Størrelse betyr noe: Rundt 200 kom for å høre Joe Biden i Iowa. Ca 20.000 fyle Amway stadion i Orlando, langt flere enn Obama da han startet sin andre valgkamp i Columbus, Ohio. Ingen kan matche Trump-supporternes entusiasme. Selv CNN innrømmet det i natt. Foto: Carlos Barria/Reuters/Scanpix

Donald Trump åpnet valgkampen i Orlando, Florida, natt til onsdag og situasjonen er en helt annen i dag enn i 2016. Demokratene har gjennomgått en radikalisering og er nesten ikke til å kjenne igjen. Bernie Sanders sosialisme er blitt mainstream.

Det gir Trump et godt utgangspunkt: Demokratene har en politikk som amerikanere flest ikke ønsker: De vil ha åpne grenser, vil legge ned grensepolitiet ICE, og lover gratis helsetilbud og gratis utdannelse, noe som vil forvandle USA til et sosialistisk land. Gratis helse og gratisk utdannelse vil bryte fundamentalt med det amerikanske systemet og kvele produktiviteten.

Flere delstater og de fleste av Demokratenes kandidater har dessuten sagt at alle skal få gratis helsetilbud, uansett om de er lovlige eller ulovlige innvandrere. Joe Biden sa nylig at han var for gratis helsetilbud for alle. California innførte nettopp gratis helsetilbud for unge illegale mellom 18 og 24 år. Kostnadsoverslaget var 100 millioner dollar.

California har 50.000 hjemløse og gatene flyter av ekskrementer og nåler. I fjor brøt det ut tyfus. Amerikanere flytter ut av California. New York er like radikal under ordfører Bill de Blasio og guvernør Cuomo.

Demoratenes målsetning er opp i dagen: De vil fylle landet med migranter som de kan gi amnesti og stemmerett. Da vil Demokratene være garanterte makten i uoverskuelig fremtid.

Demokratene arbeider systematisk for en slik undergraving av republikken. Guvernør Cuomo ga nylig illegale rett til førerkort.

Gov. Andrew Cuomo on Monday night signed legislation granting driver’s licenses to illegal immigrants — shortly after the controversial measure passed the state Senate.

Slik ID er blitt godkjent ved valg. Det eneste Cuomo var bekymret for var om føderale myndigheter kunne bruke førerkortkartotek til å spore opp illegale og deportere dem.

“You could create a database for the feds to use to actually track down undocumented people,” Cuomo said on WAMC radio. “California passed a law, and they are now in litigation.”

Liberale delstater ligger politisk og juridisk i krig med føderale myndigheter når det gjelder ulovlig innvandring.

Parallell til Europa

Situasjonen i USA minner om Vest-Europa hvor en liberal fløy ønsker å liberalisere en innvandringspolitikk som har fått milde restriksjoner i flere land etter flodbølgen i 2015. Nå vil venstresiden liberalisere. De er døve for at sivilsamfunnet for lengst har nådd metningspuntet for nye fremmede. Sammen med mediene orkestrerer de feel-good-saker, som Abbasi-familien som kommer «hjem».

Ved systematisk å underslå negative sider, holder man ballen i luften. Når den treffer bakken er det kommet inn så mange millioner at løpet er kjørt: Makten har ugjenkallelig tippet i venstresidens favør.

Venstresiden forkler sine maktambisjoner i godhet og mediene piller aldri ved en fortelling de selv er formidlere av.

Vest-Europa ligger bare «foran» USA på ett område og det er antallet av muslimer og islams inntrengning i samfunnet. Eliten i Europa er ikke klar over at «Europa» er ved å bli et negativt ord for mange amerikanere. Det vil få konsekvenser for handel, kultur og ikke minst turisme.

Blokkering

Demokratene i USA ønsker ikke at velgerne skal få vite hvilke problemer Europa sliter med. Det ville være som å titte inn i fremtiden. Tilsvarende sensurerer europeiske medier sannheten om Trump.

Europeerne får ikke vite om Obama-administrasjonen og Hillarys sammensvergelse mot Trump og hans resultater forties også.

Illusjon

Å tro at man skal kunne klare å hindre at informasjonen kommer ut, er illusorisk og vil bare påføre våre samfunn stor skade. Selv CNN må innrømme at ledigheten ikke har vært så lav siden 1969.

