Dette er LinkedIn-profilen til Runi Rogers. Gunnar Tjomlid trekker trumfkortet: «LinkedIn-profilen er nok ikke helt oppdatert ettersom det ser ut til at hun nå jobber som sekretær i en misjonsorganisasjon kalt New Life Mission-Aid.» M.a.o.: Avslørt!

Radioblogger Jarl Rune har intervjuet mikrobiolog Runi Rogers. På en halv time får vi en innføring i denne nye vaksinen mRNA, og Runi gjør det på en så god måte at selv ikke-eksperter forstår at det burde vært reist en rekke spørsmål, men de blir ikke stilt.

Jeg likte Rogers’ måte å snakke på: Hun visste hva hun snakket om, og hun gjør det på en lavmælt, folkelig måte.

Kom til å google programmet og finner et voldsomt angrep på Rogers og radiobloggeren Jarl Rune, som er Jarl Rune Rosensverd i en Facebook-gruppe som kaller seg Røde Luer. Det er de som arrangerer demonstrasjon mot vaksinepass under overskriften «En gang var vi frie».

Bloggeren Gunnar Tjomlid forsøker å ødelegge både Jarl Rune og Rogers. Han forsøker å diskreditere deres politiske og faglige integritet før han river deres faglige bidrag i filler. Men det holder å bruke sunn fornuft for å skjønne at han ikke har godt i sinne og tror folk er dumme:

Men hva om det dukker opp en bivirkning etter et år? Eller etter fem år? Vel, dette kan teknisk sett skje med alle legemidler. Men historisk sett så har man praktisk talt aldri sett en alvorlig bivirkning fra vaksiner mer enn to måneder etter at vaksinen er gitt.

De aller fleste potensielt farlige bivirkninger oppstår i løpet av minutter og vil være allergiske reaksjoner (anafylaktisk sjokk). Disse har også oppstått med mRNA-vaksinene, men har man helsepersonell til stede, går dette så godt som alltid bra.

For enhver som følger med om bivirkninger, er dette sprøyt. Tjomlids kategoriske tone viser bare at han prøver å slå folk ned.

Selv har jeg sett Laura Ingraham intervjue USAs fremste eksperter helt siden pandemien begynte. De har vært konsistente og vinner nå debatten: Munnbind er tull og beskytter ikke. Dette skriver Anthony Fauci selv i internposter. Barn og unge er ikke utsatt, nedstengningen av skoler har vært en forbrytelse, og virkningene kommer vi til å leve med lenge. Demokratisk styrte stater sliter økonomisk og er også rammet av eksploderende kriminalitet. Det finnes en sammenheng mellom lockdown, økonomisk nedgang og utpøsing av offentlige penger så folk ikke ser vitsen med å gå på arbeid. Dette er fakta, og dét er det irrasjonelle ved denne politikken, instrumentaliseringen av en pandemi som har fått mange til å reagere. Når de begynner å nøste, ser de at det er politiske og økonomiske krefter som ønsker å bruke pandemien politisk for å tilrive seg makt.

Den siste tids avsløringer om Fauci og Kina har demonstrert at vi står overfor noe som er så stort og mørkt at vi knapt har sett maken.

Det er ikke rart at dette øker skepsisen til vaksineregimet, for også det har de samme arkitektene som samarbeidet med Kina.

Paranoia kan noen ganger være en sunn forsvarsmekanisme.

Runi Rogers lærte meg mye om proteiner og celler. Jeg følte en instinktiv motstand mot å ta en vaksine som sprøyter piggproteiner inn i kroppen. Det høres ut som om verdens befolkning er utsatt for et gigantisk eksperiment.

Grunnen til min skepsis er nettopp at disse motforestillingene ikke kommer frem i mediene eller nevnes av helsepolitikere.

Det er igjen negativ bekreftelse som vekker mistanken om at noe ikke er som det skal.

Vi vet positivt at amerikanske forskere har samarbeidet med kinesiske om utviklingen av coronaviruset for å gjøre det mer patogent. Dette er så skremmende at de fleste mennesker trenger tid på å fordøye det.

Samtidig holder våre medier og politikere skrekken i live. Overlege Preben Aavitsland ble satt på plass da han gjentok det han varslet i vår: Pandemien er over.

Mediene og politikerne har lært seg å leve av frykt. De skremmer. Men de vil ikke fortelle oss det mest skremmende: at føderale amerikanske midler gikk til utvikling av coronavirus i Kina, og da kineserne slapp viruset ut i verden, gikk Nancy Pelosi og CNN til frontalangrep på Trump, som stengte trafikken fra Kina. Pelosi gikk i Chinatown i New York og omfavnet mennesker for å vise at viruset ikke var farlig. Trump ble fremstilt som rasist.