Minoritetslederen i Representantenes hus, Kevin McCarthy, er lei av åpne grenser og ulovlig innvandring til USA.

– President Joe Biden har ødelagt grensene våre så mye at det å binde amnesti opp mot en sikker grense ikke er mulig å gjøre, sier McCarthy til Punchbowl News.

– Du kan ikke binde de to tingene opp mot hverandre. Du må først ha en sikker grense før du kan begynne å snakke om innvandring. Jeg tror bare at grensemuren er for mye ødelagt. Jeg tror ingen vil tro deg hvis du binder de to tingene sammen, fortsetter han.

Siden januar 2021 har Bidens liberale innvandringspolitikk sørget for at nye 2,5 millioner ulovlige innvandrere har kommet til USA i søken etter arbeid og husvære.

Det gir et ytteligere press på amerikanere som leter etter det samme.

Les også: Ærlig talt, NRK: Nå er det nok ensidig propaganda om USA!

Biden hevder at grensen er sikker, og at det ikke kommer inn mange ulovlige innvandrere, mens realiteten er at den enorme strømmen av illegale fører til lavere lønninger og dyrere husvære for de lovlige innbyggerne i USA, skriver avisen.

McCarthy fører en politikk hvor han setter USA først, noe som internt er et populært syn, og mange meningsmålinger i USA viser at et overveldende flertall i den amerikanske befolkningen er kraftige mostandere av Bidens løsslupne innvandringspolitikk, ifølge Breitbart.

USAs president Joe Biden. Foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS/AFP via Getty Images

Også næringslivet i USA, både store og små bedrifter, skal ønske en overhaling av landets innvandringspolitikk, skriver avisen.

Nyhetsstedet mener også at McCarthys moderate politikk vil dra den sittende regjeringens mer ekstreme holdning mer mot midten, slik at lønningene igjen kan bli høyere, bolig bli billigere, flere komme i jobb, og at Republikanerne vil få flere stemmer.

Det gis også skryt til tidligere president Donald Trump for hans «Amerika først»-politikk, som førte til at næringslivet ble presset til å øke lønningene ved å investere i moderne teknologi som økte produktiviteten.

Hunter var business­partner med Jelena Baturina, mottok 40 mill. dollar i eiendoms­selskap

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.