«America Last» virker å være slagordet til Biden-regimet. Med støtte fra Kongressen har Biden sendt 66 milliarder dollar i direkte støtte til Kiev. For den summen kunne han ha bygd to av murene Trump forsøkte å få bygd under sin presidentperiode.

Siden starten av krigen i februar 2022 har Kongressen godkjent mer enn 113 milliarder dollar til støtte for Ukraina i 2022, og Biden forventes å be om 10 nye milliarder når Kongressen samles igjen etter sommerpausen.

66,2 milliarder dollar har gått direkte til Ukraina, med over 43 milliarder i militær støtte, 20,5 milliarder i økonomisk støtte og 2,6 milliarder i humanitær støtte.

USA er den største bidragsyteren til Kiev, ifølge Washington Post. Breitbart News sammenligner kostnadene med Trumps grensemur.

Based on the Post’s estimate, the Biden administration could have completed nearly two brand new walls across the United States’ roughly 1,900-mile-long border with Mexico.

Trump bygde 740 km mur mellom USA og Mexico i sin periode, men da Biden overtok stanset utbyggingen umiddelbart. Fortsatt gjenstår 450 km åpen grense, om millioner av migranter flommer inn i USA.

Bare i 2022 ble det registrert 2 millioner migranter. Hvor mange som ankom USA uten å ha blitt oppdaget er ukjent, men det er trolig et forsiktig anslag å anslå at antallet illegale migranter vil passere 10 millioner før Biden eventuelt taper neste presidentvalg i november 2024.

Enkelte delstater har tatt saken i egne hender. Guvernør Greg Abbot (R) i Texas har plassert en flytende barriere i Rio Grande for å forhindre migrasjonen. Tidligere guvernør i Arizona, Doug Ducey (R), plasserte containere der grensemuren ikke var fullført. Da Katie Hobbs (D) tok over som guvernør etter å ha vunnet marginalt mot Kari Lake (R) i fjor høst, fjernet hun containerne og åpnet grensen igjen.

Kari Lake tapte, men gir seg ikke

Sabine Durden Coulter er en såkalt Angel Mom, en mor som har fått sitt barn drept av en illegal migrant. Hun mistet sin sønn i 2012, da han ble drept av en illegal migrant som var en dømt kriminell som California ikke ville overlate til føderale myndigheter siden de er en såkalt «sanctuary state». California er veldig opptatt av å beskytte migranter, egne innbyggere virker ikke å bety like mye.

Coulter fortalte Breitbart News at hun er forferdet over Biden prioriterer av utenlandske grenser fremfor amerikanske grenser.

– Tusenvis av amerikanere dør i hendene på illegale migranter, som sønnen min Dominic for 11 år siden.

I tillegg kommer alle dødsfallene som følge av overdoser, for også narkotika flommer over den åpne grensen. I fjor døde 109.000 amerikanere av overdose. En stor andel av dødsfallene skyldes fentanyl, som produseres i Kina og sendes inn til USA av de mektige og nådeløst brutale mexicanske kartellene.

Hittil i år antyder data at 63.000 amerikanere er døde på grunn av overdose.

Biden-regjeringen med støtte fra en rekke republikanere i Kongressen virker å ha snudd opp ned på Trumps slagord, og for amerikanere som Coulter oppfattes Biden-regimets prioriteringer som «America Last».

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.