjonen tok dermed et stort skritt i retning Kina, hvor viruset kom fra. Vi importerte ikke bare viruset, men den kinesiske modellen som bygger på nettopp kontroll med alt innbyggerne gjør.

Det finnes en latent skepsis hos folk mot denne utviklingen, og det er ikke usannsynlig at vi vil få se uventede utslag av motstand.

Også dette er myndighetene på vakt mot, og mediene hjelper dem ved å fremstille motstandere av lockdown og vaksinepass som ko-ko, forskrudde fra venstre- og høyresiden.

Men det burde ikke være vanskelig å se at i land som Frankrike og USA, er det helt andre ting på gang.

Stiller seg bak tvangsregimet

Tirsdag var det en demonstrasjon i New York mot vaksinetvang for offentlig ansatte. NRKs USA-korrespondent Anders Tvegård sto der og beskrev dem som skruller som ikke tok hensyn til andre.

Politikken i Norge har ikke vært så ekstrem som i USA, men NRK og de andre mediene fremstiller Biden som rasjonell. Her er vi ved noe av det mest skremmende ved dagens regime i Washington: De styrer etter en agenda som får mange til å lure på hva den går ut på. Det er ikke rasjonelt å åpne grensene midt under en pandemi. Helsepersonell i New York får sparken hvis de ikke tar vaksinen. Flere sykehus har allerede måttet redusere kapasiteten. Men migrantene som strømmer inn over grensen, får et tilbud om frivillig vaksine. Mens grensepolitiet har fått vaksineultimatum.

Dette er ikke rasjonelt. Det er ikke slik et fornuftig innrettet samfunn styres. Dette er autoritært og ikke-demokratisk.

Spiller med folks tillit

Myndigheter og medier spiller med folks tillit. De er ikke ærlige. De lurer folk. Men derved risikerer de å rive grunnlaget vekk for den tilliten som er helt nødvendig i et sivilisert samfunn.

Hvis befolkningen nå får beskjed om å ta vaksine hver syvende måned, hvordan vil de da reagere? Dette var ikke en del av avtalen. Vet myndighetene hva de holder på med, eller fører de oss bak lyset? Som tv-verten Bill Maher sa da tredje dose kom på dagsordenen: – Nå er det nok. Jeg tok to stikk for the team, men kommer ikke til å ta et tredje. Dette er galskap.

 

Kjøp bokpakke med «Hypermoral» og «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.