Tucker hadde i natt en gjennomgang av alle som er arrestert av Biden-regimets bøller siden de grep makten. FBI er ikke lenger det føderale politiet vi kjente, men bøller som slår inn folks dører selv om de er hjemme og drar de utenfor.

Kampanjeleder for representanten Laureen Boebert, Sharon Bishop, fikk et slikt hjemmebeøk: Hun drev hjemmeskole for barna da FBI brukte rambukk for å slå inn en dør som sto åpen. De la Bishop i jern foran barna. En agent dro av en av barna etter kraven på hettegenseren. De tok hennes mobil, ingen siktelse.

Det samme skjedde med Tina Peters, kandidat for Republikanerne i Mesa County, Arizona. Samme brutalitet, og en siktelse som advokatene hennes bare lo av.

Dette er typisk for autoritære stater: Påfunn-siktelser, bagateller. For å vise: Vi kan gjøre med dere hva vi vil.

Ingen i Vest-Europa reagerer. De er helt på siden til Biden-regimet.

Når USA slår inn på en slik vei får det konsekvenser.

Nattens Tucker er et must-see. Han gjennomgår arrestasjonene, som ofte er fordi noen har betvilt valget i 2020. Som Tucker sier: Demokratene har betvilt hvert eneste valg Republikanerne har vunnet.

Sosial status er ingen hindring. Jeff Clark var visejustisminister under Trump. Han har hatt den frekkhet å be om at sider ved valget i 2020 skulle granskes. For det fikk han besøk av FBI kl. 0700. Han ba om å få ha på seg noen klær, men fikk nei og ble dratt utenfor i pyjamas. 12 FBI-agenter svermet inn og ransaket huset i tre timer.

Dette skjedde for to uker siden. Jeff Clark var gjest hos Tucker. Han forteller at det skjedde lignende raid over hele USA. Bakgrunnen er selvsagt det som foregår i Kongressen. 6. januar-komiteen spinner en story om at Trump ville tvinge ansatte i justisdepartementet til å fortelle at det hadde vært valgsvindel. Poenget er at komiteen mener at Trump visste dette var løgn og at han derfor gjorde seg skyldig i noe straffbart. Han kan dermed stilles for retten.

Her er det intern uenighet i komiteen. Formannen Bennie Thompson har sagt at komiteen ikke har fullmakt til å henvise til en domstol for tiltale. Men det provoserte Liz Cheney  (R) og Adam Schiff (D) som absolutt mente det motsatte.

Komiteen har gjentatte ganger sagt at Trump visste han hadde tapt. Dette er en påstand som kun går hjem som hardcoregruppen som hater Trump. Dette segmentet er tverrpolitisk, og: stadig mer desperat. De ligger an til å miste flertallet i Kongressen 8. november. De vet at da kan Republikanere gjøre mot dem det samme som Demokratene har gjort mot Trump og tilhengerne siden 2018. Ikke minst få sannheten på bordet. Denne gang blir opprydningen kanskje ikke sabotert slik det ble i 2016. Da sørget Speaker of the House Paul Ryan  for å somle bort to år med Republikansk flertall. Det var ikke tilfeldig. Så fort han gikk av ble Ryan medlem av styret i Fox. Fox er en splittet kanal.

Illegitimitet

Demokratene er med på å radikalisere en gruppe som allerede er forberedt på og villig til å bruke vold. Denne gruppen mener at Trump og MAGA er illegitim. MAGA og Trump mener det samme om Demokratene og Biden. Den ene part godkjenner ikke den andre. Noen mener at dette kan utløse en ny borgerkrig.

Kløften er avgrunnsdyp.

Demokratenes handicap er at de ikke anerkjenner fakta, ikke fortar noen revisjon, men fortsetter å bygge på løgnen om Russia collusion.

Demokratene og liberale medier har reist et byggverk der stenene beslår av løgner. Og har kan man snakke om løgn med overlegg. Påstanden om at Trump sto i ledtog med Putin var en løgn Hillary satte ut for å ødelegge Trump og henlede oppmerksomheten vekk fra hennes epost-skandale. Det vokste til å bli en stor konspirasjon mot Trump.

Konspiratørene visste de laget en stor løgn. Det er derfor bemerkelsesverdig at de kaller påstanden om valgsvindel i 2020 for Den store løgnen, og de vil kriminalisere de som står for den.

Det er det 6.januar-komiteen handler om.

Det virkelige opprøret sier Tucker, var oppstanden i Washington sommeren 2020 da venstresiden slo inn på en revolusjonær kurs.

Liberal adel blir revolusjonær

De metodene har nå nådd inn i Kongressen selv. Representanten Auchincloss fra Massachusetts er av fin, liberal familie. Når overklassens barn blir revolusjonære bruker de sine privilegier i sakens tjeneste. Auchincloss brukte sine adgangstegn til Kongressen til å slippe inn politiske voldsmenn som komikeren Stephen Colbert hadde med seg. De ble tatt av Capitol Police for «trespassing», for å være steder de ikke hadde lov, og senere tatt en gang til for å gjøre hærværk utenfor Laureen Boeberts kontor. Akkurat en slik oppførsel som har gitt 6. januar-deltakerne måneder og år i isolat og dommer på flere år i fengsel.

Hva skjedde med de Demokratiske bøllene? De ble sluppet ut etter et døgn.

MAGA-Amerika får med seg dette. De kjenner realitetene. Alliansen mellom Demokrater og mobben er farlig.

Som Victor Davis Hansen sier: Mobben ser at den har regjeringen i ryggen. De blir ikke straffet. Mens Trump-folket blir begravd levende.

Dette er uhyrlig farlig gitt den avgrunnsdyp kløften. Ordet polariserende sier ingenting.

Kjerneproblemet er at regjering har sluttet å være upartisk og er blitt kapret av revolusjonære.

Det er derfor ikke så mye å snakke om. Politikk er blitt krig og det åpner helt andre dører til rom som burde ha forblitt lukket.

Når Demokratene også kjører frem rasisme under navnet kritisk raseteori og transideologien, erklærer de krig mot amerikanske verdier – equality og Liberty – og erstatter det med Equity som betyr at alle har rett til å få det samme, uansett innsats. Da stopper kapitalisme, utdanning og kompetanse.å fungere.

Det er dit Demokratene vil.

Denne uken kom det beskjed om at justisminister Merrick Garland skal til Ukraina for å etterforske krigsforbrytelser.

Ingen har gitt så mye penger til Ukraina som Biden-regimet, mer enn EU-landene til sammen. Demokratene har andre interesser i Ukraina enn bare å vinne krigen. Biden-familien har tjent millioner av dollar i Ukraina.

Krigen gjør det mulig å drive hybridkrig mot egen befolkning.

En tidligere CIA-agent fortalte Dave Rubin at Biden-regimet har misbrukt etterretning til å skremme befolkningen. Nyheten om at Putin planla å bruke kjemiske våpen var en type en-kildeinformasjon som man etter Irak er enig om ikke å bruke mer. Man brente seg ettertrykkelig og titusener fikk betale med død og lemlestelse. Man nå er man tilbake til gamle synder.

Jeff Clark sier i intervjuet med Tucker at USA ikke er til å kjenne igjen. Han kjenner både Garland og FBI-sjef Chris Wray godt. Han har vært kolleger med dem oppover karrierestigen.

Biden-regimet har «privatisert» FBI og justissystemet.

I den nye våpenloven som ble vedtatt av Senatet er det en post på 100 millioner dollar til FBI, som takk for at de er blitt revolusjonens væpnede arm.

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.