Andre land tømmer sine fengsler og sender fangene til USA som tar imot alle. Resultatet er en galopperende kriminalitet i USA, sa Trump. Innvandring og kriminalitet blir hovedtema i den lange valgkampen frem til Kongressvalget neste år.

Mer moderate Demokrater er bekymret over utsiktene, de forstår ikke hvorfor Biden praktiserer den åpne grenses politikk. Nesten ingen blir deportert, selv tunge kriminelle får bli.

Fidel Castro tømte fengslene på Cuba og sendte de kriminelle til USA hvor han visste de ville skape problemer. Han gjorde det av ideologiske grunner. Landene i Mellom-Amerika er glade for å bli kvitt et problem. Samtidig får kartellene mange medlemmer i USA. De som betaler prisen er rettskafne amerikanske borgere.

Biden gjør noe som er verre enn Merkel i 2015. Tallene er enda større.

“Other countries are emptying their prisons into the United States … ‘let’s send them to the United States and they’ll get in,’ because nobody even checks who is coming into our country — it’s insanity,” Trump said.

“It’s destroying our country … they’re murderers and drug dealers,” Trump continued before reading the poem “The Snake.”

Debatten i USA kan komme til å påvirke debatten i Europa. Biden ble mottatt som en helt på siste G7 og NATO-møte. Men hva hvis det viser seg at det er Trump amerikanerne stiller seg bak?

Trump har mye å ta igjen for og han kommer til å bruke det han har. Kriminaliteten gjør samfunn over hele USA utrygge.

Just this month, a previously deported illegal alien in Massachusetts with prior charges for murder and many other things gunned down a man in broad daylight, shooting him viciously and violently as he lay in the street four times.

Recently in Louisiana … an illegal alien who entered the country as an unaccompanied minor under Obama was charged with hacking a woman and their 15-year-old sister into very small pieces with a machete and stabbing two other people to death.

And right here in Ohio, a twice-deported fugitive MS-13 Gang member … he was charged with murder, he was discovered in Galloway after entering our country for a third time, and bad things happened.

Det er ikke vanskelig å finne tilsvarende eksempler i Europa, hvor myndighetene og mediene gjør alt for at ikke folk skal forstå omfanget av befolkningsutskiftningen og kriminaliteten som følger i dens kjølvann.

“They’re emptying their prisons … in the Republican Party we do not believe that violent criminals should be welcomed into our country. We believe they should be promptly deported,” Trump said.

Since Biden took office, he has implemented “sanctuary country” orders that prevent illegal aliens from being deported unless they are recently convicted aggravated felons, known terrorists, or gang members.

I mai 2019 hadde grensepolitiet ICE 23.000 i varetekt for utvisning. Nå har de bare 5.300. De andre er sluppet fri på ordre fra Biden.

Når Biden og Harris sier det er Trump som skapte problemene, provoserer de folk flest. Det er bare uvitende eller ideologiske hardkokte som tror på en slik påstand. Alle ser med egne øyne hva som skjer og mange får føle det på kroppen.

 

Trump: Foreign Countries ‘Emptying Their Prisons’ into U.S. Thanks to Biden

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!