Google ga penger til Peter Daszak som betalte laboratoriet i Wuhan for å drive forskning på coronaviruset for å gjøre dem mer smittsomme og dødelige. Da pandemien brøt ut sensurerte Google informasjon om at viruset kom fra laboratoriet.

Det viser Daszaks dokumenter.

Historien eksploderte i USA tirsdag.

Fox News Primetime’s host said, “…for nearly a year Google has been working overtime to keep us from uncovering the true origins of Covid-19, and we may now be learning why… The same guy that may have played a crucial role in creating the novel coronavirus was in charge of finding its cause.”

Google har finansiert denne forskningen i ti år. Det er Steve Bannons thenationalpulse.com som har avdekket sammenhengen Wuhan-laboratoriet/Daszak/Google.

He went on to explain Google’s connection, saying, “A bombshell report out by The National Pulse reveals that for over a decade Google.org, the tech giant’s charity arm, has been financially supporting Peter Daszak and his EcoHealth Alliance research.” One of these most recent coronavirus studies of Daszak’s, from 2018, states that Google made the study financially possible. “If Daszak is your prime suspect, Google was his business partner. So if he gets caught, Google gets caught.”

Under et techseminar arrangert av Wall Street Journal innrømmet Google at de sensurerte diskusjon om hvor viruset kom fra. Google ville ikke ha spekulasjoner om laboratoriet. De ville bare ha «autorisert informasjon». Dette er samme standpunkt som Kina håndhever.

 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.