Sharri Markson er ute med bok og dokumentar med samme navn: «What really happened in Wuhan?» Den som har fulgt med, vet svaret: Viruset kom fra laboratoriet i Wuhan, der dr. Fauci og Peter Daszak hadde lekt guder – eller demoner – sammen med kinesiske militære. Det er en meget mørk historie.
Det sier noe om forfallet i Amerika at Fauci fremdeles sitter, selv etter at Rand Paul har kledd av ham for åpent kamera. Fauci er en skummel fyr.

Ellers er det oppsiktsvekkende at Sir Richard Dearlove, tidligere sjef for MI6 (1999–2004) forteller at ikke noe vitenskapelig tidsskrift ville trykke artikkelen om at viruset var menneskeskapt, en artikkel som den norske vaksineforskeren Birger Sørensen skrev sammen med Angus Dalgliesh.

Vaksineforsker Birger Sørensen påviser i en studie at virusets såkalte spike-protein inneholder sekvenser som synes å være satt inn kunstig, skriver NRK.

Sørensen har samarbeidet med den britiske professoren Angus Dalgliesh, og den ferske studien er publisert i tidsskriftet Quarterly Review of Biophysics.

– Når vi teknisk beskriver viruset så ser vi jo at det ikke har blitt til ved en naturlig utvikling. Det er gjort av amerikanere og kinesere, som del av det som heter «gain of function»-studier. Det gjøres over hele verden. Man sier man ikke gjør det, men det skjer hele tiden på avanserte laboratorier, sier Sørensen. (NTB)

NTB hadde saken 7. juni 2020, men så gikk alarmen, og NRK og NTB dementerte i rasende tempo, også på engelsk. Det var påfallende. Noen høyt oppe hadde gitt en ordre. Men derved eksponerte de seg.

Historien forteller hvor stor makt Kina har fått i Vesten.

Sharri Markson har gjort en strålende jobb. Selv Trump tør ikke si at viruset ble sluppet ut med overlegg. – Det ville vært en krigshandling, sier han.

Vi har ikke sett slutten på historien om samarbeidet mellom Kina og USA om gain-of-function-forskning.

Professor Panovsky i Australia sier pandemien kunne vært stoppet. Nå er det for sent, og delta-varianten viser hvordan viruset vil utvikle seg: Det er kommet for å bli.

Markson nevner ikke et annet faktum: Da Beijing stengte ned Wuhan, lot de internasjonal flytrafikk gå som normalt. Slik kunne de være sikre på at viruset ble spredd til hele verden.

Dearlove kommer med en interessant spådom: Han tror president Xi Jinping vil betale en pris for pandemien og håndteringen.

Siste ord er ikke sagt.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.