Det finnes mange eksempler opp gjennom historien på at hendelser får en mytisk status, men som regel er det en langsom prosess. Det som kjennetegner vår tid, er at eliten forsøker å skape myter, as we speak. Kampanjen mot Trump er et eksempel på det. Norske medier har deltatt med liv og lyst, og det handler selvsagt om oss og hva slags samfunn de vil at Norge skal bli.

Fordi USA er langt borte – og har glidd enda lenger bort under pandemien – tror folk at dette ikke angår dem. Ikke angår.

De tar feil.

De metodene Biden-regimet anvender for å tukte en stadig mer misfornøyd befolkning, vil også bli anvendt her. Den blir allerede anvendt her i en noe mykere form. Men det er bare tilsynelatende. Motsatt gjengs oppfatning: Det var i utgangspunktet mindre frihet å innskrenke her enn i USA, derfor reagerer vi ikke på faretegnene. Inntil vi sitter i saksa.

Da er det for sent.

Tucker avsluttet nattens sending med en snutt om senator Frank Church. Han ledet den viktige Church-komiteen på midten av 70-tallet, for å rydde opp i etterretningstjenestenes regelbrudd og stramme inn. Allerede den gang var spørsmålet: Hvem vokter vokterne? Church advarte og sa overvåkingsapparatet allerede hadde makt til å forvandle USA til et diktatur. Hvis man krysset en grense, ville det være vanskelig å reversere. Hvilken grense?

Tucker nevner noen eksempler: Før valget 3. november sperret Google epostene til Trump og Republikanerne, slik at det ikke var mulig for dem å motta kampanjebidrag. Ingen oppmerksomhet rundt det i mediene. Samtidig stengte teleselskapene Verizon, T Mobile og AT & T SMS-funksjonen for Republikanere/Trump. Hvordan ville reaksjonen vært om Demokratene var utsatt for noe lignende? Det ville selvsagt aldri skje, men enda mer alvorlig er det at opplysningene ikke blir hverken rapportert eller kommentert av våre medier. De later som ingenting, og det er deres store svik. De er blitt Maktens talerør.

Det er ikke fordi de ikke vet at de ikke rapporterer sensuren. Det er motsatt: Det er fordi de vet.

Det var særlig National Security Agency (NS) som Frank Church advarte mot. De kan fange opp en hvilken som helst melding. Hvis de ikke holdes i sjakk og det kommer en politisk leder uten hemninger, vil USA bli et diktatur, spådde Church. Han ble selv overvåket av NSA.

Dette var i 1975. NSA og de 16 andre overvåkingstjenestene i USA er blitt uendelig mye mektigere siden den gang. Men likevel rapporterer mediene som om ting er som før. Ingenting er som før. Det er derfor Julian Assange råtner i et høysikkerhetsfengsel i Storbritannia og skal utleveres til USA. Den dype staten må statuere et eksempel: Ingen trosser dem og slipper unna med det.

6. januar-myten

Hvis man legger til grunn at politikk handler om å spille på folks følelser – og myter appellerer til følelser – blir kampanjen mot Trump noe som er uten sidestykke i historien. Hvilken allianse! Silicon Valley, Hollywood, Wall Street, Big Tech, Big Pharma, mediene, utallige PACs og NGO’er og sikkerhetsapparatet samarbeidet om å forhindre at Trump vant. De mislyktes og de gikk umiddelbart i gang med å gjøre hans periode til et kaos og ugjennomførbar.

Klimaks var 6. januar. Mer og mer rundt denne dagen er mistenkelig.

Tucker sier noe smart: 5. januar la noen ut rørbomber foran hovedkvarterene til både Republikanere og Demokrater. Vi har fått se overvåkingsbilder av vedkommende, men han er ikke identifisert. Merkelig, sier Tucker: Mannen går rundt og snakker i mobiltelefon. FBI begynte allerede 6. januar å kreve telelogger utlevert for å se hvem som var hvor i Washington. Men de har ikke klart å identifisere en bombemann. Eller kanskje de ikke prøvde?

Råtner i fengsel

Demokratene akter å bruke 6. januar-komiteen som et politisk våpen, slik riksrettene var det. Norske medier er helt med. Hvert utspill fra Pelosi eller Liz Cheney blir rapportert som om det var sannhet. Også NTB vet at det finnes en annen side, men de ignorerer den, og det er selvsagt utillatelig.

Marjorie Taylor Green forteller om nestsjefen ved fengslet der 6. januar-fangene sitter i isolat 23 timer i døgnet. Hun er en rabiat Trump-hater, viser meldingene hun legger ut. Men Biden-regimet bryr seg ikke. Tucker bruker ordet tortur.

Også den har kommet «hjem» sammen med betegnelsen «domestic terrorists».

Retorikk

Biden-regimets menn og kvinner kjennetegnes ved usedvanlig inkompetanse, udugelighet og vulgariteter. Det begynner på toppen. Joe er utilregnelig, men Kamala er prototypen på administrasjonens udugelighet.

Michael Tetzschner var før valget bekymret for den fine staben i State Department som var desimert under Trump. Mente han de som samarbeidet med Fusion GPS eller Christopher Steele og FBI om å «frame» Trump, dvs. beskylde ham for ting som var falske? Det får ikke blitt noe særlig større enn landsforræderi, og det var det de beskyldte ham for. Director of National Intelligence, James Clapper satt på CNN og sa han kunne takke Putin for seieren.

Når noen modige Republikanere vil at Kongressen skal be noen vippestater se nærmere på valgresultatet, utløser det anklager om statskupp.

Det skjer etter at de en hel sommer har latt BLM og Antifa gå amok i amerikanske byer.

Sammenhengen og ansvaret er helt borte fra våre medier.

Nattens Tucker var usedvanlig «rik».

 

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.