Ron DeSantis (R), guvernør i Florida, har gått lei av de illegale migrantene som Biden slipper inn i USA. Nå vil han finansiere busstransport av disse migrantene til Bidens Delaware og Obamas Martha’s Vineyard.

Late last week, as Breitbart News reported, DeSantis announced six proposals to cut illegal immigration in Florida by crippling the funding sources of non-governmental organizations (NGOs) and corporations that help resettle border crossers for the federal government.

DeSantis har i tillegg signert en nødordre om å forby utstedelse av delstatslisenser til Florida Department of Children and Families (DCF) som utfører tjenester for Unaccompanied Alien Children (UACs).

Han ber om 8 millioner dollar for å transportere de illegale migrantene til noen av de som har stått for invitasjonene.

During a press conference, DeSantis suggested sending the illegal aliens to President Joe Biden’s home state of Delaware or Martha’s Vineyard, where former President Obama is settled in a coastal mansion.

Han legger ikke skjul på at dette inneholder et element av «tongue in cheek». Men samtidig sier han at hvis Biden og Obama selv fikk oppleve konsekvensene av migrasjonen, så ville grensene trolig bli sikre i løpet av et døgn.

Florida har mins 775.000 illegale migranter. I hele USA dreier det seg om et sted mellom 11 til 22 millioner, anslår Breitbart.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.