USAs justisminister William Barr lar falle noen ord på slutten av intervjuet med Laura Ingraham som er helt knusende for Hillary Clinton, Barack Obama og alle hans håndlangere. Barr sier at sammensvergelsen mot kandidat Trump og senere president Trump er en av de verste skanndaler som noensinne har rammet USA, og han akter å komme til bunns i den og finne de skyldige.

Det er helt på slutten når samtalen kommer inn på spesialetterforsker John Durhams arbeid, at Barr uoppfordret kommer med sitt syn.

«My own view,» Barr added, «is that the evidence shows that we’re not dealing with just mistakes or sloppiness. There is something far more troubling here, and we’re going to get to the bottom of it. And if people broke the law, and we can establish that with the evidence, they will be prosecuted.»

The attorney general left no doubt as to his own view of the investigation, which spanned nearly three years and ended in March 2019, calling it «one of the greatest travesties in American history.»

Barr er som sheriffen i det gamle Ville Vesten som sier at de skyldige skal dingle hvis de finner bevisene.

At det er begått forbrytelser er ikke Barr i tvil om.

«Without any basis, they started this investigation of his [Trump’s] campaign, and even more concerning, actually is what happened after the campaign,» Barr said. «[There was] a whole pattern of events while he was president … to sabotage the presidency … or at least have the effect of sabotaging the presidency.»

Da Barr første gang sa at FBI drev spionasje mot Trumps kampanje fikk Demokratene og Resistance-mediene apoplektisk anfall. Tidligere FBI-sjef James Comey rykket ut og sa de hadde grunnlag for å spionere. Barr sa la oss se.

Nå slår han ettertrykkelig fast at det ikke var grunnlag for spionasjen og overvåkingen av Trump-leiren. Det sier han etter at etterforskningen har pågått i ett års tid. Barr er skråsikker. Det kan tyde på at det kommer tiltaler.

Trump-Amerika ble opprørt da Justisdepartementet valgte ikke å tiltale no 2 i FBI, Andrew McCabe, selv om McCabe hadde fått sparken for å lyve under ed.

Siste ord var åpenbart ikke sagt.

Barr er nøye med å understreke at det ikke dreier seg om feil og slurv i FBIs arbeid, som ellers var rettferdig nok. FBIs arbeid var grunnleggende feil og urettmessige. Det var en oppvisning i falsknerier.

Demokratene og anti-Trump-mediene er dermed advart. Ingen vet når Durhams rapport kommer, men når justisministeren velger å gå så klart ut, tyder det på at det ikke er lenge til.

Det kan bli helt ødeleggende for Demokratene, som om de ikke har nok med en presenil kandidat.

NTB synes ikke det er verdt å ofre blekk på at USAs justisminister kaller obstruksjonen og saboteringen av Trump den største skandale i USAs historie.

 

 

Hvis du ønsker journalistikk som er mer fair mot Trump og USA:

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.