Trump-hatende medier har i to år tordnet mot Trump og kalt ham en russisk agent. De trodde at Mueller-rappporten skulle bli begynnelsen på slutten for presidenten. De har ikke forstått at frikjennelsen kom til å bli et mektig våpen i Trumps kampanje: There was no collusion.

I tillegg kommer granskningen av frikjennelsen av Hillary for hennes epostserver og sammensvergelsen mot Trump. Det er to sider av samme sak. Begge vitner om en politisering av føderale politi, etterretning og justismyndigheter som USA aldri har sett maken til.

Barr

Den som kommer til å sette spikeren i kista til Demokratene er justisminister William Barr. Barr er som en bulldog: Han er som store hunder. De trenger ikke breske seg for de vet at ingen kan ta dem. Barr er urokkelig og det skremmer Demokratene. De forstår at noe alvorlig er i vente. Barr har gitt flere signaler: Han har sagt at svarene embetsverket har gitt hittil på spørsmål om hva som skjedde, er dårligere enn da han tiltrådte. Han har også sagt at han akter å komme til bunns i hvorfor det ble satt igang spionasje mot Trumps kampanje, uten å varsle dem.

Demokratene lager mye bråk og oppstyr fordi de har flertallet i Representantens hus og mediene på sin side. Men det er romling med tomme tønner. Den som har autoriteten til amerikansk justis bak seg, har myndighet til å granske og reise tiltale. Flere rapporter er på vei. Riksadvokaten i Connecticut, John Henry Durham, er satt på saken av Barr. Han reiser snart til Storbritannia med et team for å avhøre Christopher Steele, mannen bak mappen om Trump, som Hillary og Demokratene bestilte.

Hoder vil rulle

Når Barr har lagt listen så høyt er det nærmest uunngåelig at hoder kommer til å rulle. Det vil være noen av de mest profilerte fra Obama-adminsitrasjonen: CIA-sjef John Brennan, nasjonal sikkerhetsdirektør James Clapper, FBI-sjef James Comey og hans no. 2, Andrew McCabe. Når disse avkles som skurker, og det etableres som sannhet med republikkens autoritative segl, vil det først gå opp for mange amerikanere at Obama kanskje ikke var den pressen fremstilte ham som. De vil måtte revurdere sitt syn på hvem som er the good guy og hvem som er the bad guy.

Trump viste i natt at han kommer til å gjøre dette til et hovedpoeng i valgkampen:

«Our patriotic movement has been under assault from the very first day,» Trump said. He specifically called out the «phony» dossier used by the FBI to secure a secret surveillance warrant to surveil one of his former aides, Carter Page.

After Trump noted that the dossier was funded by the Hillary Clinton campaign and Democratic National Committee (DNC), the crowd again broke into a chant, this time cheering, «Lock her up.»

«If you want to know how the system is rigged, just look at how they came at us for three years with everything they had, versus the free pass they gave to Hillary and her aides after they set up an illegal server, destroyed evidence, deleted and acid-washed 33,000 emails, exposed classified information, and turned the State Department into a pay-for-play cash machine,» Trump said, his voice rising with the crowd’s.

«Lock her up,» the crowd responded again.

Anti-demokratisk

Trump får frem at kampanjen mot ham egentlig er en kampanje mot hans velgere. Det er mot dem de Trump-hatende mediene har ført krig. Når de kaller ham hatefull kan han sende anklagen i retur og folk vet godt hva mediene har sagt om ham.

Det samme gjelder i Europa hvor mediene konstant snakker om hatefull og rasistisk tale, samtidig som de sensurerer nasjonale, konservative stemmer og stempler dem som ytterliggående. Hvem er det som er de virkelig hatefulle? Hvem er det som sprer mistillit og polariserer? Folk har tenkt over de spørsmålene og deres sympati går i økende grad til Donald J. Trump.

Norske medier er fast bestemt på at velgerne ikke skal få vite om forfølgelsen av Trump og hans tilhengere og de store resultatene han har oppnådd.

Men Document har tenkt å dokumentere begge deler.

Også i Norge er Trump ved å vinne anerkjennelse. De ser på hva han gjør, ikke hva mediene skriver om ham.

Han står oppreist i stormen. Det er det ikke mange vestlige ledere som gjør. De dilter etter hverandre, i flokk.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