– Men hva kan dere gjøre for å stanse dem? spør Maria Bartiromo, programleder for Sunday Morning Futures på Fox News. Hun spør tidligere Director of National Intelligence, John Ratcliffe. “Dem” er Biden-regimet som kjører over rettssysteme med bulldoser. – Vi (Republikanerne) vil be om utlevering av dokumenter, svarer Ratcliffe. We will hold them accountable. Vi vil stille dem til ansvar.

Men svaret gjør ikke Bartiromo fornøyd. Hun har hørt det tusen ganger før de siste syv årene. Bartiromo har vært en av journalistene som har kjørt Russiagate. Hun vet hva som skjedde.

Det er det samme med de andre hun intervjuer: Ron Johnson, senator fra Wisconsin, James Comer, som leder komiteen som har avdekket banktransaksjonene til Biden-familien. Det står nå svart på hvitt at Biden-familien mottok millioner av dollar fra et kinesisk selskap, CEFC. For hva? Såkorns-penger, sies det. Men hvor er avlingen?

Uansett hva menn av god vilje graver frem, skjer det ingenting, for de som er i ferd med å ødelegge Amerika, er fast bestemt på å fullføre jobben.

Mens Bartiromo intervjuer de gode mennene, går Hunter Biden rundt på Manhattan og selger “kunst” for millioner av dollar. Det er velkjent at kunst brukes til hvitvasking. Men Biden-familien har immunitet. Det var dette James Biden mente da han ble spurt av Tony Bobulinski: – Men hvordan vil dere komme unna? Han svarte: – Plausible deniability. Troverdig benektelse. Det betyr at så lenge mediene dekker og beskytter Biden-familien, skjer det ikke noe. Det er sprekker i fasaden, men regimet fortsetter kursen som på kort tid har redusert USA til en annenrangs stormakt.

I helgen kom det frem at det kanskje ikke er 5–6 millioner migranter som har kommet inn illegalt med Department of Homeland Securitys velsignelse og aktive medvirkning, men 14 millioner. Man regner med at bare én av tre som kommer inn, blir fanget opp. To av tre slupper unna. 14 millioner kan være et lavt anslag.

Hva skal Biden-regimet med 14 millioner illegale på drøye to år? De importerer billig arbeidskraft og fremtidige velgere for Det demokratiske partiet. Hvis man ser det opp mot politiseringen av staten, gir svaret seg selv: Demokratene er i ferd med å forvandle USA til en ettpartistat.

For å kunne oppnå det, må de knuse MAGA-bevegelsen. Prosessene mot Trump handler om det. Prosessene mot tusen 6. januar-tilstedeværende handler om det. Og nå forbereder justisdepartementet nye tusen tiltaler.

Skueprosesser

Biden-regimets prosesser minner om Moskvaprosessene som var Stalins utryddelse av den politiske opposisjonen i kommunistpartiet.

Mediene beleirer Trump Tower. Slik har det vært i flere år. De får aldri nok. Foto: Henrik Sundt for Document.

Disse prosessene hadde ikke vært mulig uten massemedienes aktive medvirkning. Det var nemlig de som forvandlet rettssakene til politisk teater som skulle overbevise russerne om at det krydde av agenter for utenlandske makter og klassefienden blant dem. De kunne ikke være årvåkne nok.

Demokratene, sikkerhetsapparatet og mediene begynte denne prosessen med Russiagate allerede i 2015/2016. De har aldri sluttet. Trump har aldri fått være i fred. To spesialetterforskere, to riksrettssaker, fire–fem pågående granskninger og i august razziaen mot Mar-a-Lago. Invasjonen av privatboligen var en klar opptrapping, og publikum forsto det. FBI-agentene kastet ut ansatte. De ransaket huset i ti timer, og så begynte lekkasjene.

De kommer fra justisdepartementet. De styrer prosessen i mediene, noe som gjør Trump forsvarsløs.

Motsatt kommer det ingenting om dokumentene som ble funnet hos Biden. Vi vet ikke en gang hva de handler om.

Så ordet prosess i Trump-sammenheng handler ikke bare om Manhattan. Det har vært en pågående prosess fra dag én.

Det er denne systematikken som slår tilbake på regimet. Som en meningsmåler under Clinton sa på Tucker i natt: Amerikanerne har ikke noe imot bøller, men de liker ikke å se noen bli “bullied” –  et ord som er mye sterkere enn mobbet.

Derfor stiger Trumps popularitet.

Demokratene har satt i gang noe de ikke aner utgangen på.

Bare amerikanerne kan redde Amerika, og dét går opp for stadig flere. Sånn sett kan rettssaken bli en vekker. Trump skal ha fått 10.000 nye valgmedarbeidere siden torsdag.

Men nordmenn skal ikke vite noe. NRK og deres nye orakel Eirik Løkke fra Civita bedriver dumbing down, dvs. fordumming av lytterne. Løkke fikk seg i imorges til å si at Republikanerne var feige som ikke tok et oppgjør med Trump. For det har NRK bestemt: Republikanerne ønsker egentlig å ta et oppgjør, men tør ikke. Fordi Trump. Dette narrativet kjører en samlet presse på.

Skueprosessen har sine avleggere i Skandinavia, og det er noen som vil at du skal forbli dum.

De frykter Trump. Han er så farlig at de er villig til å ofre demokratiet.

Derfor innføres sikkerhetsstaten. For vår skyld.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.