Joe Biden holdt en knapp halv time lang tale onsdag kveld der han oppfordret folk til å stemme. Mye sto på spill. Mørke krefter vil overta, sa Biden. Men mange av dem som så på, har kommet til at det er han og hans administrasjon som er de mørke kreftene.

Eller som El Salvadors president sa til Tucker Carlson: Ødeleggelsen av Amerika er ikke noe som har skjedd av seg selv. Noen har villet det og sørget for at det skjedde.

De mest grelle eksemplene er importen av fremmede over grensen i sør: 5,5 millioner mennesker siden Biden overtok. Sammenlign det med Europa sommeren 2015. Vi synes 1,1 millioner til Tyskland var ekstremt. Dette er fem ganger så mange. Bill Melugin viste bilder av 400 som kom over på en gang. Alle var unge menn i våpenfør alder.

Biden samler ikke bare sammen velgere, han samler også sammen en privat hær. Folk som bor i Amerika, vet at dette foregår, døgnet rundt. De vet også at fentanylen flommer inn og dreper unge amerikanere i tusentall. De vet at Biden og hans folk kunnet stoppet dette, men de vil ikke.

Alt som kommer inn, kommer inn under kontroll av kartellene. De har full kontroll på grensen. Så hvordan kan trafikken pågå uten at Biden-regimet lukker øynene?

De illegale migrantene spres rundt i hele USA. Det er ikke den bygd eller by som ikke har fått merke trykket. Det lyder derfor ekstremt kynisk når Biden snakker om demokrati og respekten for valgprosessen. Han er selv den største ødeleggeren av legitime valg. Demokratene vil at folk skal kunne stemme uten å legitimere seg. For hver illegal som stemmer, kansellerer de legitime amerikanere. Men Biden nevner ikke dette. Han snakker bare om hvor fantastisk det er å stemme. Men det er ikke fantastisk hvis noen stjeler stemmen din.

Etter valget i 2020 mente 39 prosent av alle amerikanere at valget ikke hadde gått riktig for seg.

Kan det være frykt for å bli stilt til ansvar som nå plager Biden? Blir det en rød tsunami, kommer kongresskomiteene til å få mye å gjøre. De kommer til å gå gjennom valget i 2020. Det kan ende med at Biden blir erklært som en illegitim president.

Det skal bare ett alvorlig tillitsbrudd til før reisverket begynner å svaie.

Biden har ført en politikk som om han hater det amerikanske folk. Det er dét folk opplever. Derfor gjør hans ord og fakter intet inntrykk på dem. Han er en bitter, grinete, ondskapsfull gammel mann som snart vil bli avkrevd regnskap.

 

 

 

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.