Fler av informantene og varslerne om Biden-familiens korrupsjon er det ikke lenger mulig å komme i kontakt med. De er forsvunnet. Det sa leder av kontrollkomiteen i Representantenes hus, James Comer, til Maria Bartiromo søndag i hennes tv-show.

Bartiromo reagerte sterkt: -Er de forsvunnet? Vet dere ikke hvor de er?

Nei, de gjør ikke det, kunne Comer bekrefte.

Det er kjent at Hunter Bidens advokater intimiderer vitner. Siden han bor i Det hvite hus, ble det brukt uttrykket om at intimideringen kommer fra Det hvite hus.

-Vet dere hvem i Det hvite hus? spurte Bartiromo.

-Ja, det gjør vi, men jeg akter ikke si navnet her, sa Comer.

Bartiromo har fulgt og dekket Russiagate tett. Hun har flere ganger spurt hvorfor det ikke skjer noe. Nå har Republikanerne flertall i Representantenes hus.

Sist uke la Comer og hans komite frem en 38 sider lang rapport som dokumenterer Biden-familiens korrupsjon. De har mottatt 10 millioner dollar gjennom 20 forskjellige selskaper. Disse har ingen annen funksjon enn å være skalkeskjul på pengeoverføringer, det skal hvitvaskingslover skal beskytte mot. Men justisdepartementet og FBI har ikke villet granske Biden-familien.

Nylig kom det frem at FBI sitter på et dokument fra en agent som beskriver en avtale mellom Biden og en fremmed makt. En ren pay for play-avtale. Comer og hans komite vil gjerne ha tak i den, men FBI nekter å utlevere den.

Slik er det over hele linja: FBI saboterer, justisdepartementet saboterer og Demokratene fungerer som forsvarsadvokater i en straffesak: De blokkerer alt som skader deres klient, dvs Biden.

Comer forklarte at når han ber om et dokument eller stevner en person, går det samtidig kopi til den fremste Demokraten i komiteen, Raskin. Hvis han velger å spille på lag med den som stevnes vil det umuliggjøre komiteens arbeid.

Ingen av de tre store nettverkene, ABC, NBC, CBS, nevnte Biden-korrupsjonen med et ord. Ikke ett ord.

New York Times, Washington Post og Polico skrev at det ikke var noe å gjøre oppstuss om.

De legger lokk på saken. I mens er alt som gjelder rettssaker mot Trump godt stoff.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.