Joe Bidens manglene vilje til å gjøre noe for å stanse invasjonen av illegale migranter fører til at han har «blod på sine hender» på grunn av drapene som følger, mener Tom Emmer (R).

Resten av administrasjonen bærer også et stort ansvar, sier Emmer, som er Republikanernes innpisker i Representantenes hus, til Breitbart News.

Både Biden og Donald Trump besøkte torsdag. De to presidentkandidatene har imidlertid drastisk forskjellige resultater når det gjelder å dempe ulovlig innvandring, mener Emmer.

Emmer sa at den eneste grunnen til at Biden «i det hele tatt snakket» om immigrasjon og grensen, er fordi det har blitt et «politisk problem». Bidens besøk ved grensen var kun en photo op.

Den pågående invasjonen over grensen i sør er det viktigste politiske temaet nå, mener Emmer.

– You got eight to ten million illegals that have come across our southern border because of Joe Biden and border chief Alejandro Mayorkas.

Han pekte på at Biden-regimet har gjennomført 64 handlinger som har som mål å sørge for at invasjonen fortsetter.

– But that’s why I think he’s [Biden] flailing at this thing. And the people around him think they can just do some photo op.

Meningsmålinger viser at massemigrasjonen har blitt et stort politisk problem for Biden og Demokratene.  62 prosent av velgerne støtter kravet til en gruppe ledet av Republikanere som ønsker å stille ministeren for Homeland Security Alejandro Mayorkas for riksrett. 61 prosent sier de ser på migrasjonspolitikk som et «veldig alvorlig tema».

Biden er ifølge Emmer direkte ansvarlig for de enorme dødstallene som følge av fentanyl som smugles inn i USA, samt alle drapene som begås av illegale migranter. Hele administrasjonen har blod på sine hender, mener Emmer.

Emmer said that Biden “has blood on his hands. So does this entire administration, because they have not done the job of sealing the border and protecting Americans and their property.”

Nylig ble sykepleieren Laken Riley (22) drept. En illegal migrant fra Venezuela, Jose Antonio Ibarra (26), er tiltalt for å ha kidnappet og drept Riley.

Borgermester Kelly Girtz (D) i Athens, Georgia ble nylig anklaget for det samme etter drapet på Riley.

Emmer sa videre at Republikanerne har iverksatt tiltak, blant annet ved å vedta H.R.», en lov som skal sikre grensen i sør.

– Det fullfører grensemuren. Den reformerer prøveløslatelse, presidentens myndighet til å bestemme hvem som kommer inn og hvor mange på årsbasis. Den reformerer asyl. Den avslutter catch and release og den gjenoppretter Remain i Mexico,.

Ifølge Custom and Border Patrol vil bare det å gjenopprette Remain in Mexico redusere strømmen av migranter med 70 prosent, avslutter Emmer.

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.