President Joe Biden ser ut til å telle ned dagene til regimet hans kan avslutte Title 42, som ble innført av president Trump i mai 2020 og har virket begrensende på den massive tilstrømningen over USAs grense i sør.

Biden later til å ønske så mange migranter som overhodet mulig, og forventes å avskaffe Title 42 den 11. mai, etter flere forsøk tidligere, skriver Breitbart.

Department of Homeland Security (DHS) innrømmer at dette kan presse den månedlige immigrasjonen opp mot 400.000 hver måned, nærmere 5 millioner migranter i løpet av ett år.

I tillegg ankommer et ukjent antall titusener av migranter USA uten å bli oppdaget av grensepatruljene.

Brandon Judd er styreleder for National Border Patrol Council, og han snakket med Fox News tidligere i uken.

– You first have to consider that the only deterrent that we currently have is Title 42.

– When you look at the total number of people that are crossing the border illegally and are being released into the United States, we have already released millions of people into the United States — not thousands, millions of people.

– The only thing that has allowed us to keep that at bay is Title 42 … so once Title 42 goes away, that 40 percent are going to be released into the United States as well. But it’s not just that, it’s going to be the draw factor … even more people are going to come.

Som Judd sier, vil opphevelsen av Title 42 ikke bare føre til at færre migranter blir returnert, det vil samtidig virke som en forsterkende  faktor som trekker enda flere migranter mot USAs vidåpne grenser. Judd spår en dobling av antallet migranter.

So whereas we’ve released close to four million people into the United States since Biden has been in office, we can expect that number to double in the next two years (…) it’s crazy to see what’s going on and it’s crazy to see that this administration hasn’t put anything into place to help us get this under control.

Dermed vil trolig tilstrømningen av fentanyl også øke, dette narkotiske stoffet som årlig allerede dreper over 100.000 amerikanere.

I april i fjor, da Biden-regimet sist vurderte å oppheve Title 42, sa Andy Biggs (R) at en opphevelse av Title 42 kunne føre til at 30.000 migranter kom over grensen hver dag.

Les også:

Frykter at Biden vil slippe inn 30.000 migranter daglig

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.