Trump kastet hansken til Biden og den mektige lobbyen bak ham under et folkemøte i i Wellington, Ohio lørdag. Når de mektige ser oppmøtet og entusiasmen blir de redde. De står opp for Amerika. -Biden-administrasjonen er en katastrofe. Jeg sa det kom til å skje, sa Trump.

“After just five months the Biden administration is a catastrophe,” Trump said after taking the stage. “I told you.”

Han hadde nok av eksempler å komme med. Det første han gjorde var å stanse byggingen av rørledningen Keystone fra Canada. Det kostet tusenvis av arbeidsplasser. Dernest opphever han sanksjonene mot selskapene som bygger den russiske rørledningen Nordstrøm 2. Det henger ikke på greip. Biden belønner USAs fiender. Han gjorde det rett før han skulle møte Putin i Geneve. Han ga fra seg sitt viktigste forhandlingskort uten å be om noen innrømmelser.

På hjemmebane har Biden åpnet grensen i sør og millioner strømmer over grensen. Grensepolitiet må være sosialarbeidere. Biden-administrasjonen er hyklersk nok til å si at de arvet problemer Trump hadde skapt. Men muren var nesten ferdig. Biden stanset byggingen og åpnet grensen. Det var ikke til å misforstå.

De som står for trafikken er kartellene. De kontrollerer den mexicanske siden av grensen og tjener ufattelige beløp på smugling av mennesker og narkotika. Dvs. det er ikke så mye snakk om smugling lenger, det er mer trafikk, hvor amerikanske politi og sosialarbeidere står klar til å ta imot. Dette skjer midt under en pandemi, mens amerikanere tvinges til å vaksinere seg og bruke munnbind. Det henger ikke sammen.

Kamala Harris dro endelig til grensen fredag, men hun besøkte ikke grensen, men El Paso i Texas. Der holdt hun en tale om «roten» til migrasjonen. Det er årsakene man må gjøre noe med. Det vil si at trafikken kommer til å fortsette på ubestemt tid.

Harris hadde med seg leder av Department for Homeland Security, Mayorkas. Han sa man måtte finne en varig løsning og den var å gi amnesti. Dermed kommer hensikten med trafikken til syne: Demokratene importerer stemmekveg. De vil samtidig ha igjennom en valglov i Kongressen som er totalt blottet for ID-kontroll. Illegale vil kunne stemme på linje med amerikanere. Da blir USA en ettpartistat.

“Joe Biden is destroying our nation right before our very eyes,” Trump said, and added, “He puts America last, we put America first. It’s very very simple.”

Trump var i Ohio for å støtte kandidaturet til sin tidligere medarbeider Max Miller som utfordrer den sittende representanten Anthony Gonzales. Gonzales var blant ti Republikanere i Representantenes hus som stemte for riksrett. Trump akter å fjerne dem alle som en. Dette blir en styrkeprøve på hvor lojaliteten hos velgerne ligger. Han har blinket ut Liz Cheney og Mitt Romney som de fremste motstanderne.

Hans egen administrasjon ble motarbeidet av RINO – Republikanere i navnet bare – og Trump akter ikke å bli dolket i ryggen en gang til. I oppløpet til valget og etter ble det tydelig hvor mektige krefter sto. Fox News dolket Trump da de var først til å erklære Arizona for Biden. Det kostet dem mange seere.

Referatet fra møtet i Ohio er kjølig og kort og handler bare om oppgjøret med Gonzales.

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.