Kongressrepresentant Andy Biggs (R) sier at Biden-regimets politikk kan lokke opp mot 30.000 migranter til den åpne grensen mellom USA og Mexico hver dag. Dette kan bli resultatet hvis Biden følger opp sitt løfte om å avslutte Title 42, som gir immigrasjonsmyndighetene anledning til å returnere illegale migranter.

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has announced that Biden will end Title 42 on May 23. The authority, which serves as a border control measure, has allowed federal immigration officials to quickly return nearly two million illegal aliens to their native countries over the last two years.

Representanter for Biden-regimet har allerede innrømmet at de forventer en halv million migranter per måned. Dette er like mange som det bor i Mesa, Arizona. Et slikt tempo vil bringe inn like mange som antall innbyggere i hele staten Arizona på litt over 14 måneder.

Men Biggs frykter at tilstrømningen kan bli enda større. I et intervju med Breitbart News Saturday sier Biggs at det kan ende med 20.000–30.000 daglig.

I verste fall er det altså snakk om over 10 millioner mennesker på ett år.

Kartellene gnir seg i hendene og er allerede i gang med å cashe inn, ifølge Biggs.

– Cartels are already advertising to put together caravans to come across … our communities are going to be overrun … last year, 800,000 people illegally snuck into the country, they were not apprehended, they were the got-aways, we don’t know who they are, where they are from, what their intentions are.

– It’s going to be dramatic.

Biggs mener at Biden og Demokratene gjør dette i et desperat forsøk på å vinne høstens delstatsvalg i flere stater enn det meningsmålingene viser nå.

– I think the rationale here is, they’re trying to get this open and bring in as many people as they can before they lose the majority … [in] the House and Senate. I think this is a political ploy, it’s meant to happen. They campaigned on an open border.

– If you think it’s bad now, the tsunami that’s coming is going to be overwhelming.

Biden-administrasjonen fordobler sin innsats og har planer om å utvide sin praksis med «catch and release» av illegale migranter som til og med får utlevert gratis mobiltelefoner ved ankomst.

That vision includes transforming the border into a mere checkpoint where border crossers and illegal aliens are “processed” at DHS facilities before being released into the U.S. interior with orders to report to federal immigration officials at a later date.

Part of that network includes providing border crossers and illegal aliens with free cellphones, the White House confirmed last week, before they are released into the U.S. interior.

Biden går mot folkets vilje, ifølge en ny meningsmåling. 52 prosent ønsker at myndighetene skal innføre en tøffere politikk overfor illegale migranter. Bare 27 prosent støtter grensepolitikken til Biden. 20 prosent sier at de ønsker enda åpnere grenser.

Biden Could Bring 30K Illegal Aliens to U.S. Border Every Day with End of Title 42 

Kjøp Sammenstøt mellom sivilisasjoner? her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.