Tucker Carlson intervjuer en avhopper fra migrasjonspolitiet ICE, Thomas Feeley. Han har hoppet av etter 25 år. Han hadde ikke samvittighet til å fortsette. Feeley forteller at så snart Biden-administrasjonen tiltrådte, fylte de opp stillingene med folk fra NGO-er. Vi som har fulgt BLM og Antifa gjennom 2020, vet at NGO-er i dag kan romme ekstreme elementer. Hva slags folk var det Biden tok inn?

Feeley forteller at de fikk ordre om å løslate kriminelle illegale. Regelen var at hvis de ikke hadde vært arrestert de siste årene, kunne de slippe inn. Han satt med en fyr som hadde sittet inne 12 år for mordbrann. Teknisk sett hadde han ikke vært arrestert, men det var jo fordi han satt inne. Byråkraten sa likevel til Feeley: Løslat ham.

De titusener som i dag strømmer over en åpen grense, får utlevert en konvolutt med et telefonnummer før de settes på en buss eller et fly. Det er nummeret til saksbehandleren som skal vurdere søknaden om opphold i USA. Det er alt. Det er saksgangen.

Overfør det på norske forhold: Det kommer flere tusen om dagen over en åpen grense, og alt som er av saksbehandling, er et telefonnummer til en saksbehandler i UDI. Hvis den illegale gidder ringe. Hvorfor skulle han gidde dét?

Biden-administrasjonen snakker allerede om amnesti for de illegale.

De vil ha en ny valglov som gjør at man kan stemme uten å identifisere seg. New York Times trykker artikler som tar til orde for at alle bør få stemme, uavhengig av statsborgerskap, for «alle bidrar jo».

Det er lignende toner i det norske politiske landskapet. Hvis du snakker om forskjeller – kulturelt, religiøst, statsborgerlig –, er du med på å skape Forskjells-Norge. At de samme politikerne som angriper Forskjells-Norge er dem som bidrar til de største forskjellene, nevner ikke mediene.

Som Tucker sier: De skriker tilbake til deg med anklager hvis du våger å gjenta det de selv sier.

Derfor gjentar vi: De som gjør Forskjells-Norge til et fy-ord, er de som nettopp bidrar til at Norge blir et forskjellsland.

I USA har dette kommet lengst: I kampen mot forskjeller oppløser de nasjonen og gjør USA til et ingenmannsland. De følger i Sveriges fotspor. Sverige er et ingenmannsland.

Men siden USA er et immigrasjonsland, sitter denne erfaringen i hukommelsen, og folk forstår hva det betyr når det strømmer millioner over grensen, uten kvalifikasjoner – kriminelle, sex-traffickere, narkosmuglere, covid-syke.

Et tegn på makt er at du kan få folk til å benekte noe de vet er sant: Hvis du tvinger din egen befolkning til å gå med munnbind innendørs, selv om man er vaksinert, og samtidig slipper titusener over grensen uten medisinsk kontroll, har du vist at du har makt til å gjøre hva du vil. Du ligner mer på Putin enn en amerikansk president, men det klarer Big Tech og woke-mediene å sensurere vekk. De roser og beskytter deg.

Biden snakker nå om «we the people»; slik gjør diktatorer som gjerne vil bli elsket.

Tucker åpner med å fortelle at New York Times for noen måneder siden i all stillhet fjernet mange artikler. Om hva? Artikler betalt av Kina. Amerikanske aviser har latt seg bestikke av Kina til å trykke propaganda for kommunistene. Det er nesten ikke til å tro. Kina har kommet på innsiden av det amerikanske samfunnet. Derfor er påstandene om valgsvindel noe som må tas alvorlig.

Mike Lindell skal 10.–12. august holde et seminar i Sioux Falls der han utfordrer tech-eksperter til å bevise at hans data om valget er falske. Han mener at disse dataene beviser at Kina rigget valget for Biden. Han har betalt dataspesialister millioner for å skaffe datastrømmene og analysere dem.

Nå har han invitert medier og eksperter til symposiet og utlovet fem millioner dollar til den som motbeviser hans funn.

Det som arbeider for Lindell og det patriotiske Amerika, er Biden-administrasjonens oppførsel: Den systematiske demonteringen av lov og orden, rettsstaten, forvandlingen av politi, etterretning og justisdepartementet til politiske instrumenter.

Den aktive promotering av illegal innvandring som skjer utelukkende med kartellenes medvirkning, er det mest skremmende. Over grensen flommer det våpenføre menn, fentanyl fra Kina og jenter som voldtas og settes inn i sexhandel.

Biden er den største sex-traffickeren i USA. Dette er det partiet og de mediene som lanserte Billy Bush-videoen om Trump et par måneder før valget i 2016 og trodde de hadde senket ham: Trump sier der at han liker å nedlegge gifte kvinner.

Det samme partiet hadde Bill Clinton på laget, samt Harvey Weinstein og en rekke andre som driver overgrep i en helt annen skala. Jeffrey Epstein er ikke enestående.

Det er i forlengelsen av denne brutale politikken vi må se Joe Bidens politikk: Mennesket forvandles til en vare, og det går særlig ut over kvinner og barn.

Biden tenker stort. Han er president for et stort land. Men det er ikke i betydningen great again.

 

 

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.