I natt ble det avslørt hvem i State Department som i 2020 sørget for at sannheten om coronaviruset ikke kom ut. USA var selv innblandet. Når byråkratene skulle velge mellom hensynet til befolkningen og egne karrierer, valgte de seg selv. Ellers kunne Trump vinne. Det ville gjort det umulig å bruke pandemien mot ham. Hvis Trump hadde blitt bekreftet i at det var et Kina-virus som ble lekket med vilje til USA, ville det gitt ham en opptur midt i krisen. Men det klarte ikke byråkratene/mediene/Demokratene og Big Tech. Deres hat mot Trump overgikk omsorgen for vanlige amerikanere. De siste er man villig til å ofre for at de selv skal gjenvinne makten. Det er hva det handler om. Derfor har denne saken proporsjoner som kan blåse taket av politikken. Når det går opp for folk at eliten er totalt korrupt er det vanskelig å forutsi hvordan de vil reagere. Når Den dype staten/eliten valgte seg selv, valgte de også Kina.

 

Regimer som har valgt fantasier fremfor virkeligheten har det ikke gått bra med. Vi er i ferd med å leve i et luftslott og det er mediene, politikerne og kultureliten som skaper denne følelsen av at vi kan trosse tyngdekraften. Folket vet at det er en illusjon. De kjenner tyngdekraften på tusen måter: Gjennom vanvittige strømregninger, bomavgifter, fjernede p-plasser, avgifter på alle bauger og kanter og forandrede omgivelser.

Nistygge bygg og en regionreform i Oslo/Akershus, Viken må vite, som forbyr folk å bygge utenfor regulerte, sentraliserte soner. Dette er 12-minutterssamfunnet. Det grønne skiftet brukes til å klemme folk sammen.

Det siste halvannet året har vi levd i coronaens rike. Viruset kommer fra Kina. WHO har hele tiden dekket for Kina. For to dager siden fikk vi vite at WHO går bort fra nasjonbetegnelser på varianter. Man går over til greske navn. Igår hørte jeg NRK nevne «kappavarianten».

Det skjer samtidig som lab.lekkasje-teorien har blitt den toneangivende i USA. Tilfeldig?

Kina må ikke få skylden for viruset. Det må ikke stilles spørsmål som leder frem til Xi Jinping. Vi har lovet ikke å krenke Kina. Norge og FN holder ord.

Men i natt trykket Vanity Fair av alle en artikkel som viser at kunnskapen om virusets opprinnelse aktivt ble sabotert av byråkrater i State Department.

Først hadde vi avsløringene av Anthony Faucis eposter som viste at han manipulerte for å få vitenskapsmenn til å gå god for at viruset umulig kunne være kunstig skapt. Han hadde jo selv vært med å skape det. Fauci slåss for ikke bare sitt liv, men også de som har gjort ham til den best betalte i hele det offentlige apparatet. Mer enn presidenten.

Laura Ingraham sa forrige natt at virus-skandalen har potensial til å velte et helt system i Washington. En føderal regjering som velger å føre befolkningen bak lyset om en pandemi de selv har vært med å utvikle, har sviktet på så mange punkt at det ikke finnes tilgivelse. De må vekk.

Av alle leverte Vanity Fair bevisene og navnga byråkratene som på ettervinteren 2020 advarte mot å grave i virusets opprinnelse da det kunne åpne en Pandoras eske. Amerikanske myndigheter var selv innblandet!

Man skulle tro at dette ville få norske medier til å våkne. Men det virker som om toget har forlatt stasjonen uten dem. Eller: De er på et annet tog. Woke-toget. De er frakoblet virkeligheten.

Jeg sjekker NRK, VG, Aftenposten: Ingenting. Dvs VG har en sak om Fauci som forsvarte seg på CNN og sympatien er på Faucis side. NRKs morgensending har surret og gått om de vanlige tingene.

Vi har også levd med pandemien i halvannet år. Den har forandret oss som folk og samfunn, måten vi lever på og den kommer til å prege oss i lang tid.

Men norske medier og politikere synes ikke vi bør høre om hvordan Trump-hatende byråkrater kvalte opplysninger om hvor viruset kom fra. De er jo selv del av anti-Trump-fronten og foretrekker Kina.

De har mistet realitetssansen, det jordnære og er uten evne til å navigere.

Tuckers sending er spot on og ikke til å gå glipp av.

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.